- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.081
ya kızlar ozlem beluss ve banu nerdeee
tatlımn dr progestanı rahmı beslemek ıcın vermıstır.yanı dollenme olursa bebıs rahat tutunsun dıye.kalınlassın rahım dıye.bana o amacla verdı cunku 10 gun ıctım.sıkma canını yanıkeşke :) yok canım 1 tane çatlamış yumurtam var o da sağda, büyüyen ama çatlamayan kiste dönüşmüş. ayrıca solda da çatlamamış 2 yumurtam var, geçen hafta gittiğimde 1 i gelişmemişti diğerini de sonra yumurtlamışım. doktor onları kendi haline bıraktı çatlarsa şansa artık :) progestan verdi o ne iş pek anlamadım. bir de dedi ki bir gün daha değerlendirin sonra başla hapa dedi. acaba bu hapa başlayınca döllenme olmuyomu ki? kafam çorba oldu :)
ya evet eskiden onlar topicin müdavimleriydi hiç yoklar artık... gelsinler yaa
Banu izmire ailesinin yanina gitti canim tatile arada acicakmis ozledik :)
tatlımn dr progestanı rahmı beslemek ıcın vermıstır.yanı dollenme olursa bebıs rahat tutunsun dıye.kalınlassın rahım dıye.bana o amacla verdı cunku 10 gun ıctım.sıkma canını yanı
sağol canım.
kuzum bız cıkalım onlar gelsın olarmı :))))))))))))))))))))99
kesın ıse guce gomulmuslerdır hayırsızlar
hepimiz olalım herkes olsun, Eticin gülsün, dünya gülsün :)))
Nuran kızz sendede masallah her aksam calısma var hayırdır şeker bu ne hız her gecemı yumurtluyon yoksam kikikikikiki ben bu gece yumurtluyacam nasıpse kocıs aradı traş makınesını şarja koy neden acabaPP heyecan yaptım bır an hahahahahahha yorgun gelmıyecek sanırsam:)))))))
kızl Allah seni napmasın
ee canımcım yumurtlama dönemlerinin gün aşırı ilişkiyle doduruyorum napem
kocam şaşırıyor benim bu tutumuma ama keyfi yerinde
bakalım tutturabilcezmi bugun
sizinde traş oluncaksa artık sabahlar olmasın nediyim
kızlar, ben dayanamadım, idrar testi yaptım az önceama negatif, tek çizgi.. belki de reglime daha 4 gün kala olduğundan negatiftir ama silik de olsa bişey çıkmaz mıydı eğer bişey olsaydı off yaa
canım kistli yumurta çatlamaz dedi benim doktorum...başka yumurtalar varsa gelişir ve çatlarsa hamile kalınır dedi..benim bu ay 2 yumurtam vardı teki kistli olan diqeri gelişen...kistli yumurta devre dışı kalıyor yani...kizlar ya ilk defa boyle bir seyle karsilastim da kist olmasina ragmen hamile kalinirmi:) aptalca bir soru olabilir ama hic bilgim yok bu konuda
canım çokkk tebrikler hepimizin böyle bir habere ihtiyacı vardı...Rabbim kucaqına almayı nasip etsin inşallah....arkadaşlar 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim çok ama çok mutluyumdarısı tüm isteyenlerin başına
kızlar bugün doktora gittim biliyorsunuz, 2 yumurtam vardı sağda, iğne olmuştum perşembe günü. 1 i çatlamış diğeri kiste dönüşmüş. soldaki yumurtam da gelişmemişti geçen sefer ama bu kez gelişmiş hatta 1 tane daha yumurtlamışım sonradan. şimdi doktor progestan verdi 2 gün sonra kullanmaya başlayacağım. eğer hamilelik olmazsa mayısta diane35 verecekmiş, bu yeni olanlar onunla gider, dedi. karmakarışık oldum. iyi mi kötü mü bilemedim. Rabbim doğru yolu hayırla göstersin inşallah...
canım bütün yumurtalarınmı kistli senin...hiç normal yumurtan yokmu yoksa bu ay sadece 1 yumurtanmı olmuş...canım kistli yumurta çatlamaz dedi benim doktorum...başka yumurtalar varsa gelişir ve çatlarsa hamile kalınır dedi..benim bu ay 2 yumurtam vardı teki kistli olan diqeri gelişen...kistli yumurta devre dışı kalıyor yani...
Hayirlisi canim artik benimki ilac yuzunden oldugu icin doktor gecer dedi ama dogum kontrol ilaci kullanma sansim da var ama Allah buyuk insAllah gerek kalmaz
Bugün gecikmemin 10.cu günü.
canım bütün yumurtalarınmı kistli senin...hiç normal yumurtan yokmu yoksa bu ay sadece 1 yumurtanmı olmuş...
test yapmadınmı cnm...
Yaptim pazar gunu canim, mart ta dogum kontrol hap'i biraktim, kendiligiden daha hasta olmadim. Hapi biraktigim icin geciktim bence yoksa test pozitif olurdu dimi.
normalde ilaç kullanmadan düzensizmiydi reqlin cnm...10 gün çok fazla yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?