- 11 Mart 2015
- 327
- 208
- 103
- 29
- Konu Sahibi pofudukpanda
-
Bu aileme saygısızca bir davranış olacak o yüzden onlara bunu yapamayacağım zaten.. haketmiyorlar. Benim ailem dedi biz zaten gelip kalmayız ki misafir gibi gelip gideriz herkesin düzeni var vs derler hep yaniO zaman level atlamak varken level dusme
Kaptım ben onu ordan zaten. Demekki karışır yönlendirirr müdahale ederHe bak anasi biz izin vermeyiz cart curt diyo.mesajlari al.karisimda diyo yonlendiririm diyo ac gozunu
Öyle olacak merak etmeyin. Sizler iyi ki varsınız buradaki tüm kadın arkadaşlar hepsi birer tecrübeydi benim için..Tabiki ayrıl
Evet gerçekten sanki biz oğlan eviyiz gibi istemeye de biz gitsek zahmet olmuştu o gün...Sart siralamis sanki kiz degilde erkek veriyolar.sizin sart kosmaniz lazim ama bunlar anlayacak turden insan degil
şunu bir aileye dedirten adamın utanması lazımdı ama o hala yok arkadaş gelemez yok çalışamaz diye konuşmuşta konuşmuş. valla kesin bitirdiysen verilecek sadakan varmış diyeyim sana. evliliği kısıtlamaktan ibaret zanneden biri karşındaki.. ömrünü çürütme.Bu aileme saygısızca bir davranış olacak o yüzden onlara bunu yapamayacağım zaten.. haketmiyorlar. Benim ailem dedi biz zaten gelip kalmayız ki misafir gibi gelip gideriz herkesin düzeni var vs derler hep yani
Benim ailem kim olsa bu şekilde düşünür misafirlik 1 gündür 2. Gün olmaz derler. Biz sizin evinizden çıkmayacağız mı sanıyorsunuz falan derler. Yani bizde saygı vardır bunun adı onlara göre mesafe soğukluk olabilir ama bize göre saygı işte..şunu bir aileye dedirten adamın utanması lazımdı ama o hala yok arkadaş gelemez yok çalışamaz diye konuşmuşta konuşmuş. valla kesin bitirdiysen verilecek sadakan varmış diyeyim sana. evliliği kısıtlamaktan ibaret zanneden biri karşındaki.. ömrünü çürütme.
Bizimkisi sabırsız ve dediğiniz gibi fevri ölçmeden tartmadan istediği olsun istiyor işte. Biz yapamadık, beceremedik ne mutlu size.. inşallah hep mutlu mesut olursunuz tüm ömür boyuKendim ailemle ve olanlarla kıyaslayınca benzettim bizim yaşadıklarımıza..
Benim babam da imam nikahı istemedi kına da erkek olmaz ayrı yaparız dedik bunun gibi bin tane şey yaşadık (2 yıl nişanlı kaldık) ama eşim göz yumdu sabretti asla anlayışsız davranmadı,geçti gitti :) sizin sevgiliniz hızlı ve fevri davranmış laflarını sarfederken..
Ben de eşim de kürdüz ama farklı iller adetlerimiz farklı..
Hayırlısı böyleymiş deyip yoluna bakacaksın Allah daha iyilerle karşılaştırsın:)Bizimkisi sabırsız ve dediğiniz gibi fevri ölçmeden tartmadan istediği olsun istiyor işte. Biz yapamadık, beceremedik ne mutlu size.. inşallah hep mutlu mesut olursunuz tüm ömür boyu
Çok haklısınız, bencillik var insanların idare wtmesini bekleyemeyiz herşeyi sonuçta küçücük bir yerde yaşıyoruz saygı göstermek gerekirdi. Benim her zaman olumlu yapıcı olduğumu bilir aileme söz gelince evet geri vites yaptım vazgeçmeyi düşündüğümü görünce biraz dumur oldu gibi o yüzden dün benimle oturup konuştu uzun uzun ama boş.. kalp kırıldı bir kere. Keşke böyle olmasaydı onunla mutlu olmayı hayal etmiştim ama elimde kalan hayal kırıklığı ummadığım şeyler oldu. Tek istediğim yanlışınu farketmesiydi üzüldüğümü anlamasıydı ama hala kabullenmiyor gibi. Bu yaşanılanlardan sonra birini sevmek, hayatıma alma gibi cesaret söz konusu değil acımı yaşamak istiyorum bekarlık iyi sorunsuz bir evliliktense dediğiniz gibi ama özleyeceğim tabiki..Hakkınızda en hayırlısı olsun. Babanız ne naif bir adam, tanımadan saygı duydum. Bazen küçük şeyler bir insanın