• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan salonda mi ? evde mi?

pnrbstrk06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
93
29
3
28
İyi akşamlar ben 20 yaşındayım . Yaklaşık 3 senelik bir beraberligim var . Annem ile babam ayrı. Ben annem ile kalıyorum . Ve çalışıyorum ceyizimi falan kendim almaya başladım. Daha söz falan olmadı . Benim ailevi nedenlerinden dolayı. Abim cezaevinde çünkü .sevgilimde askerde . Neyse çok uzatmiycam sorum şu. Nişanı evde mi yapsam ? Salonda mi ?
Not: nişanı bizde kız tarafı yapar . Yani sadece salonu tutar.

Bende öyle düşünüyorum salonda nisan gereksiz gibi geliyor sadece bi yüzük takılıyor bitiyor . Gereksiz gibi sanki

Kesinlikle salonda olmalı bence neden gereksiz diye düşünüyorlar anlamam hayatta bir kez olacak şeyler gereksiz ve masraf değildir yani benim fikrim ilerde oynarken felan videolara fotoğraflara bakıp iyi ki yapmışım dersin bizim köyde adettir sözüm bile çalgılı büyük olmuştu Böyle şeyler bir kere oluyor tadını çıkar be büyük yap derim gerek yok deyip sonra pişman olma:)

Benim fikrime göre de nişan dışarıda olur. Ama eğer ki çağıracak çok kişi yoksa (benim ailem ve erkek arkadaşımın ailesi çok kalabalık olduğu için evde yapmayı aklımından bile geçirmiyoruz) evde yapılabilir, söz gibi olur o da bana göre nişan olmaz... Hayatında bir kere olacak bir şey gereksiz değildir, bir de böyle düşün...

Bu bir çok parametreye bağlı bence.
1. Kaç kişi olacaksınız? Eğer kalabalık olacaksanız küçük de olsa bi mekan tutmanız iyi olacaktır. Böyle bahçeli güzel bi kafe gibi de olabilir illa salon olmak zorunda değil.
2. Gelecek misafirleriniz uzaktan mı geliyor? Eğer uzaktan geliyorlarsa yemek vermeniz gerekebilir bunun için garsonu olan bir yer tutmanız sizin işinizi çok çok kolaylaştıracaktır. Yemek hazırlama telaaşesi yetmiyormuş gibi bir de sevisi bulaşığını ayrı ayrı dert edinmek zorunda kalırsınız. Ayrıca insanlar o kadar uzaktan gelmiş onlar için de bi değişiklik olur bi özenilmiş havası katar.
3. Ardından müzikli bir eğlence düşünüyorsanız yine evde olmaması daha iyi olacaktır.
Yok biz kalabalık olmayacağız, misafirlerimiz yakından gelecek evimiz de müsait derseniz evde yapın hiç boşuna salon bakmayın.

EDİT: Konu eski bir konuymuş yorum yaptıktan sonra gördüm...

Back