Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

merhaba kizlar iki gundur giremedim misafirlerden firsatim olmadi nasilsiniz ? yeni guzel gelismeler vardir umarim henuz gecmisi okumadim

slm canım bende soğan suyu içiyorum ara ara hatta hamileliğimden 2 ay önce içmiştim ve bende düşük yaptım bu olabilir mi yaa soğan suyu bu etkiyi yapar mı????birde regl dönemlerinm okadar düzensizleşti ki ben ameliyat oldum kadın hastalığından o zaman bile düzensiz değildi kendimi hamile sanıyorum bakıyorum regl olmuşum 3 aydır yaşadığım travmayı bilemezsiniz ve 5 günlük gecikmeden sonra bugün oldum acayip derecede belim ağrıyo soğan suyu mu yaptı acaba yaa

dalin ve kfz kubra her ikinizede cok uzuldum okuduklarima cok uzuldum ikinizin adina cook gecmisler olsun ikinizde umutsuzluga kapilmayin allah buyuktur tekrar gecmis olsun

kizlar benimde son 1 gunum kaldi yarin adet olmam gerekiyor sabirsizlikla bekliyorum ,gerci 5 gun once erken gebelik testi yapmistim negatifti pek bi belirrtide yok ki kizimdada hic belirti yasamamistim ,ne biliyim bu umut iste yarin (( aramizda gelismeleri olanlar varmi ?

hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah
regli belirtisidemi yok cnm

Merhaba benim de bat 24 nisan, bu ay cok duzenli olamadi ama goguslerim bu kez normalden daha fazla buyudu, arada da kasigimda batma oluyor. İstahim acik ama hep acik oldugu icin o bir belirti olamaz. Gectigimiz iki ay cok heveslenip sonra kirmiziyi gormustum o yuzden bu ay umutlanmayacagim demistim ama ????

hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah
regli belirtisidemi yok cnm

ilginc olan da bu ya nurancim .ben normalde bir gun oncesi kasiklarim agrir sabah ta sak diye gelir gununde .ilk kez bu ay 6-7 gun oncesi 3-4 gun boyunca adet gununden daha erken gunlerde yani adet olucakmisim gibi agri yasadim hep simdi ise adet gunu cok yaklsti ve agrim yok ..hayirlisi pek te umidim yok ya ins canim 10 aydir bekliyorum ,allah bekleyenlerin hepsine nasip etsin ins

inşallah buay seninle birlikte hepimizin yüzü güler canım benimde bat 26 nisan ama ben suan bişi hissedemiyorum
zaten belirtilere akıl sır ermiyor psikolojikte olabiliyor yani
ama hayırlısı inşallah hamişsindir de bizede bulaşır

ayy canım baya beklemişsiniz bu ay yüzünüz güler inşallah herseyin hayırlısı ...güzel haberleri bekliyorum merakla

Canımın içi şuan okudum ve şokşardayım ne dıyorsun yaa( Allah allah dur heyecan yapma sakat özurlu dıye dusunme ıyıce testlerden geç örneklerı var ama dusuncenı degıstırırmı bılmıyorum kadının bırıne dr yuzde yuz sakat cocugun olacak aldırmalısın demıs oda allahtan geldı belkıde benım ımtıhanım bu dedı bebegı dogurdu nur topu gıbı bır oglan dr mahkemeye vermıs kazanmıs bırde dr yıne bırbaska kadına senın cocugunun bır ayagı yok demıs aldırman lazım oda aynı sekılde dusunmu sapasaglam bır bebek dogurmus bunun gıbı bır suru ornekler var ama ikilemde kalmakta gercekten cok zor yınede sen bılırsın sen karnındakı sakatmı olacak aldırsammı dıye dusunurken allah gostermesın hayattakı cocuklarına bırsey olur bence bırak gorelim mevla neeyler neeylerse guzel eyler derım ben ama yınede zordur emınım.. üzgünüm bitanem cok gecmısolsun((

İnsallah hayirli haberler aliriz benim son 9 senin 11 gunun kalmis

canim kendini cok dinlememeyi tavsiye ediyorum ,en guzeli adet gununu beklemek ve beklerkende kendini fazla dinlememen,cunki ben 10 aydir kendimi dinliye dinliye her ay agrilarim belirtilerim var oldu olucak hissediyordum,sonra sak diye tek kalin kirmizi cizgi teste sonuc, yasamis olduklarim pisikolojik oldu hep ve tabikide hayal kirikligi ,husran..inanki kendini fazla dinledikce agrilar cogaliyor belirtiler cogaliyor saniyor insan. senin henuz iki ay olmus bekle canim ins fazla beklemeden bebisin tutunur bizlerede haber verirsin , dualarinida eksik etme canim

Cok haklisin dikkat ediyorum ama arada bur suphe dusuyor icime iste
Dualarim hepimiz icin
Bu ay test yapmayacagim diye kendime soz verdim insallah tutabilirim

canım yarın doktordan gelişini merakla beklicez...inşallah hayırlı ve güzel haberlerle gelirsin cnm...
evet canım sqan suyu içenlerde bu şakayetler çok fazla var...ileri boyutta belden kasıktan ayaqa kadar inen şiddetli sancı, adet gecikmesi, adetten önce kan gelmesi ve hamileliqin ilk haftalrında düşük..bunlar soqan küründen bize miras kalanlar canım...

canım bende bu tür şeyler çok duydum..Allah kimseyi böyle imtihan etmesin gerçekten çok zor...Rabbimize dua edelim hayırlı ve saqlıklı bebeklerimiz olsun hepimizin...

benim bi sorum olacak biraz saçma gibi ama yinede sorucam.

benim sat 31 mart
bat 29 nisan

piskolojikde olabilir ama 3-4 gün içinde hamilelik belirtileri olurmu?nette araştırdım 1 hafta 10 günlük süreç deniyor.
benim dün ara ara bugünde daha sık sağ kasığımda ağrı olmaya başladı regliden önce çok olurdu şimdi olması tuhaf geldi.

biliyorum daha çok çok erken.

canım aynı şekilde bu hafta benimde aqrılarım oldu...hatta sol tarafıma yatamadım batıyordu bebek varmış gibi rahatsız etti beni...saq tarafa yattım hep...ve sol kasıqımda bir aqırlık var halada öyle...tabi bunlar soqan kürü kullanan herkeste olurmuş ben araştırıp öqrendim...benimde sat 2 nisan bat 30 nisan...normalde yumurtamında bugün çatlaması lazım... ben daha önceki hamileliqimde 2 haftalıkken kasık aqrımdan anlamıştım hamile olduqumu...

bu ay bebek düşünmeye başladık benimki piskolojikde olabilir.
öyle yatamayacak kadar değil ama erken bi ağrı bendeki.
2 günden beri çok yorgun halsizim bahar yorgunluğuda olabilir tembelliktende olabilir
soğan kürü uygulamadım.

herşeyin hayırlısı tabi bat ı beklemek gerek ama ister istemez kafayı acabalar kurcalıyo.

evet canım yaaa benim de ilk hafta düşüğüm oldu ya gerçekten bu soğan yapmış olabilir mi ki bundan sonra bende içmeyeceğim soğan fala yaa kızlar bebeğini kaybedenlere de ALLAH kolaylıklar versin biliyorum o duyguları o kadar kötü ki ben biray ağlamıştım heralde yenisi gelene kadar da kendimi toparlayamayacağğım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…