- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.921
ALLAHIM SANA ÇOK ŞÜKÜR.. Kızlar sabah test yaptım net çift çizgi çıktı, hala şoktayım.... nasıl oldu bilmiyorum, en son 12 mart da adet oldum 10 nisan da olmam gerekken olmadım, doktor 15 gün önce ultrasyonla baktığında kist var ondan olmamışsın dedi, adet söktürücü tarlusal içtim 5 gün boyunca sabah akşam. üzerinden 10 gün geçti hala olmayınca test yaptım veeeeeee
ALLAHIM SANA ÇOK ŞÜKÜR.. Kızlar sabah test yaptım net çift çizgi çıktı, hala şoktayım.... nasıl oldu bilmiyorum, en son 12 mart da adet oldum 10 nisan da olmam gerekken olmadım, doktor 15 gün önce ultrasyonla baktığında kist var ondan olmamışsın dedi, adet söktürücü tarlusal içtim 5 gün boyunca sabah akşam. üzerinden 10 gün geçti hala olmayınca test yaptım veeeeeee
sağol dalincim.inşallah bundan sonra herşey güzel olur.hayatta herşeye hazırlıklı olmak gerekiyomuş daha iyi anladım.Bakalım kontrolde hangi testleri istiycek doktor.muhtemelen kanda pıhtılaşma çıkıcak ve eğer hamile kalırsam iğne vurulucam 9 ay boyunca...sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik.
tatlım dr un neden sen hamıleyken yapmadı bunu ıgne vurulurdun bısey yapardın.senın ne guzel gıdıyodu hıc kotu bısey dmeıyodun sok oldum cok uzuldum.ıns bırdaha yasatmaz rabbım.tatlım sana tavsıyem var maydanoz ye bol bol hamıleykende ye kan akısı normal olan hamılelerın yemesı dogru deıl ama kanında koyulasma pıhtılasma olanlar yemelı.hatta drlar bebe aspırını verıyolar sende salatalarda falan ye kanı sulandırıyo tamammı.herseyı ılaca bırakma.dolabında hep olsun maydanoz kaynat suyunu ıc cok faydalı.
bbenım sukur ıyı gıdıyor.3 hafta sonra ense kalınlıgı taramam var.onun dısında kalp atıslarını falan duydum.bı sorun yok.1 haftadır mıde bulantılarım azaldı dıyordum nazar degdı dun 2 sefer ıstıfra ettım ama ne ıstıfra ıcım dısıma cıktı ses tellerım perısan oldu sesım degıstı.bende sabırla su 12 haftayı devırmeyı ve su bulantıların gecmesını beklemekteyım.
tebrık ederım tatlım dr a gıdıp geldıgınde bızıde habersız koma.sabah sabah ne guzel bı haber
merhaba kızlar,ben pazartesi kürtaj oldum.bugünde işe geldim.biraz ağrım var ama o kadar olur sanırım.haftaya kontrole gidicem.
tatlım doktor kalp atışını duyduktan sonra iğne vericekti.hamileyken testler yapılmadığı için kanda pıhtışalma varmı yokmu anlaşılmıyo,o yüzden bişey yapamadı.kontrolde sanırım coraspin vericek.testlerin sonucuna görede iğne verir veya hamile kaldıktan sonra verir iğneyi.maydanozuda akşam alayım salatalarla yiyeyim.bol limonla.
sende inşallah kısa sürede mide bulantından kurtulursun canım.bebeğin sağlığı yerinde olsunda bunlarda geçer.Allah ım herkesin yardımcısı olsun.
Haklısın canım kesınlıkle takmamak gerek ama Allah ol dıyınce oluyor ya daha bebek dogmadan o kadar engelın ıcınden hamıle kalmak daha bı mucıze bılgılerın ıcın tesekkurler canım Allah hayırlı dogumlar nasıp etsınevet tatlım bende hep düzensizlik vardı kendimi bildim bileli hatta bu şubat ayında adet olmadım 6 martta oldum 6 nisanda olmam gerekiyodu olmaddım yine doktora gittim adet söktürücü verdim yine olmadım ve lekelenmem oldu test yaptım çok silik çıktı tatlım. valla cnm kür felan hiç bişey yapmadım ben hayıt tohumuna başladım 2 3 gün onu içtim sıkılp tadıda kötüydü bıraktım ilişkiden sonra kalmadın yattım sırt üstü. ilişkiden sonra hep dua ettim Allaha Allahım inş hamile kalırım diye. öyle yarım saat felanda yatmadım en fazla on dakika yattım. bide çok fazla kafama takmadım cnm en önemliside bu bence kafanıza çok takmayın.
ewet tatlım artık olan oldu deyıp gelecege bakmak lazım.keske gerı getırebılsek ama malesef.salatalarda ye yemekelre koy bol bol ye bak nasıl sulanacak kanın hamıleykende sadece salatalarına koy ye zararı olmaz yararı olur.hıc eksık etme ewınden.aspırın yutacana bunu ye hem daha faydalı.
