Nişan yaklaştıkça çok stres oldum :(

Allah tamamina erdirsin,guzel heyecanlar bunlar..insan zaman gectikten sonra özluyor bu gunlerini,keyfini cikar..mutluluklar.

Aynen bende böyleydim ama akışına bırak herşeyi hiç bişey olmuyor

ayy ne güzel bi duygudur şimdi ooo :) Allah tamamına erdirsin. Darısı isteyipde evlenemeyenlere gelsin

en sevdiğim heyecan yaa tatlı heyecan
tadını çıkar tatlım
hayırlı olsun Allah mutlulugunuzu daim etsin

Ne güzel heyecanlar bunlar ..
Allah ağız tadıyla tamamına erdirmek nasip etsin .

Ayy aynı günn hayırlı olsun canım. Sen isteme, sözü atlatmışsın. Darısı başıma. İnşAllah güzel geçer ikimizinde
Tepsiyi devirmeyim yaa deme öylee aklıma gelen başıma gelir aman

Ayyy cok tatliii yaaa, bende istiyorum
Allah tamamina erdirsin

Aminn. Darısı başına

darısıı banaaa

Aminn. Tez vakitte inşAllahh

sen şimdi böyleysen düğün günü ne yapacaksın acaba :)

Hahahh hiç düşünemiyorum bile. Aman düşünmeyim de şimdiden ona strese başlarım yoksa

Allah tamamina erdirsin,guzel heyecanlar bunlar..insan zaman gectikten sonra özluyor bu gunlerini,keyfini cikar..mutluluklar.

Çok teşekkür ederim. Hep çok özenirdim bu dönemlere ama ne zormuş bu heyecan. Çokta güzel ama

Aynen bende böyleydim ama akışına bırak herşeyi hiç bişey olmuyor

ayy ne güzel bi duygudur şimdi ooo :) Allah tamamına erdirsin. Darısı isteyipde evlenemeyenlere gelsin

gerçekten bu heyecan bile çok özel. Allah isteyen herkese nasip etsin.

en sevdiğim heyecan yaa tatlı heyecan
tadını çıkar tatlım
hayırlı olsun Allah mutlulugunuzu daim etsin

Aminnn çok sağolun.

Ne güzel heyecanlar bunlar ..
Allah ağız tadıyla tamamına erdirmek nasip etsin .

Amin amin.. İnşAllahhh

Ayy aynı günn hayırlı olsun canım. Sen isteme, sözü atlatmışsın. Darısı başıma. İnşAllah güzel geçer ikimizinde
Tepsiyi devirmeyim yaa deme öylee aklıma gelen başıma gelir aman
teşekkür ederim canım. inşallah güzel geçer ikimzinde. tatlı heyecanlar bunlar keyfini çıkar, gönlüne göre olsun inşallah herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…