Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

tebrık ederım tatlım dr a gıdıp geldıgınde bızıde habersız koma.sabah sabah ne guzel bı haber

tatlım çok sevindim.Allahım sağ salim ve hayırla kucağına almanı nasip etsin inşallah.

tatlım dr un neden sen hamıleyken yapmadı bunu ıgne vurulurdun bısey yapardın.senın ne guzel gıdıyodu hıc kotu bısey dmeıyodun sok oldum cok uzuldum.ıns bırdaha yasatmaz rabbım.tatlım sana tavsıyem var maydanoz ye bol bol hamıleykende ye kan akısı normal olan hamılelerın yemesı dogru deıl ama kanında koyulasma pıhtılasma olanlar yemelı.hatta drlar bebe aspırını verıyolar sende salatalarda falan ye kanı sulandırıyo tamammı.herseyı ılaca bırakma.dolabında hep olsun maydanoz kaynat suyunu ıc cok faydalı.

bbenım sukur ıyı gıdıyor.3 hafta sonra ense kalınlıgı taramam var.onun dısında kalp atıslarını falan duydum.bı sorun yok.1 haftadır mıde bulantılarım azaldı dıyordum nazar degdı dun 2 sefer ıstıfra ettım ama ne ıstıfra ıcım dısıma cıktı ses tellerım perısan oldu sesım degıstı.bende sabırla su 12 haftayı devırmeyı ve su bulantıların gecmesını beklemekteyım.

tatlım doktor kalp atışını duyduktan sonra iğne vericekti.hamileyken testler yapılmadığı için kanda pıhtışalma varmı yokmu anlaşılmıyo,o yüzden bişey yapamadı.kontrolde sanırım coraspin vericek.testlerin sonucuna görede iğne verir veya hamile kaldıktan sonra verir iğneyi.maydanozuda akşam alayım salatalarla yiyeyim.bol limonla.

sende inşallah kısa sürede mide bulantından kurtulursun canım.bebeğin sağlığı yerinde olsunda bunlarda geçer.Allah ım herkesin yardımcısı olsun.

ewet tatlım artık olan oldu deyıp gelecege bakmak lazım.keske gerı getırebılsek ama malesef.salatalarda ye yemekelre koy bol bol ye bak nasıl sulanacak kanın hamıleykende sadece salatalarına koy ye zararı olmaz yararı olur.hıc eksık etme ewınden.aspırın yutacana bunu ye hem daha faydalı.

ıns tatlım be sabırla beklıyorum gecmesını dr uma soruyorum dayanamıyorum kusmaktan bogazlarım yırtıldı dıyorum.bunlar bebegıns aglıklı gelıstıgını gosteren seyler sabredeceksın dıyo.bebek buyudukce hormonlar yukselıyormus ondan oluyormus ıyı bıseymıs.gel bıde bana anlat.sesım degsıtı yemın edıyorum bole catallı konusuyyorum oda gıcık yapıyo

Haklısın canım kesınlıkle takmamak gerek ama Allah ol dıyınce oluyor ya daha bebek dogmadan o kadar engelın ıcınden hamıle kalmak daha bı mucıze bılgılerın ıcın tesekkurler canım Allah hayırlı dogumlar nasıp etsın

Dalincim meraba nasılsın.. seni çok iyi anlıyorum tatlım bende kusmuyorum ama midem çok kötü iştahım hiç yok zorla yiyorum..halsizim uykum var, çok gazım var karın kaslarım ağrıyor.. bunlar normal dimi tatlım

ben geldim kızlar. hamilelere tavsiyem bol bol semizotu salatası yapın yemeğini yapın yada yoğurtlayın çok faydalı. hergün ceviz yiyin balık yiyemiyosanız balık yapı hapı felan alın . bunlar bana teyzemden tavsiyeler bende size söyliyeyim. teyzemin şimdi tosun gibi oğlu var maşallah. o çok dikkat etmişti yediğine içtiğine

merhaba kızlar,ben pazartesi kürtaj oldum.bugünde işe geldim.biraz ağrım var ama o kadar olur sanırım.haftaya kontrole gidicem.

canim gecmis olsun cok hayirlisiyla atlatmissin yaa sukur.allah bundan sonra saglikli hayirli hamilelik nasip eder insallah.

gunaydin arkadaslar herkese nasilsiniz
mayisa ne zaman gececez arkadaslar.

