• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişana davet edilecekler için sorun!

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

sleeping_beauty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
252
0
46
Diğer
yakında nişanım olucak erkek tarafı genelde akraba getiricek bi kaç yakın arkadaş bizim pek akrabamız yok annem arkadaşlarını çağır dedi. Ben arkadaşlarımı çağırdım ama sevgilileriyle çağırdım. Yani genelde hepsinin uzun ilişkisi var birisi de sözlü toplamda 4 erkek gelcek benim arkadaşım değiller. sözlüme bunu söylediğimde ne işi var onnarın tanımıyoruz etmiyoruz dedi. Bende dedimki sende çok akraba getirme arkadaşlarının sevgilileri gelsin istiosan ne yapayım bizim sizin kadar akrabamız yok 5-6 kişi mi olalım kızların erkek arkadaşları tek başına yollamaz hem onları götürüp getircekler dedim. böyle bir tartışma yaşadık. Sizce ne yapmalıyım? Ve bi erkek neden bunu sorun yapar anlamadım.

Son düzenleme:
Kıskançlığından ve ailem ne der korkusundan neden olacak aynı benim erkek arkadaşım gibi erkek kuzenlerime bile
izin vermiyor bence şimdiden kavga etme karşı tarafın ailesi yanlış anlayabilir bir de kız arkadaşlarının annesi veya teyzeleri gelse daha kalabalık olur düğün zamanı dedikodu kazanıdır. Şimdiden çekiştirirler erkekleri senin arkadaşın olmasa dahi benim düşüncem tabi

Son düzenleme:
Ne olmus yani gelsinler.
Sozlune tatli dille anlatmaya calis.
Onun arkadaslari geliyorsa seninkilerde gelebilmeli. En dogal hakkin bu.

Benim nisanimdada sadece ailem olacak yani 4 kisi. Erkek arkadasimin ise 100 kisi. :37:
Akrabam olsun isterdim elbette ama insan gibi akraba olsalardi seve seve cagirirdim.
Arkadaslarimin hepsi yurtdisinda olacagi icin boyle olacak.
Dert etmiyorum acikcasi.

Mutluluklar :34:

teşekkürler cevaplarınız için bugun baya bi tartıştık ben dedim senin arkadaşlarının sevgilileri neden geliyo gibisinden bana dioki onlar evlencekler. Dedim insanların evlenip evlenmeyeeğini bilemezsin kısmet. Tamam ben arkadaşlarıma söylicem getirmeyin diye ama senin arkadaşlarında getirmiyecek ve bundan sonra senin arkadaşlarının sevgilileriyle muatap olmıycam dedim. Sonra tartıştık sinirlendim nişan yapmıyoruz annemlere sölicem anneni babanı getir yüzük takalım hem para harcayıp hem de sana yaranamıcaksam sokakta bulmadık parayı dedim en sonunda haklısın falan dedi kıskançlığımdan yaptım diye itiraf etti öyle şuanlık anlaştık gibi gözüküyo. Ne saçma sorunlar dimi ya :/

Ay ne saçmalık ya :) Valla anlam veremiyorum boyle davranışlarına , tatlıya baglandgna sevindim :)

Back