Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

Marttan umutluyum ama Nisanda olur ya.. çok beğendim topiği.. nisan yağmurları gibi. . .

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN hepimize inşallah Allahımmmmm :)

Bu arada arkadaşlar Alahın isimlerinden El-Vâris i 707 kere, çocuk sahibi olmak için YA Vâris şeklinde zikredilmesinin de iyi geldiğini söylediler. ilgilenenlere...

bir de bolca Hasbinallah ve nimel vekil demeli, ilişkiye girmeden de söylenmeliymiş..

Evet cnm bunu ben de okudum 707 ALLHA hepimize hayilri saglikli evlatlar nasip etsin
Banucum ben ilac aldim adet gormek icin baya bi gecikti adetimi bekliyorum bu gunlerde sana da iyi hafta sonlari canim

Merhaba kızlar,
Ben Marttan umudu kesip Nisan'a transfer oldum. Umarım hepimiz Nisan'da yavrularımıza kavuşuruz. Bir liste varsa bat 15 Nisan. Herkese sevgilerrrrrrr! Şimdiden nazarlik takiyorum hepimize

arkadaşlar adet bitiminden sonra 10.günde hamile kalınabilir mi eşim yanıma ancak ozaman gelebilecek yumurtlamayı kaçırıyoruz malesef(

arkadaşlar adet bitiminden sonra 10.günde hamile kalınabilir mi eşim yanıma ancak ozaman gelebilecek yumurtlamayı kaçırıyoruz malesef(

Hamile kalinilabilinir cünküspermler iyi sartlarda 4-5 gün yasiyabiliyorlar,yani diyelimki 10.günde temasta bulundun ve 14.günde yumurtlama oluyo yinede denk gelebiliyo.Umarim
hersey gönlünce olur ve bir an önce sonucu alirsin

inşallah olur ya uzakta olmak çok zor gerçekten ayda tek bir birleşme şansımız oluyor oda yumurtlamaya denk gelmiyor yaz tatilinde tam anlamıyla deneyebileceğim ancak

selam kızlar
ben de nisana umut etmek istiyorum =)
3 aydır korunmuyoruz biz de, ilk denememizde kimyasal gebelik oldu, yerleşememiş yani, 6.haftasında bitmişti
şimdi beklemedeyim, eşime de artık oldu mu olur mu olacak m filan demek istemiyorum, o da ümitleniyo, üzülüyo
napmak lazım bilmiyorum =))
şimdi adetim yeni bitti, gelecek haftayı bekliyorum bakalım =)
iş yerinden izin almayı bile düşündüm valla, 2 gün evde takılalım stressiz
ama rapor almak da istmeiyorum
oluruna bırakcaz yine mecbur
bat dediğiniz beklenen adet tarihiniz mi
ben 14 martta oldum, 10-11 nisan da bekliyorum,
inşallah gelmez de bebiş gelir hepimizeee

Spermler 72 saate kadar yaşayabiliyorlar o yüzden tutabilir tatlım..

Bol şans arkadaşım:) İnşallah nisanda beklediğiniz güzel haberi alırsınız:)

Adet olmadan da hamile kaldığımızı anlayabiliyor muyz?

herşeyi oku oku kafam allak bullak oldu..

misal, biz ilişkiye 10 gün önce girdik diyelim tuttu mu tutmadı mı illa ki adet günü mü bekliycez öğrenmek için,adet geckti mi gecikmedi mi diye :///

canım 10 güne kan testinde çıkıyor, ama o dönemde farkında olmadığımız düşükler olabiliyor, en iyisi bekleyip yapmak, yani hemen havaya girmemek için =)

evet kızlar biz de nisan a erteledik ne yazıkki
bat 5 nisan ve tam ovulasyon dönemindeyim şuan
fakat nedense bu ay pek ümidim yok belki de beklemekten yoruldum artık
hayırlısı olsun ve hayırlı bir zamanda gelsin artık napalım.
batmanda öğretmenlik yapıyorum ve bu sene buradaki son 3 ayım inşallah yeni hayatımıza
bebeğimizle yepyeni başlarız....hayırlısı.........

Son düzenleme:

hayırlısı olsun canım, inşallah istediğiniz gibi olur

Selam hanimlar nasilsiniz banucum nerelerdesin:) ben doktorumun verdigi ilaci bitirdim simdi adetin gelmesini bekliyorum adeten 10 gun sonra sogan kurunu uyguluyicam 1 ci ay 15 gun 2 3 4 ay da 10 ar gun tekrarliyicam uzmanina danistim:) bi de adet goremiyorsaniz bebis te yoksa ayin 1 den 10 a kadar sogan kurunu uygulayin hamile kalamiyorsaniz da 21 gun incir kurunu uygulayin 15 gun arayla hayirli bebisler:)

Buradayım tatlımm..:) hadi bakalım bende soğan kürü yapıyorum bu ay.. İnşallah işe yarar da bebiş gelir.. Sen şimdi çalışmalara nisanda başlayacaksın o zaman di mi?

slm kızlar benim umudumda nisan ayı bu aralar yumurlama günüm onu değerlendiriyorum inş hamiş kalırım . topikte nisan yağmurları gibi bol hamiş haberlerini duyarız umarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…