- Konu Sahibi askerinkalbi
Cnm benim değil ama halamın başına böyle bir durum geldi. 2 yıllık ilişkisi sonrası nişanlandı. Nişanlısınız annesi çocukken vefat etmişti. Babası da nişandan bir kaç ay sonra vefat etti. Sonra adamın birden kişiliği değişti çok sorumsuz yalan söyleyen biri oldu. Halam üzüntüdendir stres yaşıyor diyerek yine de evlendi. Sonuçta babası vefat etmişti. Şimdi 3 yıldır evliler ve benim halam her gün ağlıyor ve boşanmak istiyor. O kadar saygısız sorumsuz bir adama dönüştü ki o melek gibi çocuk. Meğer evlenene kadarmış herşey. Kıza yapmadığını bırakmadı. Fatura ödemez, eve bakmaz hatta eve gelmez hesap vermez biri oldu. Kız çok pişman. Annesi babası evlenme kızım demişti. İnan anneler babalar en iyisini bilirler. Düzelir diye beklemek birazda kendini kandırmak oluyor. Şimdi bu haliyle kabul edersen iki gün sonra evlendiğinizde beni böyle kabul ettin der. Çok dikkatli düşün. Zor nişan bozmak evet ama evlilik kadar zor değil. Askere gitti geldi demişsin belki de askerlikte psikolojisi bozuldu belli olmaz. Ama bu düzeleceği anlamına gelmez. İyice bir düşün derim. İnş her şey yoluna girer. Hayırlı biri nasip olur inş sana.
teşekkür ederim çok gerçekten de ailenin dedikleri genelde oluyor biliyor görüyorlar bazı seyleri benimkilerin bir sorunu yoktu ta ki bunu duyana kadar ama içlerinde de kalan bişeyler varmış ki bu olayla çıktı.Halanız için üzüldüm çok benimde arkadaşım aynen bu şekilde evlendi çocuk değişmişti bi çok yönden ama evleneli 1 yıl olacak çok mutlu keşke daha önceden evlenseymişiz de bu kadar kötü şey yaşamasaydık diyor onunla konuşuncada bu beni etkiliyor