- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.017
- 548
- Konu Sahibi pofudukpanda
Niye her gün görmek zorundasınız ? Aynı işyerinde mi çalışıyorsunuz?İyi ki varsınız zor bir durum inşallah çabuk atlatırım, hergün görüyor olmasam biraz daha kolay olurdu..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye her gün görmek zorundasınız ? Aynı işyerinde mi çalışıyorsunuz?İyi ki varsınız zor bir durum inşallah çabuk atlatırım, hergün görüyor olmasam biraz daha kolay olurdu..
Atlatacaksiniz merak etmeyin insanlar neleri atlatıyor buda geçer. Tatil yapma sansin varsa bir sure uzaklaş şehrinden derimİyi ki varsınız zor bir durum inşallah çabuk atlatırım, hergün görüyor olmasam biraz daha kolay olurdu..
Kargocu kendisi. Hep bizim mahalleye geliyor veya ben çarşıya çıksam göreceğim. Ve biz hergün beraberdik.. artık yabancı olmuşuz bu akşam geldiklerinde sanki birbirimizi hiç tanımamışız gibiydi surat 5 karış, ölüp bittiği görmek için can attığı ben değildim sanki...Niye her gün görmek zorundasınız ? Aynı işyerinde mi çalışıyorsunuz?
Bulsunlar kendileri gibi birini boşveer ..senden uzak Allah'a yakın olsunlar .Kendileri gibi "dereyi geçene kadar rol yapan" kızlar kaynıyor etraf..her gün birbirlerini yiyip ana /babayı evden kovup "seviyoruz ondan" derler.Ay ben sevmeyeceğim çünkü çok yıprandım. Bu kafada birini bulurlarsa vallahi helal..
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 2 yıllık devam eden bir ilişkim var. Ara ara sıkıntılar olsa da genel itibariyle güzel giden bir beraberlik. Yaklaşık 2 hafta önce istemem oldu. Güzel geçti ancak erkek arkadaşımın ailesi biz nişanda imam nikahı yaparız deyince babam bunun bizde uygun olmadığını düğüne yakın resmi+imam nikahının yapıldığını söyledi. O gün anlaştık kapandı konu isteme oldu çikolatalar yendi. Nişanımızda bu hafta olacak ancak erkek arkadaşımla aramızda tartışma oldu nisanda biz oynamak istiyoruz dedi tamam oynayın bahçede dedi babam ama bunlar illaki sokakta oynamak istiyor. Babam reddetti yolu kapatmak, insanları rahatsız etmek istemiyorum diye. Neyse sorun buradan başladı 3 gğn önce yine tartıştık baban imam nikahı da istemiyor sokakta da oynamasına razı değil derken bitirme aşamasına geldik ve bana tartışma esnasında ailen eve gelmesin dedi sen gider gelirsin. Bende bu şekilde aileme sırt çeviremeyeceğimi söyledim. Dün benimle yüz yüze oturup konuşmak istedi hepsini sinirle söylediğini, gidip gelicez onlarda bize gelicek yeminler edildi vs sorunları hallettik gibi birşey. Ancak ben biraz bu aşamada geri çekildiğimi hissettim. Onu deli gibi seviyorum ancak kötü bir anlamda söylemek istemiyorum kimse lütfen kırılmasın sevgilimin ailesi doğulu ve Kürt bir aile, iyiler ve babam asla ben kürt istemem vs demedi bir yargısı yok bu konuda, babam çok açık görüşüdür ve anlayışlıdır biz bu 2 yıllık süreçte raha rahat görüştük buluştuk ben ailesiyle yolculuğa çıktım ablasının düğünü oldu onlarda kaldım hepsine babam müsade etti. Ancak nişana 4 5 gün kala aklım diyor ki acaba ailesi aileme uygun değil mi diye düşünmeden edemiyorum. Birbirimizi çok seviyoruz durumu düzeltmek için çok yeminler etti mutlu olucaz vs ama aklımdan çıkaramıyorum o sözlerini. Ne olur yardım edin kimseye anlatamıyorum derdimi hep içimde biriktiriyorum aileme anlatsam üzülmelerinden korkuyorum onlar benim için çok değerli. Lütfen bana yol gösterin biliyorum çok uzun oldu ama umarım okursunuz
Ailem teklif etmişti gidelim 2 3 gün diye. Ay biraz komik olacak ama salçalarımız var şuan balkonda onlar olsun hemen gidelim diyeceğim babamlara zaten onlarda istiyorlar.Atlatacaksiniz merak etmeyin insanlar neleri atlatıyor buda geçer. Tatil yapma sansin varsa bir sure uzaklaş şehrinden derim
Bulsun tabi o sinirlerini çekecek biri biraz zor ama mutlu olsun ne diyim ben asla kötülük beslemiyorum ama benim üzüldüğüm yerden aynı şekilde acısın o da istiyorum. Çünkü canım yandı. Gerçi allah bilir işini..Bulsunlar kendileri gibi birini boşveer ..senden uzak Allah'a yakın olsunlar .Kendileri gibi "dereyi geçene kadar rol yapan" kızlar kaynıyor etraf..her gün birbirlerini yiyip ana /babayı evden kovup "seviyoruz ondan" derler.