ıns tatlım be sabırla beklıyorum gecmesını dr uma soruyorum dayanamıyorum kusmaktan bogazlarım yırtıldı dıyorum.bunlar bebegıns aglıklı gelıstıgını gosteren seyler sabredeceksın dıyo.bebek buyudukce hormonlar yukselıyormus ondan oluyormus ıyı bıseymıs.gel bıde bana anlat.sesım degsıtı yemın edıyorum bole catallı konusuyyorum oda gıcık yapıyo
merhaba kızlar,ben pazartesi kürtaj oldum.bugünde işe geldim.biraz ağrım var ama o kadar olur sanırım.haftaya kontrole gidicem.
Aynen canım beklemedeyım 29 du benım bat adetım de duzensız alslında evelndıgımde superdı her ay duzenlı gelıyordu bı cocuk yapmaya karar verdım alt ust oldu hayırlısı bakalım cnaım ya test te yaptırmam haftaya kadar sonra her ıkı sonucta da doktora gıdıcem canım sen hıc doktora gorundun mu kur falan uyguladın mı
Dalincim meraba nasılsın.. seni çok iyi anlıyorum tatlım bende kusmuyorum ama midem çok kötü iştahım hiç yok zorla yiyorum..halsizim uykum var, çok gazım var karın kaslarım ağrıyor.. bunlar normal dimi tatlım
ben geldim kızlar. hamilelere tavsiyem bol bol semizotu salatası yapın yemeğini yapın yada yoğurtlayın çok faydalı. hergün ceviz yiyin balık yiyemiyosanız balık yapı hapı felan alın . bunlar bana teyzemden tavsiyeler bende size söyliyeyim. teyzemin şimdi tosun gibi oğlu var maşallah. o çok dikkat etmişti yediğine içtiğine
semızotu yemegıne bayılırım.ama kım yapacak yapan olsada kokusuna dayanabılecemmı yada ben yapabılırmıyım ::?
ayy Allahım alemsin neyseki güzel bişiçıktı sınucunda ama ben gene yapamammmcanımm elınle dedıkse kocaman el ısı degıl bende bılerek yaptgım ıs olmadı burda kızlardan duymustum zaten banyoda yıkanırken parmagım degdı zaten cok agız kısımda ben parmagımın ucu ıle hıssetım dusun tırnagımın uzunlugu kadar dahı degıl parmak ucuna degdı yumusak bırsey ılgımı cemıstı zaten ıdrarım kokulu oluncca ben hemen dayanamayıp test yapmıstım duurm boyle yanı..
canım çok geçmiş olsun yaa görünmez kaza işte tam sınav zamanı kötü olmus ama her işte var bir hayır demişlerkızlar bu sabah kızım ayak parmqının üstüne basmış nasıl olduysa anlayamadık...ayak parmaqı morardı ve şişti hemen acile kaldırdık...en küçük ayak parmaqı kırılmış malesef... dizlerine kadar alçıya aldılar...15 günde raporlu...tam sınav haftası dersleri çok yoqun napıcaz bilmiyorum...
bu arada ben hala reql olmadım... kasıklarımda basınç midemde bulantı var... ama bu belirtilere tabikide aldırış etmiyorum..aqzım yandı birkere...haftaya pazartesiye kadar beklicem...reql olmazsam öyle test yapıcam..
gözünaydın nnn ben sana demiştim arkadaşım ümidini kaybetme diye ne güzel inşallah saglıklı bir hamilelik ve saglıklıca bebeğini alırsın kucagınaALLAHIM SANA ÇOK ŞÜKÜR.. Kızlar sabah test yaptım net çift çizgi çıktı, hala şoktayım.... nasıl oldu bilmiyorum, en son 12 mart da adet oldum 10 nisan da olmam gerekken olmadım, doktor 15 gün önce ultrasyonla baktığında kist var ondan olmamışsın dedi, adet söktürücü tarlusal içtim 5 gün boyunca sabah akşam. üzerinden 10 gün geçti hala olmayınca test yaptım veeeeeee
canım geçmiş olsun kendini sıcak tut aman ben kürtaj oldugumda sen yarı lohusasın yatman lazım dediler 1 hafta yattım battaniyeler yelekler çoraplar Allah esirgesin bu dönemde kapılan bir iltihap ömür boyu sürermiş dikkat etmerhaba kızlar,ben pazartesi kürtaj oldum.bugünde işe geldim.biraz ağrım var ama o kadar olur sanırım.haftaya kontrole gidicem.
merhaba canım günaydın ben mayısa geçtim ama çok pasif ve tablo falan ayarlayan yokgunaydin arkadaslar herkese nasilsiniz
mayisa ne zaman gececez arkadaslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?