NİŞANA 5 GÜN KALA

Bunu nasıl kabul ettiniz ?? Bu kadar saçma birşey olur mu ?? Yeni Eşyalar kiralık eve konunca ne oluyormuş ki ?? Bu olayı okuyunca fikrim ayrılmanız yönünde maalesef . Burada söylendiği gibi o evde size huzur olmaz. Bizim evimiz diye çat kapı İstedikleri gibi gelip gidecekler . En ufak bir olayda ev bizim diyecekler. Asla o eve çıkmayın.birde siz evlenmeden aylar önce boşaltmaları lazım o evi . Aylarca boşa kira öderler mi sizce ?? Böyle saçma birşey ilk defa duyuyorum . Kesin ve net kararım : Sizi yanlarına alacaklar, beraber yaşayacaksınız ama haberiniz yok . Önce düğünden önce boşuna kira ödemeyelim masraf vs denecek, sonra onlar evdeysen ev döşenecek , ev bulamadık bi süre beraber olalım denecek ve iş işten geçmiş olacak .

Evet babamın anlayışlı ve insani yönüne sinir oldu gibi. Dediğiniz gibi içime sinmeyen durum olduğu için aklım bulanıyor. Desteğiniz için çok teşekkür ediyorum gerçekten zaman ayırdınız..

Gerçekten bu olabilir mi. Böyle kötü bir düşünceye girebilirler mi acaba. Bana hep der ki saçmalama ayrı eve çıkıcaz beraber olur mu öyle şey, çıkacaklar evden boyanacak falan diyor ama dedikleriniz çok mantıklı yani.

İnsanların işlerine geldiği gibi dini alet edip adet uydurmasına sinir oluyorum. İlahiyat mezunuyum ne ben hiçbir arkadaşım nişanda dini nikah yapmadık. Ya düğün günü evden çıkmadan yapıldı, yada resmi nikahdan sonra. Çünkü nikah evlilik akdidir. Bu kadar muhafazakar olan insanlar nikahsız aynı evde kalmanıza neden izin verdi, neden sokakta oynamak istiyor? Amaç sizin üzerinizde hakimiyet kurmak. Size dediklerini yaptırmak. Ben olsam oynama işini çoktan iptal ederdim. Hatta nişanı da erteleyin. Adam sağlam papuc değil.

Şuana kadar bir yanlışını görmemiştim ama bu hareketi beni şaşkınlığa uğrattı. Dediğiniz gibi bizde de ya evden çıkmadan ya da sonrası ama katiyen böyle bişeyi duymadık.

Şuana kadar bir yanlışını görmemiştim ama bu hareketi beni şaşkınlığa uğrattı. Dediğiniz gibi bizde de ya evden çıkmadan ya da sonrası ama katiyen böyle bişeyi duymadık.

Bende duymadım zaten yasak. Birde ev konusu varmış şimdi okudum. Allah akıl fikir versin. Ama onlar evi boşaltmaz. Benden söylemesi. Karşı taraf sizin isteklerinize hiç saygı duymuyor. Allah kolaylık versin.

Bende duymadım zaten yasak. Birde ev konusu varmış şimdi okudum. Allah akıl fikir versin. Ama onlar evi boşaltmaz. Benden söylemesi. Karşı taraf sizin isteklerinize hiç saygı duymuyor. Allah kolaylık versin.
Hep dedikleri olsun istiyorlar. Zaten sevgilim benim dediğim olsun diyip duruyor inat birisi.. bilmiyorum gidişat kötü...

Bu devirde yolda oynayıp insanları rahatsız etmek mi kaldı ya bahçede müsaitmiş işte baban çok akıllı biri takdir ettim . Senin yerinde olsam evlenemezdim ya

Bu devirde yolda oynayıp insanları rahatsız etmek mi kaldı ya bahçede müsaitmiş işte baban çok akıllı biri takdir ettim . Senin yerinde olsam evlenemezdim ya
Bende artık düşünemiyorum hayallerimizi bi kenara bıraktım artık kendimdeki değişimi görmeye başladım. Herşeye yazık olacak keşke böyle olmasaydı...

Öyle babaya sahipsin, elalemin farklı bakmasın dan mı korkuyosun?

Babacığının görgülü, modern ve başka insanlara saygılı düzeninden çıkıp bu berbat aileye gelin gitmek istediğine emin misin? Daha nişan bile olmadan ailen gelmesin gitmesin diyen bir insandan bahsettiğinin farkında mısın? Sen seviyor olabilirsin ama o pek sevmiyor ki abuk sabuk şeyler yüzünden seni kırıyor ve ailene dil uzatabiliyor.

Arkanıza bakmadan kaçın. Daha şimdiden ailen eve giremez diyen biri evlenince neler demez. Ailelerde farklı kültürde. Çok büyük sorunlar yaşarsınız.
Farklı kültür dediklerinde önceden ne olacak yaa biz sevdikten sonra derdim. Bazı şeyleri görmeye başladım ama bunu nişana 4 5 gün kala görmeyi istemezdim. Daha erken görüp tavrımı koyabilmek isterdim, yapamadım benim hatam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…