Nişan Pastası

kendiniz mi yapiyorsunuz bunları
bende nişanımda istiyorum bu tarz şeyler ama karar veremedim
yardımcı olursanız sevinirim

kendiniz mi yapiyorsunuz bunları
bende nişanımda istiyorum bu tarz şeyler ama karar veremedim
yardımcı olursanız sevinirim

Beğenmenize çok sevindim. Ewet kendim yapıyorum biraz sizden biraz bizden böyle tasarımlar çıkıyor ortaya bilgi almak istediğinizi sorun cevaplym ben.

Ben nişan pastası düşünüyorum böyle sadece kesmek için ama şık birşey göstermelik gibi olacak
birde kurabiye düşünüyorum 60-70 kadar dağıtmak için çıkışta insanlra hatıra için
fiyatlar ne kadardır birde termin nedir
bilgi verir misiniz?

Pastada dilimi 7 tl süsleme arttıkça fiyatta artar ama çok oynamaz kurabiyede 2tlden başlıyor aynı şekilde süslemeye göre artar ama oda 2.5 3 tl en fazla olur beğendiğiniz model varsa gönderin daha kesin fiyat veririm mail adresim [email...............] bura foto atın konuşalım orta yol buluruz :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım ne fotosu atayım anlamadım
daha aklımda bir model yok işte siz blirleyin kalpli birşey olabilir aslında elbise rengimde istiyorum ama belli olamdığı için bişeyde diyemiyorum
kurabiyeler içinde dediğim gibi sizin bana resim göndermeniz daha mantıklı olur seçmek açısından

Canım ne fotosu atayım anlamadım
daha aklımda bir model yok işte siz blirleyin kalpli birşey olabilir aslında elbise rengimde istiyorum ama belli olamdığı için bişeyde diyemiyorum
kurabiyeler içinde dediğim gibi sizin bana resim göndermeniz daha mantıklı olur seçmek açısından

öncelikle şuan gönderdiklerim kopyala yapıştır yapıyorum benim yaptığım ürünler değil ama birebir aynılarnı yapabilirim. isterseniz üzerinde oynamalarda yapabiliriz renk desen değiştirilebilir.

2 tl olanlar;

2,5 tl olanlar;

3tl olanlar

3,5 tl olanlar;

bunlarda benm öncedenn yaptıklarım :) ozamanlar kalıplarımda yoktu :)

$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

ozelden naısl yazılıyor bılemıyorum ıs yerınde oldugum ıcın :) yasak normalde ozelden yazmak ısterım maılı ama bılmıoyrum:):)

Ben nişan pastasını çok güvendiğim bir yere yaptırdım. 4 kilosu 100 TL idi. Ama tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. Pembe kısımlarına çok açık renkli olsun dedim. Pembeyi de hiç sevmem zaten ve pembesini hiç sevmediğim bir ton yapmışlar. İsimlerimizin olduğu kalbi de kırmızı yapmışlar. Hiç içime sinmemişti. Lezzetli çok iyiydi o ayrı. Bu yüzden birebir bir resimle gidin bence böyle olsun diyerek. Ben pastayı görünce üzülmüştüm.

Ben nişan pastasını çok güvendiğim bir yere yaptırdım. 4 kilosu 100 TL idi. Ama tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. Pembe kısımlarına çok açık renkli olsun dedim. Pembeyi de hiç sevmem zaten ve pembesini hiç sevmediğim bir ton yapmışlar. İsimlerimizin olduğu kalbi de kırmızı yapmışlar. Hiç içime sinmemişti. Lezzetli çok iyiydi o ayrı. Bu yüzden birebir bir resimle gidin bence böyle olsun diyerek. Ben pastayı görünce üzülmüştüm.

Terzi kendi söküğnü dikemez misali benmde ayynı dediğinz gibi oldu lezzet süperdi ama görüntü fenaa sizin yine iyi ben bembeyaz istedim pembe plastik çiçekler koymuştu üzerine ağlayasım geldi görünce :KK53:

Terzi kendi söküğnü dikemez misali benmde ayynı dediğinz gibi oldu lezzet süperdi ama görüntü fenaa sizin yine iyi ben bembeyaz istedim pembe plastik çiçekler koymuştu üzerine ağlayasım geldi görünce :KK53:

Benimki de beyazdı da kenarında pembe süsler filan vardı. Çiçekler neyse ki çikolataydı. Üstüne metalik gri boncuk çikolata koymuşlar. Patavatsızın teki boncuk lan bunlar dedi sinir etti beni. Ama plastikk çiçek cidden kötüymüş. Geçmiş olsun napalım :KK37:

Benimki de beyazdı da kenarında pembe süsler filan vardı. Çiçekler neyse ki çikolataydı. Üstüne metalik gri boncuk çikolata koymuşlar. Patavatsızın teki boncuk lan bunlar dedi sinir etti beni. Ama plastikk çiçek cidden kötüymüş. Geçmiş olsun napalım :KK37:

Aynen öyle böyle geçti artık :KK53:

X