Nişan Nisan Tepsisi mi yoksa Yastigi mi????

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

gecmisinisil

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2011
69
43
288
Arkadaslar sizce hangisi tercih edilmeli nisanda
tepsimi yoksa yastikmi ??
ben sahsen tepsiyi begeniyorum ama kalici birsey oldugunu düsünmüyorum
yastik daha kalici birsey bana göre
sizce??

Son düzenleme:
çokk şükür nişanımı atlattım bu haftaBen nişanımda nişan yastığı kullandım. ilerde yatak odamda kırlent olarak kullanırım

enaaam tüü banaa nişan yastığı ne ola kii brisi foto ekleyebilir mii??? utandm hee, nişanm da yaklaşıyooo

canım konuları gezersen birçok arkadaşın var ekeldği fotoğraf

google da yazarsan bir çok secenek çıkacaktır karsına tatlım

nişan tepsisini biliyorumda nişan yastıgını ilk defa duydum Allah Allah nasıl birşey ki ?
11 kasımda benimde nişanım var simdi bende merak ettim nasıl olsa ki :)

bir ay önce büyük nişanım oldu benim de canım yastıklarda güzel oluyor ama ben tepsiyi daha çok beğeniyorum...ben beğendiğim bir tepsi aldım düğün organizasyonu yaparn yerde güzelce incilerle süsletmiştim bence tepsi de kalıcı olur ben saklıyorum kutusunda ... söz tepsimi de saklıyorum

Bende nişan için yastık yaptırdım. Sözde tepsi kullanmıştım. Takı yastığıda yaptırdım.

Son düzenleme:
tatlım bnm nişan yastığıdydı.çok güzel gözüküyor değil mi? çok özendim geçen sene internetten almıştım hemde.nişanımdan bi gün önce teslim aldım.fakt tepsi gibi düz durmuyor yastıklar üzarlerine yüzük ve makas ağırlıklarıda eklenince göze hitap ediyor evet ama en ufak bir ihmalkarlıkta yüzükler düşebilir makas düşebilir.biz altına suntadan yastık boyutlarında bir tahta kestirdik.o daha da zorlaştırdı durumu.kız kardeşim ecel terleri döktüm diyor hala anlatır o yastığı nasıl tuttuğunu bence boşver tepsi kullan derim ben sana

Bende yastik düsünüyordum ama son zamanlarda fikrimi degistirdim tepsi daha cok hosuma gitti bir arkadasimda gördüm gümüs tepsiyi beyaz canli güllerle süslemisler cok zarif duruyordu. Ama tabi yastigi hatira olarak saklamak daha kolay tepsiyi bir yerlere kaldirip koyuyorsun ister istemez. karar senin canim senin sectigin modelde guzelmis kuslar cok tatli yuzuk kutulariyla cok hos ollur bence:):):):) Mutluluklar canimm!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…