Amaan kuzum şimdi ailesinin dolduruşu ile etrafta "gittim tek tek saydım..anam zaten sen demiştin bize uygun değil bu kız" diye geziyordur.Öyle her gün göreceğin birşey yok sonuçta gönderi için bile firma seçiyoruz alışverişte..yarım kalan birşeyin (eğitim ,kurs vb.) varsa sen tekrar o şeye odaklan ..zihnin dağılır kısa zamanda.Kargocu kendisi. Hep bizim mahalleye geliyor veya ben çarşıya çıksam göreceğim. Ve biz hergün beraberdik.. artık yabancı olmuşuz bu akşam geldiklerinde sanki birbirimizi hiç tanımamışız gibiydi surat 5 karış, ölüp bittiği görmek için can attığı ben değildim sanki...
Döndüm, kafamda nettim zaten dünden beri. Aradığım şey cesaret ve destekti. Sizler sağolun varolun herkes derdime ortak oldu.. Dediğiniz gibi baştan taleplerde sıkıntı vardı özellijke nikah. Boyunduruk altına almak gibi olacaktı, o zaman söz hakkı olsun diye istedi gibi, zaten ufak sinek mide bulandırır hesabı oldu bizim için. Bilmiyorum lütfen dua edin.. çok teşekkür ederim güzel yorumunuz içinBence yol yakınken dön. Baban gayet mantıklı ve makul bir adam. Kesinlikle abes bir talebi vs. olmamış karşı taraftan. Aksine karşı tarafın nişana bu kadar müdahale etmeye çalışması illa oynamalı konsept istemesi yanlış ve görgüsüzce.
İmam nikahı konusuna hiç girmiyorum bile. Aslında o konuda iki tarafın da ailelerinin hatası yok. Onlar teklif etmiş babanız hayır demiş ve kabul etmişler. Sadece kültürlerinizin farklılığı ortaya çıkıyor bu noktada.
Erkek arkadaşınızın bu tarz ufak tefek meselelerden bilenip ailenle görüşmeyiz demesi ise son derece terbiyesizce. Yeterince olgun ve düzgün bir karaktere sahip olmadığının en açık sinyalini vermiş size. Ben mutlu olacağınızı düşünmüyorum bu insan ve ailesiyle. Tüm bu tantananın başında bunu görmeniz sizin açınızdan hayırlı birşey.
Ay gerçekten bu kalitede insanlarsa eğer böyle konuşurlarsa üzülemyeceğim sadece zamanıma acırım.Amaan kuzum şimdi ailesinin dolduruşu ile etrafta "gittim tek tek saydım..anam zaten sen demiştin bize uygun değil bu kız" diye geziyordur.Öyle her gün göreceğin birşey yok sonuçta gönderi için bile firma seçiyoruz alışverişte..yarım kalan birşeyin (eğitim ,kurs vb.) varsa sen tekrar o şeye odaklan ..zihnin dağılır kısa zamanda.
Belli etmediler mi zaten şu birkaç günde kalitelerini?Ay gerçekten bu kalitede insanlarsa eğer böyle konuşurlarsa üzülemyeceğim sadece zamanıma acırım.
Herkese sonsuz teşekkür ediyorum gerçekten öyle oldu. Bunu baştan aileme anlatmalıydım buradaki herkesin dediği gibi. Sağlıksız gidiyordu zaten benim açımdan, bu aile gelmesin dediği andan itibaren..Konuyu ve sonraki gelişmeleri okudum. Resmen darağacından almış burdaki arkadaşlar seni. Vallahi git iki rekat şükür namazı kıl. Burdaki kadınlara da dua et.
Haklısınız.. Ne kötü bir durumdaymışım meğer.Belli etmediler mi zaten şu birkaç günde kalitelerini?
