- 30 Nisan 2016
- 3.709
- 4.664
ancak ,Ben de bekliyorum ki göğe ersin. Yok ciks...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ancak ,Ben de bekliyorum ki göğe ersin. Yok ciks...
Öyle cidden kendime gelmem lazımya ahu çevren nasıl tam olarak kestiremiyorum ama konuların evlilik üzerine çoğunlukla
üzerinde baskı olduğunu düşünüyorum
insanların bu anlamda senin üzerinde baskı kurmasına izin verme
neden bu kadar takıntı yapıyorsun
hayatın evlilikten ziyade çok daha güzel ayrıntıları var
bence sen evliliği şöyle elinin tersiyle ötele bir müddet
hayatına daha farklı ayrıntılar sok
Madem bu kadar evlenmek istiyosunuz aşk evliliği yapamıyosanız mantık evliliği yapın Hava atmak için evlenildiğini de ilk kez duyuyorumkızlar konuyu açmamak için epey zorlasamda kendimi dayanamadım , tam 1 ay içinde 3kişi evlendi 4 nişan 5 söz bıktım herkes resmen birbirine hava atmak için evleniyor ve biz 6 sap kuzen oturduk hayırlısını bekliyoruz yaşlar da 25 üstü 32 var , biliyorum nasip , hayırlısı ama madem herşey kader kısmet bu kader niye bize tecelli etmiyor arkadaş , yorumlarınız benim için önemli , zira dipteyim sondayım .... (not : bekar 3 halam var herkes sizde öyle olacaksınız diyor
Tam da bahsettiğiniz yakınlığımda olur kendileri.
Şöyle anlatayım, insan 1 hafta önce tanıdığı insanla evlenme yoluna giriyor ve aile görüp tanıyınca istemiyor, buna ergen gibi kendini odalara kilitleyip öldüreceğim kendimi mutluğuma engel olmayın tripleri atılıyor ve yaş 38 ise, buna başka bir şey denemez.
Bu örneğin 3 4 ayrı kişide de olduğuna şahit oldum.
Sonunda evlendi, o da 20 gün önce tanıdığı kişiyle söz takarak.
Zaten 5 ay içinde de evlendi.
Bu tip insanlarda kişi önemli değildir.
Birkaç kriter var örneğin; yaşların yakın olması, bir işi olması ve kendi ailesiyle olan ilişkisinde pasif kalacak yani kadının sanki baba evinden hiç çıkmamış gibi yaşam sürebileceği bir erkek.
Aşkmış, anlaşmakmış, ortak zevkmiş ya da ne kadar sövsen de adama tutkundan hepsini unutmakmış falan hakgetire.
Koca=x erkek kişi
Bu kadar önemsiz.
İşte herkesin kaderi bir olmadığı için herkesin nasibi aynı anda isabet etmiyor. Sabredin, dua edin, isyan etmeyin, (en güzel kısmı geliyor) BEKLEYİN :) hakkınızda hayırlısı olsun bahtınız açık olsunkızlar konuyu açmamak için epey zorlasamda kendimi dayanamadım , tam 1 ay içinde 3kişi evlendi 4 nişan 5 söz bıktım herkes resmen birbirine hava atmak için evleniyor ve biz 6 sap kuzen oturduk hayırlısını bekliyoruz yaşlar da 25 üstü 32 var , biliyorum nasip , hayırlısı ama madem herşey kader kısmet bu kader niye bize tecelli etmiyor arkadaş , yorumlarınız benim için önemli , zira dipteyim sondayım .... (not : bekar 3 halam var herkes sizde öyle olacaksınız diyor
kızlar konuyu açmamak için epey zorlasamda kendimi dayanamadım , tam 1 ay içinde 3kişi evlendi 4 nişan 5 söz bıktım herkes resmen birbirine hava atmak için evleniyor ve biz 6 sap kuzen oturduk hayırlısını bekliyoruz yaşlar da 25 üstü 32 var , biliyorum nasip , hayırlısı ama madem herşey kader kısmet bu kader niye bize tecelli etmiyor arkadaş , yorumlarınız benim için önemli , zira dipteyim sondayım .... (not : bekar 3 halam var herkes sizde öyle olacaksınız diyor