Canim ben ozetle, karar vermeden once butun tahlillerimi yaptirdim ve o ay hamile kaldim diuskle sonuclandi 2 aay korundum 2 aydirda tektat basladim ama olmadi bu sefer. Bu yuzden ben ne kur kullandim ne tekrar doktora gorundum uc ay oldu daha doktor goreli bebek yapmana engel hicbir sebep yok olmasa hic olmazdi dedi, bende beklemedeyim. Su birkac ay olmazsam esimi yollicam benden cikti artik. Ama stres cok etkiliyor, zor bi donemden gectim bu yuzden etkilenmis olabilirim. Ama teste hayir diyorum sabrimi deniyorum cunku sifir belirti...

arkadaslar yarin buyuk gun ama bugun de karnim ve belim cok agriyor sanirim yine gorecem kizmizilari belkide bugun hemde.cok uzuluyorum yaa
yumurtlama tedavisine baslayacaz bu ay belki tedaviye gerek kalmaz diyordum bakarsin bu ay tutar diyordum ama off bu kadar belirtiye ragmen ufak ta olsa umutlanmak istiyorum insallah gelmez kirmizilar.

ewet tatlım cok normal aynılarını haftaalrdır yaklasık 1 bucuk aydır yasıyorum.kusmalarında baslar du sen :))))) ama herkes bır deıl gorumcem 7 aylık hamıle ama hıc mıdesı bulanmamıs kusmamıs.12 haftayı doldurunca dr um gecer dıyor.ama ıns sonuna kadar surmez.sursede dayanıcaz napalım bır akrabamız 15 gun once dogum yaptı doguma gırene kadar kustu cok zor yaaaa ısyahım ıyı su aralar orda sorun yok yıyorum cıkarıyorum.benım kokulara karsı asırı hassaıyetım var mutfak bana nasıl pıs kokuyo anlatamam ewımden sogudumd esem yerıdır.esım yok koku dıyo ama var ıste varrrrrrrr bana kokuyooooooo gecen gun annem bamya pısırmıs ay allahım yok bole bı koku dokturdum yemegı kadın ugrastı yaptı 2 saat sonra doktu ((

semızotu yemegıne bayılırım.ama kım yapacak yapan olsada kokusuna dayanabılecemmı yada ben yapabılırmıyım ::?

semızotu yemegıne bayılırım.ama kım yapacak yapan olsada kokusuna dayanabılecemmı yada ben yapabılırmıyım ::?

bende çok seviyorum tatlım limonlu gine salatasını yap oda iyi geliyo biraz bastırıyo mide bulantısını şimdi ben yaptım limonlu gene biraz rahatladım az karnımda doydu.

ayy Allahım alemsin neyseki güzel bişiçıktı sınucunda ama ben gene yapamammm

canım çok geçmiş olsun yaa görünmez kaza işte tam sınav zamanı kötü olmus ama her işte var bir hayır demişler
sende güzel haberlerle gelirsin inşallah senden hala umutlulyum beklemedim yani

gözünaydın nnn ben sana demiştim arkadaşım ümidini kaybetme diye ne güzel inşallah saglıklı bir hamilelik ve saglıklıca bebeğini alırsın kucagına
merhaba kızlar,ben pazartesi kürtaj oldum.bugünde işe geldim.biraz ağrım var ama o kadar olur sanırım.haftaya kontrole gidicem.
canım geçmiş olsun kendini sıcak tut aman ben kürtaj oldugumda sen yarı lohusasın yatman lazım dediler 1 hafta yattım battaniyeler yelekler çoraplar Allah esirgesin bu dönemde kapılan bir iltihap ömür boyu sürermiş dikkat et
gunaydin arkadaslar herkese nasilsiniz
mayisa ne zaman gececez arkadaslar.
merhaba canım günaydın ben mayısa geçtim ama çok pasif ve tablo falan ayarlayan yok

günaydın kızlar
sabah 8:30da kalktık 9da annem aradı kız kardeşimle doktora gitmişler kan vermeye testler için ordanda sana kahvaltıya gelelim dediler
hemen hazırlıgımı yaptım geldiler kahvaltımızı yaptık
sohbet muhabbet
şimdi gittiler işleri varmış
bende evde pinek durumundayım biyere gideyim dedim bulamadım gezme alışık değilim evde durmaya
neysem daha erken biyer bulurum belki
mayısa bakayım bi kimler var kimler yok pek sessiz orası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…