- 8 Aralık 2020
- 42
- -46
- 23
-
- Konu Sahibi pixiebutterfly
Ben kendim için aile arasında söz olmasından yanayım. En yakınlar olsun yeterliArkadaşlar bi konuda çok kararsız kaldım sizce büyük bi nişan mı olmalı ? Yoksa aile arasında bi söz mü? Birinci derece olarak bile iki tarafında ailesi kalabalık çok kararsız kaldık fikirlerinizi alabilir miyim? Ya da siz nasıl yaptınız?
Ben kendim aile arasında söz nişan yapmıştım ama malum korona da var kalabalık bişey yapmanızın hiç bir mantığı yokArkadaşlar bi konuda çok kararsız kaldım sizce büyük bi nişan mı olmalı ? Yoksa aile arasında bi söz mü? Birinci derece olarak bile iki tarafında ailesi kalabalık çok kararsız kaldık fikirlerinizi alabilir miyim? Ya da siz nasıl yaptınız?
Bana kalsa sadece nikah ve dış çekim yaparım gerisi bomboş masrafŞimdiki aklım olsa ne nişan yaparım ne düğün
Kesinlikle aynen ama işte 2 sene önceki aklım böyle değildiBana kalsa sadece nikah ve dış çekim yaparım gerisi bomboş masraf
Arkadaşım bizde aptal değiliz yasak olduğunu farkınayız yarın hadi bakam diyince olmıyacak söz fikir danışıyorum şuan daha. Aileler tanıştığı için ilk uygun zamanda adının konulmasını istedik ortak kararla bu yüzden güzelce bi soru sordum.Şu zamanda sizce hangisi daha mantıklı. Buna karar vermek çok zor olmamalı.
İşte bizde o netice de konuşuyorduk pandemiye denk gelmesin falan diye ama maşallah sanki bi biz hariç herkes pandemiyi biliyormuş gibi gözümüze sokuyorlarBu zamanda toplu bir organizasyon hem yasak hem de çok tehlikeli. Benim nişanım büyük ihtimalle pandemiye denk gelmeyecek ama yine de sadece çekirdek ailemizle yapacağım. O kadar kalabalığa normalde de gerek yok bence
Valla ilk mesajınızda gün tarih zaman belirtmemişiniz. Büyük mü olsun küçük mü demişiniz. Bende ona göre cevap verdimArkadaşım bizde aptal değiliz yasak olduğunu farkınayız yarın hadi bakam diyince olmıyacak söz fikir danışıyorum şuan daha. Aileler tanıştığı için ilk uygun zamanda adının konulmasını istedik ortak kararla bu yüzden güzelce bi soru sordum.
Kusura bakmayın bian öyle gereksiz yükselmişimValla ilk mesajınızda gün tarih zaman belirtmemişiniz. Büyük mü olsun küçük mü demişiniz. Bende ona göre cevap verdim
Bence söz nişan evde bir olmalı aile ve yakın çevre ileArkadaşlar bi konuda çok kararsız kaldım sizce büyük bi nişan mı olmalı ? Yoksa aile arasında bi söz mü? Birinci derece olarak bile iki tarafında ailesi kalabalık çok kararsız kaldık fikirlerinizi alabilir miyim? Ya da siz nasıl yaptınız?