Ya boşver kuzum, daha kimler çıkar karşına. Sen bir hata yapmış değilsin. Karsilasirsan da senin alnın ak, o üzülecek sen değil. Salçaların olunca hemen tatile götür annenleri. 1aya unutursun kargocu apaciyiKargocu kendisi. Hep bizim mahalleye geliyor veya ben çarşıya çıksam göreceğim. Ve biz hergün beraberdik.. artık yabancı olmuşuz bu akşam geldiklerinde sanki birbirimizi hiç tanımamışız gibiydi surat 5 karış, ölüp bittiği görmek için can attığı ben değildim sanki...
Bu akşam geldiğinde bana bakışları sinirliydi, suçlarcasınaydı.. sanki bir hata yapmışım gibi.. surat mahkeme duvarı aynı. Ay unuturm inşallah en kısa zamanda bende unutmak istiyorum hemennYa boşver kuzum, daha kimler çıkar karşına. Sen bir hata yapmış değilsin. Karsilasirsan da senin alnın ak, o üzülecek sen değil. Salçaların olunca hemen tatile götür annenleri. 1aya unutursun kargocu apaciyi
Senin aşkından gözün kör olmuş..yoksa yüzüne söylemişler herşeyi zaten..az az mantığın devreye girince gözün aralanmaya ,sana söylenilen ile gelecekte yaşayabileceklerin arasındaki bağlantıları kurmaya başladın.Çünkü şey sanıyorsun ..."bu insan beni bu kadar seviyorsa benim üzülmemi ,kötülüğümü istemez ".Ama inan baskın karakterli narsist kişiler için senin gözlerinden akan göz yaşının bir anlamı yok.Bu gün geldi gördün yüzündeki ifadeyi ,gözündeki öfkeyi.Aynı evin içine girdiğinizde dört duvar arasında "annem babam bize gelebilir mi ?" diye eşine sormak zorunda kaldığında da sana öyle bakacaktı.Bu sefer ailenin evinde değil "sana bakılan " evde olduğun için (adam öyle demiş ya ben bakarım sana diye) sesini bile çıkaramayacaktın.Haklısınız.. Ne kötü bir durumdaymışım meğer.
Çok doğru söylüyorsunuz. Buna katlanamam ben daha saygılı birbirinin söylediğine değer veren bir ilişki olmasını isterdim. Ama o hep saygı duyulsun benim dediğim olsun kafasında. Haksız olunca da pek çabalamayan. Sadece bu konuda kendince çırpınmaya çalıştı vazgeçeceğimi anlayınca. Çünkü bu zamana kadar ben söz konusu dahi yapmamıştım aslında hatayı işte orada yaptım ona kaybetme korkusunu yaşatmadım hep yanında olduğumu hissettirdim o güveni verdim. Şu ana kadar bu davranışların sebebi benim sevgimdi bence..Senin aşkından gözün kör olmuş..yoksa yüzüne söylemişler herşeyi zaten..az az mantığın devreye girince gözün aralanmaya ,sana söylenilen ile gelecekte yaşayabileceklerin arasındaki bağlantıları kurmaya başladın.Çünkü şey sanıyorsun ..."bu insan beni bu kadar seviyorsa benim üzülmemi ,kötülüğümü istemez ".Ama inan baskın karakterli narsist kişiler için senin gözlerinden akan göz yaşının bir anlamı yok.Bu gün geldi gördün yüzündeki ifadeyi ,gözündeki öfkeyi.Aynı evin içine girdiğinizde dört duvar arasında "annem babam bize gelebilir mi ?" diye eşine sormak zorunda kaldığında da sana öyle bakacaktı.Bu sefer ailenin evinde değil "sana bakılan " evde olduğun için (adam öyle demiş ya ben bakarım sana diye) sesini bile çıkaramayacaktın.
Ailesi dindar muhafazakar bir aile. İsteme olduktan nişan olduktan sonra onlarda imam nikahı kıyılırmış biz buluşunca zina oluyor diye. Bu anlayıştalar. Babama çok ters geldi bu durum. Zaten onlardan önce ben kabul etmedim, etmemde. Bu zamana kadarda zina o zaman çekeceğiz ya da bilmiyorum dedim yani.
Döndüm, kafamda nettim zaten dünden beri. Aradığım şey cesaret ve destekti. Sizler sağolun varolun herkes derdime ortak oldu.. Dediğiniz gibi baştan taleplerde sıkıntı vardı özellijke nikah. Boyunduruk altına almak gibi olacaktı, o zaman söz hakkı olsun diye istedi gibi, zaten ufak sinek mide bulandırır hesabı oldu bizim için. Bilmiyorum lütfen dua edin.. çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için