Nişan yüzüğümü kaybetmiştim yarın gidip tekrar alıcam, size aynısını mı almalıyım?

cikolatalipankek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2020
358
182
53
Kendime yenisini alıcam ama diyorum acaba farklı model mi alsam yoksa aynısını mı alsam?
Farklı model almak istiyorum çünkü ilk kaybettiğim yüzüğü alırken ben kendim seçmemiştim nişanlım beğenmişti onu kırmamak için bu olsun demiştim. Nişanlımın ailesi biliyorlar kaybettiğimi zaten

Aynı nişanlı bu defa farklı bi model seçtiniz diye kırılmasın

Kendi beğendiğini al.
Ben de seçilirken ucuz olsun insanlara yük olmayayım diye saçma bir şey aldım. Alyans da takmazdım bu arada. Yeni işyerimde haftada 1 evlenme teklifi almaya başlayınca gidip kendime en beğendiğimi aldım, severek takıyorum en azından.

Haftada 1 evlenme teklifi derken, tanışmadan arkadaş olmadan sizi görüp gelip direk benimle evlenir misin mi diyordu insanlar

Haftada 1 evlenme teklifi derken, tanışmadan arkadaş olmadan sizi görüp gelip direk benimle evlenir misin mi diyordu insanlar

Baştan ben de garipsedim ama direk evlenme teklifi olarak değil de evlenme niyetiyle görüşelim, görüştürelim teklifleri çok sık geliyor.
Yaptığımız işin doğası meslektaş çiftlerin hayatının daha kolay olmasına sebep olduğu için kurumda herkes kendi gibi biriyle evlenme eğiliminde. Bir de başlayalı 6 ay falan oldu haliyle evvelki hayatımı, evli olduğumu bilen sayısı az. Öyle olunca böyle oldu

Kaybolduğundan haberleri yoksa aynısını al sonra kriz çıkmasın , ama haberleri varsa ve alacağını biliyorlarsa istediğini al

Neresi orasi ayy bizde gelelim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…