- 16 Ekim 2018
- 1.837
- 3.462
- 133
- Konu Sahibi pofudukpanda
-
Olmaz bu iş haklısınızBen de kürdüm eşim de kürt.
Aramızda 1 2 şehir var ve inanın ona rağmen bazı konularda kültür farkını dibine kadar yaşıyorum.
Ailen bize gelemez baştan falso zaten , ne münasebet ve üzülerek söylüyorum ki bu konu dayatilacak size; muhtemelen akıl sahibi her kadın gibi kabul etmeyeceksiniz sorunlar yaşanacak. Bence olmaz gibi.
Bence davul bile dengi dengine.
Şimdi nisan aşaması en yumuşak yüzler gösteriliyor ama ilerde ailesinin beyniyle hareket eden bir erkeğe dönüşmesi büyük ihtimal.
Iyi düşünün lütfen.
Konuyu büyütme bir anlık sinirle söyledim benim böylr bişey yapabileceğimi düşünme ben öylr bir insan mıyım evimiz ayrı olacak sen gidip geleceksin onlar gelecek biz gidicez. 2 yılda beni tanımadın mı vs vsAileler arası kültürel farklar,evlilikte zorlayıcı bir faktör ve yürütebilmek için toplumumuzda gördüğüm kadarıyla kadınlar alttan alan,taviz verip,fedakarlıkta bulunan sonuçta ezilen taraf olup,mutlu olmak isterken,mutsuz oluyorlar.
Eş adayınız,öfke kontrolü olmayan,kriz yönetebilme becerisinden yoksun.Bunun sinyallerini başlangıçta vermiş.
Sizin olayın aynısını, her türlü hazırlık(ev,eşya,düğün organizasyonu dahil) yapılmışken,kızın erkeğe ailen bizim evimize gelmeyecek demesi üzerine,ilişkisini bitiren eğitim düzeyi oldukça iyi bir genç adamın hikayesini dinledim.
Herkesin ailesi kendine kıymetlidir. Lakin,karşı tarafı yok sayamaz,değersizleştiremez.
Geçinmeye gönlü olmayan kendini belli ediyor.
Aşk, sevgi kuru kuruya olmaz.Saygı,değer verme olmazsa,olmaz.
Şu aşamada bitirmek daha az yıpratıcı olacaktır.
Bırakın herkes kendi anlayışında birini nasıl olsa bulacaktır.
Evlenin görün nasıl sizsiz yapamıyor...Bu tipler nikâhı basana kadar yalvarır sonra ağlatır,yalvartir, intikamını alır.Annenize , babanıza göndermez ,işten çıkarır, arkadaş ,dost buluşması hâyal olur İşte o zaman ona merhamet gösterip, kanıp evlendiğiniz için çokkkkkkk pişman olursunuz.Arıyor kojulmak için ağlıyor yalvarıyor sensiz yapamam vb
Konuyu büyütme bir anlık sinirle söyledim benim böylr bişey yapabileceğimi düşünme ben öylr bir insan mıyım evimiz ayrı olacak sen gidip geleceksin onlar gelecek biz gidicez. 2 yılda beni tanımadın mı vs vs
O iş öyle olmuyor işte.Çıkacak her fikir ayrılığında,benim dediğim olacak yoksa,görüşmem,sende görüşemezsine dönüyor olay.Siz her zaman olay büyümesin,huzursuzluk çıkmasın,kimse üzülmesin diyerek alttan alıp,ezikleniyor,sonrada mutsuz oluyorsunuz.İçinizde büyük sandığınız sevgi ve aşkta kalmıyor.Konuyu büyütme bir anlık sinirle söyledim benim böylr bişey yapabileceğimi düşünme ben öylr bir insan mıyım evimiz ayrı olacak sen gidip geleceksin onlar gelecek biz gidicez. 2 yılda beni tanımadın mı vs vs
Nasıl ileri görüşlüymüşsünüz, keşke konuyu her takip eden bıraksaydı. 46 sayfa oldu, adamın hala dün akşam söylediklerinin üzerinde dahi durulmuyor daha da kötüsü normalmiş gibi karşılanıyor. Bile bile lades işte.Bu konuya ilk mesajımda saf mısınız diye sormuştum. Konu ilerledikçe cevabını aldım.
Affedin kendisini de çok afedersiniz s.çsın ağzınıza artık diyecek laf bırakmadınız..
Hiçbir netliğiniz yok kimseye karşı. Baydınız beni buradan mıymıymıy. Bu konuya son mesajım size iyi hayatınızı karartmalar.
Haklısınız bunları yaşaımak istemiyorum.. pişmanlığını görüyorum ama bir kere yapan tekrar eder yani.O iş öyle olmuyor işte.Çıkacak her fikir ayrılığında,benim dediğim olacak yoksa,görüşmem,sende görüşemezsine dönüyor olay.Siz her zaman olay büyümesin,huzursuzluk çıkmasın,kimse üzülmesin diyerek alttan alıp,ezikleniyor,sonrada mutsuz oluyorsunuz.İçinizde büyük sandığınız sevgi ve aşkta kalmıyor.
