Nişan yaklaştıkça çok stres oldum :(

Allah tamamina erdirsin,guzel heyecanlar bunlar..insan zaman gectikten sonra özluyor bu gunlerini,keyfini cikar..mutluluklar.

Aynen bende böyleydim ama akışına bırak herşeyi hiç bişey olmuyor :KK70:

ayy ne güzel bi duygudur şimdi ooo :) Allah tamamına erdirsin. Darısı isteyipde evlenemeyenlere gelsin :KK70:

en sevdiğim heyecan yaa tatlı heyecan :p
tadını çıkar tatlım
hayırlı olsun Allah mutlulugunuzu daim etsin

Kızlar haftaya perşembe istemem, cumartesi nişanım olcak. Ama ben stresten heyecandan ölücem yaa. Uyuyamıyorum, oturamıyorum bile :) Tv izlerken bile midemde bir ağrı. Sürekli garip hissediyorum. Evet resmen garip! Heyecan başkalaşıma uğradı sanırım bende :KK48: Sizde bu kadar stres yapmış mıydınız? Şimdiden böyleysem o gün elim ayağıma dolaşacak diye korkuyorum. Çok şükür herşey yolunda. Aileler falan hiç bir sıkıntı yok. Fazlasıyla iyi hatta. Ama ben niye bu kadar heyecanlanıyorum. Anneme anlatınca oda bişey oldu sanıyor bişey mi var içinde sıkıntı söyle diyor. Oda stres yapmasın diye size anlatmak istedim. Napıcm ben yaa. :KK51:

Ne güzel heyecanlar bunlar ..
Allah ağız tadıyla tamamına erdirmek nasip etsin .

Benim nişanımda 7 şubatta. Bende de gereksiz bir rahatlık var üzerimde. Hiç bişey de mükemmel değil halbuki ama sanki başkasının nişanıymış gibi hissediyorum. Sözüm olduğu gün hayatım da ilk defa heyecandan titredim ama kısa sürdü. Zaten bana hiç birşey yaptırmadılar sadece kahve servis ettim o kadar pişiren kimdi hatırlamıyorum bile. Korkulacak bişey yok en kötü ne olabilir yani kahve tepsisini devirsen bile heyecandandır diye hoş görürler

Ayy aynı günn hayırlı olsun canım. Sen isteme, sözü atlatmışsın. Darısı başıma. İnşAllah güzel geçer ikimizinde :KK37:
Tepsiyi devirmeyim yaa deme öylee aklıma gelen başıma gelir aman :KK48:

Ayyy cok tatliii yaaa, bende istiyorum:oops:
Allah tamamina erdirsin Hoppa

Aminn. Darısı başına :KK15:

darısıı banaaa :KK68:

Aminn. Tez vakitte inşAllahh :KK37:

sen şimdi böyleysen düğün günü ne yapacaksın acaba :)

Hahahh hiç düşünemiyorum bile. Aman düşünmeyim de şimdiden ona strese başlarım yoksa :KK48::KK48:

Allah tamamina erdirsin,guzel heyecanlar bunlar..insan zaman gectikten sonra özluyor bu gunlerini,keyfini cikar..mutluluklar.

Çok teşekkür ederim. Hep çok özenirdim bu dönemlere ama ne zormuş bu heyecan. o_O Çokta güzel ama :KK22:

Aynen bende böyleydim ama akışına bırak herşeyi hiç bişey olmuyor :KK70:

:KK15::KK15:

ayy ne güzel bi duygudur şimdi ooo :) Allah tamamına erdirsin. Darısı isteyipde evlenemeyenlere gelsin :KK70:

gerçekten bu heyecan bile çok özel. Allah isteyen herkese nasip etsin. :KK15:

en sevdiğim heyecan yaa tatlı heyecan :p
tadını çıkar tatlım
hayırlı olsun Allah mutlulugunuzu daim etsin

Aminnn çok sağolun. :KK15:

Ne güzel heyecanlar bunlar ..
Allah ağız tadıyla tamamına erdirmek nasip etsin .

Amin amin.. İnşAllahhh :KK15:

Ayy aynı günn hayırlı olsun canım. Sen isteme, sözü atlatmışsın. Darısı başıma. İnşAllah güzel geçer ikimizinde :KK37:
Tepsiyi devirmeyim yaa deme öylee aklıma gelen başıma gelir aman :KK48:
teşekkür ederim canım. inşallah güzel geçer ikimzinde. tatlı heyecanlar bunlar keyfini çıkar, gönlüne göre olsun inşallah herşey :KK19:

X