Nişan Nisan Yüzüklerini Kim Takiyor?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

eeebruuu

02.12.2011 Seni Seviyorum
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
203
0
116
Almanya
Kizlar acil yardiminiza ihtiyacim var, yarin nisanlaniyorum ve aslinda askim ve ben birbirimize yüzükleri takmak istiyoruz. Ama annem siz birbirinize takmiyorsunuz eski köye yeni adet diyor bir büyük takiyor ve konusma yapiyor o sirada dedi. Sizde nasil oldu kizlar ya ben askima yüzügü takmak istiyorum biz nisanlaniyoruz baska degil yaaaaa

canım bende bırbırıne nısan yuuzgu takan bı cıft gormedım:)
sole bakıldıgında cok guzel gelıo ınsana ama
geleneklerımıze gore anneneın dedıgı gıbı oluo hep ole gorduk
ama tek tasın varsa onu nıasnlın sana takabılır
hayrlı olsun cnm allah tamamına erdrsın ıns

ooff yaa ( sözdede birbirimize takmamistik yine mi takamicaz (

öncelikle hayırlı olsunopuyorumnanaktan

aileden büyükler taksa daha iyi olur bence

benım özellikle eniştem olsun istedim ve öle oldu zemuszemusharika bir anı oldu eniştemde çok onere oldubayanssulusmile

dizilerde görüyordum bazen.. nisanlanan ciftler birbirilerine karsilikli yüzükleri takiyordu ama bu tek dizilerde olur sanirim..., gercek hayata yakisik almaz diye düsünüyorum bi aile büyügü takar ve 2 güzel söz eder veya konusma.. dogru olani bu :)
adetlerimizi lütfen unutmiyalim devam sürdürelim.. her adeti cignersek böyle böyle 30 sene sonra bizim cocuklarimiz gavurlar gibi olurlar öf adet kalmaz dünyada .. herseyin usulü vardir =)

ya tabi gelenek öyleyse uyacagiz tabi ama ne bileyim iste romantik olur diye düsünmüstüm, ailemide bu yüzden üzecek degilim dimi :))

canım benim senin yerinde ben olsan aile büyüklerinden evliliği uzun mutlu olan birine taktırırdım çok inanırım bunun uğurunaopuyorumnanaktan

cnm bi büyüğün takması daha iyi hem adet böyle.. :)
hem bence birbirinize takmanız biraz garip :)

biz çok sevdiğimiz bir abimizden rica ettik utanırım dedi yapmadı dayılarımız taktı. ama bence gelinle damada sorulması lazım. çünkü resimlere bakıyorum sanki dayı değilde öyle birisi gelmişte yüzükleri takmış gibi benim nişandan içimde pekçok şey ukte kaldı galiba

Yüzüklerimizi Babam takti Canim, baska biride konusma yapti :))
Maskeli123 evliligi uzun ve mutlu olan birine taktirdim demissin, annem ve babam uzun evliler ama hergün didisirler bizde mi böyle olacaz simdi aman Allah korusun kaydirigubbakcemile3

canim bencede bi büyügüne taktir daha iyi olur bence...benim hayalimde sevdigimin dedesinin yüzüklerimizi takmasi ve benim dedeminde kurdeleyi kesmesi var. Hem böylece ailenin iki büyügününde gönlü alinmis olur

eebruuu ben daha nişanlı değilim ama böyle yaptırıcam olurken guclubacismile olsun benimkilerde didişiyorlar ama aşktan aşktan valla görmeseler birbirlerini hemen arıyorlar ahh ahhh darısı bizeopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…