• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan Tepsi Modelleri

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
aslım güzel modeller var ammaaa annemle de konuştum dün
yastık yaptırcam ben :lepi:

Bende yastıklara çok özendim. ama tepsi modelleride güzel.O kadar masrafın içinde yastık almaya sıra gelirmi bilmiyorum benim. Tepsilerde hoş. Pembe beyaz Tüllerle süsleyip, içine gül yaprakları, inciler atıncada çok gusel olabilir aslında.

Ben tepsi almaya karar verdim .. Daha sonrada kullanabilirim tepsimi.. Salonda yapılan nişanda yastık abest olur gibi geliyo

Ben tepsi almaya karar verdim .. Daha sonrada kullanabilirim tepsimi.. Salonda yapılan nişanda yastık abest olur gibi geliyo

tabi zevk meselesi canım ya
benim zaten sözde teğsi almıştım ya o var
bi tane daha olmasına gerek yok dedim
birde kendimiz yapıcaz yani hazırlar gibi 50-100 lira da tutmıcak
hem hatıra kalırr

canım
akşam koyarım fotosunu unutmassam
söz tepsimi kendimiz süsledik annemle, muhteşem bişey oldu, o kadar içime sindi ki.
her gören de bayılıyo. ben de yastıkları çok beğeniyodum ama, tepsi çok daha iyi oldu şimdi düşününce, nişanda da onu kullanıcam.

tatlım ben kendim tepsi yaptım evde duruyo ööle kutu içinde bozmaya da kıyamadım resmini koyayaım

2524.jpg

Son düzenleme:
ben sözümde tepsi kullandım
karşı taraf getirmişti
nişanda annem yastık yaptı
iğneleri de üstüne taktık takı merasiminde işe yaradı o da:)

ya unuttum fotoyu tabii ki :)
bilahare koyucam aklımda,

evet tepside çikolata gelir istemede o tepside de yüzükler gelir vardır öyle adetler ama artık herkes kafasına göre yapıyor gibi geliyo bana :)

benimkinin annesi tatlı alıcam diye tutturdu (onların orda erkek tarafı tatlı götürürmüş filan)
bizde de öyle bişey yok pasta kesilir mesela
şeker komasına giricez artık

ya unuttum fotoyu tabii ki :)
bilahare koyucam aklımda,

evet tepside çikolata gelir istemede o tepside de yüzükler gelir vardır öyle adetler ama artık herkes kafasına göre yapıyor gibi geliyo bana :)

benimkinin annesi tatlı alıcam diye tutturdu (onların orda erkek tarafı tatlı götürürmüş filan)
bizde de öyle bişey yok pasta kesilir mesela
şeker komasına giricez artık

aaa bizim istemede şık bi kutuda geldi hatta kutusunu kullanıyorum ben kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sözde de gondolla geldi

budur
:)
yapılışı çok basit ama çooooooooooooooooook şık oldu
e4543ff2b01afb59976545b52b581044.jpg

Önce tepsiye organze beyaz tül doladık sıkı sıkı, alttan silikon tabancasıyla sabitledik, sol üst taraftan yelpaze gibi bir kısmını bıraktık. Çiçekçiden bulduğumuz dantel şeritten fiyonk yaptık, fiyonk'un üstüne boncuklardan tele geçirerek yaptığımız çiçeği diktik. Sol üst taraftaki çıkardığımız tülün üstüne fiyonku silikon tabancasıyla sabitledik. Yine çiçekçiden bulduğum kalpleri tülün üzerine serpiştirdik, bir tanede nazar boncuğunu (dayımın nikah şekeri olarak dağıttığı boncuktu bu) kalplerin arasında koyduk. Bir küçük nazar boncuğunu da sağ alt köşede tüle iğne ile tutturduk. Tam ortaya annemin eski gümüş kutusunu yerleştirdik, yüzükler bu kutunun içinde olucak. Bir tek makasım kaldı şimdi, bu gün akşam makas alıcam, bakalım :)

bide gerçekte foto. dakinden daha güzel duruyo nedense..

Back