Merhaba güzel hemcinslerim yakın zamanda nişanım var istemem sözümde o gün olacak. Kayınvalidem tanışma olayından sonra bidaha bize gelmedi yazlığına gitti eşiyle. Nişan için yerimizi kıyafetimizi biz hallettik erkek arkadaşımla olmadığı için. Ama alışveriş denen olay varmış nişan öncesi usul buymuş. Benim hiç birşeyim yok açıkçası sadece kıyafetim var şuan. Benim kayınvalidem yazlıktan gelip işlerini halledip geri gitti yazlığına acil işim çıktı diye. Bizede gelicem demişti ama tüm gün evini temizleyip akşamda gitmiş. Bizede açıklama yapmadı. Gerçekten mühim değil ayakkabı iç çamaşarı üç beş çar çaput alırım dert değil ailemde alır. Ama oğlunun nişanına uzaktan el gibi gelecek ilk evladı insan böyle yapar mı. Zoruma gitti çevremdekiler seni istemiyorlar diyor. Başından beri de geri duruyorlardı. Erkek arkadaşım onların farkında değil zaten kendide bilmiyor birşeyleri. Ben ona söylemek istiyorum. Ne evimize geldiler ne beni ne ailemi adam yerine koymadılar. Bu arada onlardan düşük değiliz her konuda bir tık üstteyiz maddiyattır bazı şartlar gibi. Bizim neyimizi sevmedler bilmiyorum. Annem babam hiç birşey istemez karışmaz. Babam hep bana kızım çulda oturun mutlu olun ben elimden geldiğimce yaparım birbirinizi sakın zorlamayın der. Sesimiz asla çıkmadı saygıyla ağırladık ilk geldiklerinde de. Zoruma gidiyor erkek arkadaşımla nasıl konuşup ne diyebilirim bunun için ?