Nişan Nişan yapacağım ama ufacık evde karar veremediğim kıyafetlerle!

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
pazar akşamı isteniyorum arkadaşlar
iki hafta sonrada nişanımız olacak gel gelelim sorunlara
evimiz 75metrekare..
4 oda
birisi yatak odası biriside kütüphanenin bulunduğu oda(geniş ara)
üst katımızda abim oturuyor ancak hanımı 3 yıldır aileme çok kötu şeyler yaptı bana iftira attı annemi ağlattı babama neler neler soyledi.
bir gün bana tokat atmaya kalktı bende dövdüm ogün bugundur konuşmuyorum evede ben varken gelemiyordu
birkaç gün once geldi bende kovdum hangi yüzle geliyorsun dedim.
şimdi nişanım olacak ve erkek kadın ayrı olacak
benim ailem 7 kişi ...
sevgilimin ailesi 7 kişi...
birde tabiki yakın akrabalar var yani 40 kişi felan olacak bazen diyorumki kimseyi çağırmayayım doğru düzgün elbisede almayaym olece basitçe bitsin bu olay.
şimdi abimle aramız boyle olmasaydı onun evine erkekler cıkardı. oda annemin evi ama şuan o oturuyor.
bende gurur ediyorum erkekleri onun evine yollamam diyorum. bu durumda salon tutmak istemiyorum cunki okadar kalabalık olmayacak
Lütfen fikir verin ; çevrem abimin hanımının gelmesine engel olma bir tarafta otursun çatlasın inatta etme o ev yengenin değil sizin erkekler abinin oturduğu eve cıksın diyor.o evde dublex.
bir tarafta kayınvalidem evde giyeceği şeye 300 tl çok değmez felan filan diyerek oğlunu doldurmaya calısıyor allahtan sevgilim yanımda..
evde nişan için hollyvood da giyilen upuzun dar elbiselerden giymeyi dusunuyorum abiye vs vazgeçtim ..
bir yerde tutmayacagım bu işi evde halledeceğiz ama nasıl?

kadın erkek neden ayrı olucak canım. öyle olmasaydı kafe gibi bi yerde de yapabilirdiniz. ama bencede eğer evde olacaksa abinin evini kullan sonuçta sizin eviniz orası abinin rızasını da alın tabi. öyle bir günde sorun edeceğini zannetmiyorum. bu arada elbisenin fotosu varmı?

kadın erkek nasıl ayrı olacak anlamadım ben :26:

benim de büyük ihtimalle 2 3 haftaya nişanım olacak bende evde istiyorum.Bizim evimiz geniş ama eş dost da çok bizde biz karşı komşudan rica edecez mecbur oraya alacaz misafirlerimizin yarısını eğer sizinde komşunuz varsa olabilir diye düşünüyorum.Gerçi ev dublexmiş komşu olsada uzak olur büyük ihtimal.
Ama şöyle olabilir, nişanı gündüz yaparsınız evin bahçesinde olmazmı?
Not: Mersin şartlarına göre düşündüm :)

bence bu tarz elbıse alma normal abıye tarzı al narcıcegı rengı cok moda bu aralar hem baska bı yerde de kullanırsın

arkadaslar abıye tarzı bır elbıseyı alırsam baska hc br yerde gıyemem ben bu elbıseyı baska yerlerdede gıyerım ...
mönü bıraz farklı olsun ıstıyorum arkadaslar fıkır verıcek olan varmı bole patates salatası vs ıstemıyorum

canım ben konuna cok gec kalmısım heralde naptın elbıse olayını içine sınen bıseyler bulabıldınmı ben esas onu merak ettım heralde sımdıye bulmussundur dıye dusunuyorum netten buldugun elbıseler cok sık ama ısde nette cesıt cok ma carsı pazarda aradıgını bulamıyorsun bazen ıns çine sınen bıseyler bulmussundur ha bu arada bilale pazar gununu de detaylı ıstıyorum valla merakda edıyorumda nişan olayını halledebıldınmı nerede olacagı konusunda kesın bı gelsıme varmı senın adınada cok sevındım rabbım mutlu etsın ıns sızı benım tarafımdan cok hayır duası aldın :)) ıns bu dualarlada guzel gecer ALLAH YARDIMCIN OLSUN :))

"orası yengenin değil sizin eviniz" meselesine takıldım ben.Tapu size ait olabilir ama şu an orada yengeniz ve abiniz yaşıyor.Yengenizin rzası olmadan zaten oraya misafir çıkartamazsınız öyle bir hakkınız yok o yüzden kendi kendinize gurur yapmanıza da gerek yok zaten kavgalıysanız yengeniz böyle bir şeye büyük ihtimal razı olmaz.Evin duvarı çatıısı taşı kiremiti sizin de bakalım yengeniz kendi eşyalarında sizin misafirlerinizi ağırlamak isteyecek mi?Yukarda kiracınız olsaydı da aynısını mı yapacaktınız acaba, burası senin değil bizim deyip istediğiniz gibi girip çıkacak mıydınız?Saçma...

slm canım sana özelden mesaj atmaya calısdım ama kabul görmedı gonderemedım nedense özele kapalı galıba mesajlarını bı kontrol
et ıstersen bugun buyuk gun hadı hayırlısı olsun cnm rabbım ıns gönlüne gore verırde bu geceyıde ıns guzellıkler ıcerısınde gecırırsın ee heyecan ne boyutta:18::18: bunlar her genckızın yaşaması gereken guzel tatlı ve aynı zamandada gurur verıcı heyecanlar cnm mesajlarındakı sorunun halloldugu zaman banada bu geceyı detaylı halde mesaj atarsan coks evınırım bende cok merak edıyorum yenıden mutluluklar dılerım öpüyorum

bence kendi yağınız da kavrulun ev konusunda. yengeniz size iftira atmış tokat atmaya çalışmış; siz onu dövmüşsünüz ve evden kovmuşsunuz. şimdi ev bize lazım çok saçma. orası onun evi ayrıca senin evin diyenlere aldırma hiç. emri vakii yaparsanda yengene "ne oldu işin düşünce yengen mi oldum" deme hakkı doğar. ki çok da haklı olur. tabi bu benim görüşüm.

hiç alakası yok.. bence yengenden öte abin var onun evi=senin ewin. yengenle muhattap olmadan bu işi halledebilirsin. Allah yardımcın olsun şekerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…