karakterini gösterir, mesela insanları rahatsız etme pahasına sokakta oynama konusunda ısrar etmesi genel olarak bencil bir insan olduğunu gösteriyor. Küçücük bir detay gibi görünüyor ama insanların karakterleri hep bu küçük şeylerde gizli aslında. Hemen konuyu ailenize getirmiş tartışırken, demek ki bir karın ağrısı varmış kendince fırsat bulup söylemiş, sizden yüz bulamayınca geri vites yapmış. Şimdi çok taze çok yeni ama bu üzüntü de geçecek. İnsan yeniden seviyor, hele doğru kişiyi bulunca öyle bir seviyor ki... Her şeyin bir zamanı vardır. Çok klişe ama bir gün cidden "iyi ki" diyeceksiniz. Ki hiç sevmeyecek olsanız dahi, ömür boyu bekar kalmak kötü bir evliliğin içinde olmaktan bin kat iyidir. Umarım çok mutlu olursunuz
İnşallah Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın ve dengiyle tabiki.. tek duam buHayırlısı böyleymiş deyip yoluna bakacaksın Allah daha iyilerle karşılaştırsın:)
Adam terkedilirken bile işi şova dönüştürmüş.Hesapta karşı taraf sözü atmadı ..biz şartlarımızı saydık ,kız bize uygun değil diye bu iş böyle olmaz dedik ,kızı istemedik e getiriyorlarEvlenince arkadaşım gelip gidemezmiş ama ben gidevilirmişim ve çalışmak yok dedi ben bakacağım sana dedi..
Yol yakınken dönüldü. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Biz herkesi düşünerek hareket ediyoruz, önümüze başka başka şeyler çıkıyor yok nikahmış yok gelip gitmesinlermiş vs açıkçası sevsemde bunlar kafa yoruyor. Hala seviyorum ama acomı çekerim yapacak bişey yok en azından içim rahat bu ilişki için elimden geleni yapmadım demem...Babani cok sevdim böyle insanlara cidden hayranim düşünceli akli başında insanlarababan haklı. Bizim buralardada sokak düğünleri oluyor maalesef cinnetlik birşey oyle söyleyim. Düğün oldugu zaman evi terketmek zorunda kaliyorum. Bunun yaşlisi engellisi hastasi var. Onca insani rahatsiz etmeye kimsenin hakki yok. Ve usteki uye arkadasada katiliyorum belliki sizinde icinize sinmemiş. Simdiden ailen gelmesin falan diyo hayırdır yani? Bu daha fragman ! Yol yakınken dönmenizi tavsiye ediyorum sizde o babanin kizisiniz anlasamazsiniz... Hakkinizda hayirlisi diliyorum.
Aynen dediğiniz aklıma geldi.. bize uygun değil demek için bence de ne kadar kötü bir düşünce eğer böyle ise...Adam terkedilirken bile işi şova dönüştürmüş.Hesapta karşı taraf sözü atmadı ..biz şartlarımızı saydık ,kız bize uygun değil diye bu iş böyle olmaz dedik ,kızı istemedik e getiriyorlar
Sizin adınıza cok sevindim anlasamazdiniz kafa yapilari uymuyordu bikereYol yakınken dönüldü. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Biz herkesi düşünerek hareket ediyoruz, önümüze başka başka şeyler çıkıyor yok nikahmış yok gelip gitmesinlermiş vs açıkçası sevsemde bunlar kafa yoruyor. Hala seviyorum ama acomı çekerim yapacak bişey yok en azından içim rahat bu ilişki için elimden geleni yapmadım demem...
Sen bir daha birini böyle seviceğimi sanmıyorum diye düşüne dur ..bu hamleler 3/5 ay sonra çıkacakları görücü gezmeleri için geleceğe yatırımAynen dediğiniz aklıma geldi.. bize uygun değil demek için bence de ne kadar kötü bir düşünce eğer böyle ise...
İyi ki varsınızSizin adınıza cok sevindim anlasamazdiniz kafa yapilari uymuyordu bikereşimdi acinizi çekin ilerde iyiki diyeceksiniz
Ay ben sevmeyeceğim çünkü çok yıprandım. Bu kafada birini bulurlarsa vallahi helal..Sen bir daha birini böyle seviceğimi sanmıyorum diye düşüne dur ..bu hamleler 3/5 ay sonra çıkacakları görücü gezmeleri için geleceğe yatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?