Nişan yaklaştıkça çok stres oldum :(

Balkupu14

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2013
1.023
922
Kızlar haftaya perşembe istemem, cumartesi nişanım olcak. Ama ben stresten heyecandan ölücem yaa. Uyuyamıyorum, oturamıyorum bile :) Tv izlerken bile midemde bir ağrı. Sürekli garip hissediyorum. Evet resmen garip! Heyecan başkalaşıma uğradı sanırım bende Sizde bu kadar stres yapmış mıydınız? Şimdiden böyleysem o gün elim ayağıma dolaşacak diye korkuyorum. Çok şükür herşey yolunda. Aileler falan hiç bir sıkıntı yok. Fazlasıyla iyi hatta. Ama ben niye bu kadar heyecanlanıyorum. Anneme anlatınca oda bişey oldu sanıyor bişey mi var içinde sıkıntı söyle diyor. Oda stres yapmasın diye size anlatmak istedim. Napıcm ben yaa.

e ne güzel işte
heyecan da güzeldir yerine göre
mutluluğun tadını çıkar

O heyecan muhteşem bir şeydir..
Doğal yani.. İnşallah nişandan sonra bu heyecan ve tatlı stres yerini büyük heyecan ve streslere bırakmaz..

Ben kahvem kopuksuz olur diye heyecanlanmistim neyse ki kuzenim halletti

Evet çok şükür. Ama bu kadar stresli olmak istemyrm. O gün düşüp bayılıcam diye korkuyorum daha 1 hafta var böyleyim.

o zaman otur, neden heyecan yaptığına dair bir yazı yaz kendine
yani seni heyecanlandıran şey ne? düşün taşın yaz onu
ciddi söylüyorum
biraz hafiflersin hatta o zaman belki bu kadar heyecanın yersiz olduğunu görürsün
düşünmekle yazıp görmek arasında fark var
dene bence

O heyecan muhteşem bir şeydir..
Doğal yani.. İnşallah nişandan sonra bu heyecan ve tatlı stres yerini büyük heyecan ve streslere bırakmaz..

İnşAllah çok teşekkür ederim. Uyuyamamayı falan bekliyordumda gün içinde bile bu kadar ruh gibi dolaşmayı beklemiyordum. Normal diyorsanız 1 hafta bu durumun tadını çıkarmalıyım sanırım

İnşAllah çok teşekkür ederim. Uyuyamamayı falan bekliyordumda gün içinde bile bu kadar ruh gibi dolaşmayı beklemiyordum. Normal diyorsanız 1 hafta bu durumun tadını çıkarmalıyım sanırım
inan o heyecanı insan evlenince özlüyor

Ben son bir saate kada korkunç rahattım, sanki nişan benim değil başkasının gibi. Sonra çok heyecanladım, olay koptu ama isteme olup bitince geçiyor hepsi rahatlıyorsun.
Düğüne dair hiç bişey hatırlamıyorum desem yeri. Düğündeki heyecan çok tuhaftı gerçekten.

Ben kahvem kopuksuz olur diye heyecanlanmistim neyse ki kuzenim halletti

Evet evet onu da düşünüyorum. Ya şekeri ayarlayamazsam fazla şekerli yada şekersiz olursa. Kıyafetim hazır ama ya o gün güzel olmazsam, makyajım hoş olmazsa. Fotoğrf çekiminde hava kötü olursa ayy bir srü şey. En gereksizleri bile içime oturdu şuan korku olarak Ben birz mükemmelliyetçiyim hep kızarlardı bu huyuma şimdi bende kızıyorum kendime. Aslında akışına bırkmak lazım biliyorum.

ayy ne güzel yaa. keşke bende rahat olabilsem. Millette bişi var sanıyor. Dayım falan anneme soruyormuş bir sıkıntı mı var diye.

İstemede onlar gelene kadar çok stresli, geldikten sonra çok rahattım.
Nişanda onlar gelene kadar çok rahat, geldikten sonra... Neyse sinirlerim depreşmesin ( :

Madem her şey yolunda ne güzel, bırakın heyecanlanın yatışmayıverin, ne kadar tatlı.

Benim nişanımda 7 şubatta. Bende de gereksiz bir rahatlık var üzerimde. Hiç bişey de mükemmel değil halbuki ama sanki başkasının nişanıymış gibi hissediyorum. Sözüm olduğu gün hayatım da ilk defa heyecandan titredim ama kısa sürdü. Zaten bana hiç birşey yaptırmadılar sadece kahve servis ettim o kadar pişiren kimdi hatırlamıyorum bile. Korkulacak bişey yok en kötü ne olabilir yani kahve tepsisini devirsen bile heyecandandır diye hoş görürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…