Nişan ve suyun gelmesi

kelebeklerrkadarr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2023
43
11
3
22
Hanımlar merhaba gebeliğimin 35+5indeyim. Yaklaşık 3 gündür iç çamaşırımda bir ıslaklık oluyor yuvarlak şekilde dokunduğunda yapışkan ve izi kalıyor kurumuyor (ter olduğunu düşünüyordum) . 10 dakika önce falan da alt tarafımdan birden sanki böyle bir şey çıkar gibi bir akıntı geldi peçeteyle sildiğimde sarı renk ve baya bir vardı hafif kalındı görüntüsü nişanım gelmiş olabilir mi?

Nişan azar azar gelebilir ama su hayır :) idrarı refleks olarak tutmak istediğinde tutabilirsin ama suyun geldiğinde kontrol edemiyorsun akıyor

Bir sıkıntı olmaz yani o zaman doktora gitmemi gerektiren bir durum yok herhalde
İçine sinmiyor bebek hareketlerinde sorun var gibi hissediyorsan git
Ama genel olarak artık bu raddeden sonra ağır ağır vücut doğuma hazırlar kendini
Nst başlamıştır zaten kontrol aralığı da artık azaldı. Sakin ol :)

Şuan hastanedeyim nst ye bağladılar sancıların gelmeye başladı diyor doktor doğum başlar mı kimse bir şey demiyor çok panikledim
Yok kuzum panik olma benim 34. Hafta sancım vardı haftaya doğurursun dediler 41. Hafta suni ile doğurdum. Gelmiyor gelmek istemeyince. Nstde sancı çıkar da açılma olmaz veya çok değilse bir anlamı yok. Sen takip et doğum sancısı kramp gibi bir şey değil hayatı sorgulatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…