Yıllarca her türlü desteğe,iyi niyete,el üstünde tutulmaya rağmen, abuk subuk kıskançlık ve fesatlık yapan eniştem, teyzemi manipüle ede ede,annesinin ölümünde zorla gönderdi.O da millet kınamasın,yüzüme tükürmesin diye.Adam halen aynı.Kendi sülalesi gelsin gitsin.Ama,hanımınkiler gelemez.
2 yıldır göremediğiniz yüzünü ilk zıtlaşmada ortaya dökmüş ve sizde tanımış oluyorsunuz.Aynı olay tersi şekilde olsa,yani sinirle siz böyle bir şey söylemiş olsaydınız,o asla uzatmaz,ilişkiyi kesip,bitirdi eminim.
Bu konuya ilk mesajımda saf mısınız diye sormuştum. Konu ilerledikçe cevabını aldım.
Affedin kendisini de çok afedersiniz s.çsın ağzınıza artık diyecek laf bırakmadınız..
Hiçbir netliğiniz yok kimseye karşı. Baydınız beni buradan mıymıymıy. Bu konuya son mesajım size iyi hayatınızı karartmalar.
Hayır merak etmeyin yapmayacağım kesinlikle. Net bitti..Burada insanlar size sayfalarca dil dökmüş, hala pişman falan diyip duruyorsunuz. Burada kimse sizin kötülüğünüze konuşmuyor. Siz barışırsınız, buradaki herkes hayatına devam eder, kimseye bir etkisi yok. Ona rağmen insanlar size doğruları göstermeye çalışıyor. Siz ısrarla adamın pişmanlığını açıklıyorsunuz. Size olanı söyleyeyim, buna pişmanlık değil pişkinlik denir. Pişman olan adam, babanınız karşısında hala yok arkadaşın gelemez falan diye laf saymaz. Zaten bu düşüncedeki adam da pişman falan olmaz bu söylediklerinden. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı der ancak. Ne oldu zannediyorsunuz, bir gecede adamın kişiliği düşünce yapısı falan mı değişti? Baktı nişan bozuldu, bir iki güzel laf söyleyecek iş çözülecek. Siz de zaten inanmaya hazırsınız. Hala size laf anlatmasını istiyorsunuz ki, affedesiniz. Ben ailemi eve almamayı aklından geçiren, bir de bunu dile getiren adamı asla hayatıma almam diyip engeli basacağınıza hala bu yalanları dinliyorsunuz. Pes. İkna edilmek istiyorsunuz resmen. Bunca şeyin üstüne, babanızı ezip de bu insanla niye hala muhatap oluyorsunuz anlamıyorum. Basın engeli gitsin. He yapmıyorsanız da yine siz bilirsiniz, sizin hayatınız. Anasız babasız arkadaşsız tek başınıza yaşar gidersiniz. Umarım bu hatayı yapmazsınız, ama yapacağınızı görür gibiyim.
Evet aynısı oldu gerçekten..Erkek arkadaşın sonraki adımı gel buluşup baş başa konuşalım. Bu bizim hayatımız aileleri karıştırmayalım.
Önce biz vs vs vbi sürü şey işte...Evet aynısı oldu gerçekten..
Bunu yapmayacağım gerçekten herkese çok teşekkür ediyorum bu saygısızlığı hem kendime hem ailemne yedirememKonuyu baştan sona okudum. Konu sahibi bence birşeyleri eksik anlatıyorsunuz gibi, yani hadi ailenin evine gelme demesine takıldın ama adamın bunu sinirle söylediğini kabul ediyorsunuz. Bunu nerden çıkardım derseniz adamın arkadaşlarınızın evine gelemez demesine hiç şaşırmamış gibisin. Sana arıyor yalvarıyor ağlıyor flan kıyamıyorum demişsiniz ee bu adam aileniz dışında söyledikleri için pişman değil ki söylediklerinin gayet arkasında.. Ben biraz daha yalvarsa sizi ikna edeceğini düşünüyorum. Başınızı yakmayın.
bana da gercekci gelmiyor, zaten aileler hemen cat diye nasil bulustu anlamadimKonunun fake olduğunu düşünmeye başladım. Ya Sabrımızı deniyor ya da tez falan yazacak. Kim ne yazarsa yazsın AMA ÇOK PİŞMAN GÖRÜYORUM ile bitiriyor. Bu kadar olamaz bir insan. Afedersiniz ineğe anlatsak anlardı bazı şeyleri. Ben de daha da yazmayacağım hatta okumayacağım bile. Çünkü yazacağı belli. AMA ÇOK PİŞMANN korkarım konu sahibi gidip özür dileyecek. O potansiyeli gördüm ben konu sahibinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?