Hiç pişman olmazsın. Çok iyi bir karar vermişsin. Asıl devam etseydin pişman olurdun.Merhaba arkadaşlar benim yaklaşık 9 senelik bir ilişkim vardı. Çocukluk aşkımdı şuan 21 yaşındayım. Geçen aralık ayından bu yana sözlüydük. Geçen hafta ayrıldık. Biz hiç anlaşamıyorduk. Her sinirlendiği küfürler hakaretler ediyodu ağza alınmıycak laflar ediyodu çok zoruma gidiyo ben hiç kfür etmdim ona sadece bir kere hakaret etmiştim her kavgamızda s.git diyodu sonra hiç bişey olmamış gibi konuşmamı bekliyodu gönlümü almaya çalısıyodu geçmişe dayalı çok aldattığıda oldu çocuktuk dedim sineye çektim ama sözlülük dönemimizde bi kızla sürekli mesajlaştığını gördüm geceleri 2ye 3e kadar iş arkadaşım dedi inanmadım tabi birde sürekli yalan söylüyodu çok yemin ediyodu sonra bi bakıyodum altından yalan çıkmış geçen onu karakola götürdüler nişan kıyafeti alcağımız gün tabi biz sonradan öğrendik babam küplere bindi ailesi gelicekti bende sinirlendim gelmeyin dedim çektik gitti evimize ondan sonra ipler tamamen koptu babam istemedi bu işte bişey var dedi eski sözlümde askerde olan bi mevzu dedi inandım bn ama babam inanmadı sonra onun babası bize geldi özür falan diledi oda askerlik olduğunu söyledi ama babam yine inanmadı benim bu saatten sonra rızam yok sn bilirsin evlenince bişey olursa gelme kapıma dedi sonra bende sözlüme karakola gidicem inanmıyorum dedim bana küfürler falan etti babam istemiyo artık rızası yokmuş dedim babama hakaret etmeye başladı bende sonra sen kimsinde aileme laf söylüyorsun flan dedim kavga çıkardım bu sefer sana gerçeği söylüycem yemin ederim bundan sonra yalan küfür hakaret yok dedi anlattı bn yine inanmadım karakola gittim ve orda gerçeği öğrendim onun anlattığından çok farklı bişeymiş bu sefer bendede ipler koptu ve ayrıldım bitirdim zaten ailemdende kimse istemiyor artık sizce ilerde pişman olur muyum yoksa iyi mi yapmısım lütfen yardımcı olun
hayatın kurtulmuş git bir sadaka ver ne pişmanlığından söz ediyorsunMerhaba arkadaşlar benim yaklaşık 9 senelik bir ilişkim vardı. Çocukluk aşkımdı şuan 21 yaşındayım. Geçen aralık ayından bu yana sözlüydük. Geçen hafta ayrıldık. Biz hiç anlaşamıyorduk. Her sinirlendiği küfürler hakaretler ediyodu ağza alınmıycak laflar ediyodu çok zoruma gidiyo ben hiç kfür etmdim ona sadece bir kere hakaret etmiştim her kavgamızda s.git diyodu sonra hiç bişey olmamış gibi konuşmamı bekliyodu gönlümü almaya çalısıyodu geçmişe dayalı çok aldattığıda oldu çocuktuk dedim sineye çektim ama sözlülük dönemimizde bi kızla sürekli mesajlaştığını gördüm geceleri 2ye 3e kadar iş arkadaşım dedi inanmadım tabi birde sürekli yalan söylüyodu çok yemin ediyodu sonra bi bakıyodum altından yalan çıkmış geçen onu karakola götürdüler nişan kıyafeti alcağımız gün tabi biz sonradan öğrendik babam küplere bindi ailesi gelicekti bende sinirlendim gelmeyin dedim çektik gitti evimize ondan sonra ipler tamamen koptu babam istemedi bu işte bişey var dedi eski sözlümde askerde olan bi mevzu dedi inandım bn ama babam inanmadı sonra onun babası bize geldi özür falan diledi oda askerlik olduğunu söyledi ama babam yine inanmadı benim bu saatten sonra rızam yok sn bilirsin evlenince bişey olursa gelme kapıma dedi sonra bende sözlüme karakola gidicem inanmıyorum dedim bana küfürler falan etti babam istemiyo artık rızası yokmuş dedim babama hakaret etmeye başladı bende sonra sen kimsinde aileme laf söylüyorsun flan dedim kavga çıkardım bu sefer sana gerçeği söylüycem yemin ederim bundan sonra yalan küfür hakaret yok dedi anlattı bn yine inanmadım karakola gittim ve orda gerçeği öğrendim onun anlattığından çok farklı bişeymiş bu sefer bendede ipler koptu ve ayrıldım bitirdim zaten ailemdende kimse istemiyor artık sizce ilerde pişman olur muyum yoksa iyi mi yapmısım lütfen yardımcı olun
Merhaba arkadaşlar benim yaklaşık 9 senelik bir ilişkim vardı. Çocukluk aşkımdı şuan 21 yaşındayım. Geçen aralık ayından bu yana sözlüydük. Geçen hafta ayrıldık. Biz hiç anlaşamıyorduk. Her sinirlendiği küfürler hakaretler ediyodu ağza alınmıycak laflar ediyodu çok zoruma gidiyo ben hiç kfür etmdim ona sadece bir kere hakaret etmiştim her kavgamızda s.git diyodu sonra hiç bişey olmamış gibi konuşmamı bekliyodu gönlümü almaya çalısıyodu geçmişe dayalı çok aldattığıda oldu çocuktuk dedim sineye çektim ama sözlülük dönemimizde bi kızla sürekli mesajlaştığını gördüm geceleri 2ye 3e kadar iş arkadaşım dedi inanmadım tabi birde sürekli yalan söylüyodu çok yemin ediyodu sonra bi bakıyodum altından yalan çıkmış geçen onu karakola götürdüler nişan kıyafeti alcağımız gün tabi biz sonradan öğrendik babam küplere bindi ailesi gelicekti bende sinirlendim gelmeyin dedim çektik gitti evimize ondan sonra ipler tamamen koptu babam istemedi bu işte bişey var dedi eski sözlümde askerde olan bi mevzu dedi inandım bn ama babam inanmadı sonra onun babası bize geldi özür falan diledi oda askerlik olduğunu söyledi ama babam yine inanmadı benim bu saatten sonra rızam yok sn bilirsin evlenince bişey olursa gelme kapıma dedi sonra bende sözlüme karakola gidicem inanmıyorum dedim bana küfürler falan etti babam istemiyo artık rızası yokmuş dedim babama hakaret etmeye başladı bende sonra sen kimsinde aileme laf söylüyorsun flan dedim kavga çıkardım bu sefer sana gerçeği söylüycem yemin ederim bundan sonra yalan küfür hakaret yok dedi anlattı bn yine inanmadım karakola gittim ve orda gerçeği öğrendim onun anlattığından çok farklı bişeymiş bu sefer bendede ipler koptu ve ayrıldım bitirdim zaten ailemdende kimse istemiyor artık sizce ilerde pişman olur muyum yoksa iyi mi yapmısım lütfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?