Nişan meselesi

yenibirsayfa00

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2023
251
-14
Kızlar selam en yakın arkadaşım bugun bizde kalıyor yorumlarınızı beraber okuyacağız. Yardımcı olabilir misiniz rica etsek?
Arkadaşım 29 yaşında. Daha önce üniversitede 2 sevgilisi oldu. İş hayatında da 1 sevgilisiyle 7 aylık ilişki sonrası ciddileşti nişan oldu. Ancak nişandan sonra birçok konuda farklı olduklarını fark ettiler ve nişandan 20 gün sonra yollarını ayırdılar. Bence gayet normal ve olağan bir durum.
Arkadaşım diyor ki hayatıma yeni biri girince eski ilişkilerden vs konu açılırsa 3 tane sevgilim oldu demeyi düşünüyorum. Nişanlanmışım söylemek istemiyorum çünkü normal sevgiliyle aynı şey bence diyor. Burada başka bir konu gördüğümüz İçin dipnot olarak ekleyelim cinsel birliktelik vs yaşamadı.
Ben de katılıyorum öyle de istiyorsan diye.
Sizce?

3 tane sevgilim oldu demesine bile gerek yok, duvara da çentik atsın bari her yeni ilişkisinde. İlişkisi oldu mu, oldu, sayıya ona buna gerek yok. Ha bence nişan konusu iş ciddiye binince genelde ortaya çıkıyor illaki bunu söyleyecek boşboğaz bi akraba çıkacaktır ama onun dışında söylemesine/saklamasına gerek yok, çok bi şeyi değiştireceğini sanmıyorum ben eşi öncesinde nişan atmış biri olarak. Bilmesem de bi şey değişmezdi yani

Kızlar selam en yakın arkadaşım bugun bizde kalıyor yorumlarınızı beraber okuyacağız. Yardımcı olabilir misiniz rica etsek?
Arkadaşım 29 yaşında. Daha önce üniversitede 2 sevgilisi oldu. İş hayatında da 1 sevgilisiyle 7 aylık ilişki sonrası ciddileşti nişan oldu. Ancak nişandan sonra birçok konuda farklı olduklarını fark ettiler ve nişandan 20 gün sonra yollarını ayırdılar. Bence gayet normal ve olağan bir durum.
Arkadaşım diyor ki hayatıma yeni biri girince eski ilişkilerden vs konu açılırsa 3 tane sevgilim oldu demeyi düşünüyorum. Nişanlanmışım söylemek istemiyorum çünkü normal sevgiliyle aynı şey bence diyor. Burada başka bir konu gördüğümüz İçin dipnot olarak ekleyelim cinsel birliktelik vs yaşamadı.
Sizce?
Sağdan soldan araştırıp bir şekilde nişanlı olduğu topluma ilan edildiği için öğrenilme ihtimali yoksa belki söylenmeyebilir. Ama basit bir şey bu, gizlenir de sonradan çıkarsa sinek küçük ama mide bulandırır derler itici gelebilir erkek açısından. Her doğru her yerde söylenmez doğru ama bazen de gizlenilen şeyler yalan gibi algılanabilir. Sayı söylemeye ne gerek var ayrıca çocuk gibi 5 elmam var misali. Her haltı da anlatmayın. Ama nişanlandım ayrıldım deyin geçsin

Sağdan soldan araştırıp bir şekilde nişanlı olduğu topluma ilan edildiği için öğrenilme ihtimali yoksa belki söylenmeyebilir. Ama basit bir şey bu, gizlenir de sonradan çıkarsa sinek küçük ama mide bulandırır derler itici gelebilir erkek açısından. Her doğru her yerde söylenmez doğru ama bazen de gizlenilen şeyler yalan gibi algılanabilir.
Teşekkür ederiz peki sizce nasıl bir yol izlemeli

Bence söylemeli. Normalde önemsiz bi şey ama kesin bi akraba falan söyler. Mesela bi yenge 😂😂 kendisinden duysun karşı taraf. Sonra benden sakladın der haklı olarak.

3 tane sevgilim oldu demesine bile gerek yok, duvara da çentik atsın bari her yeni ilişkisinde. İlişkisi oldu mu, oldu, sayıya ona buna gerek yok. Ha bence nişan konusu iş ciddiye binince genelde ortaya çıkıyor illaki bunu söyleyecek boşboğaz bi akraba çıkacaktır ama onun dışında söylemesine/saklamasına gerek yok, çok bi şeyi değiştireceğini sanmıyorum ben eşi öncesinde nişan atmış biri olarak. Bilmesem de bi şey değişmezdi yani
Teşekkür ederiz mesela ben de düşünüyorum benim için sorun olmaz ama erkekler daha farklı mı bakıyor arkadaşım biraz gerilmiş durumda

İşte hani diyo ki zaten 20 gün sonra bitti her şey keşke olmasaydı bile diyor karşı taraf İçin kötü olur mu vs vs kafası cok karışık ben diyorum ki sen nasıl istiyorsan öyle de
Karşı taraf böyle şeyleri olay yapacak kafadaysa zaten olmasın öyle biriyle, onun dışında sevgili olmuş nişanlanmış ne olduysa olmuş insanlar anlaşamaz ayrılır suç işlemiş gibi pişman oldum tavrına gerek yok ki. Konusu açılırsa nişanlanmıştım denebilir gayet doğal tabii durduk yerde geçmişinin seceresini çıkarmasın.

Teşekkür ederiz peki sizce nasıl bir yol izlemeli
Ciddileşir güven oluşursa, bu detay verilir. Her tanıştığına da ben nişan attım demesine gerek yok. Ama iş ciddiye binince söylemek de karşı tarafı rahatsız eder. Kimi önemser kimi önemsemez. O yüzden karşı tarafın bilmeye hakkı var. Söylemeseniz de biri yumurtlar

Sizce?
Daha sonra nisanlandigini baska yerden duyarsa sevgilisi arkadasiniz yalanci durumuna duser. Bence karsi taraf bilmeli.

Nişanlanmışım söylemek istemiyorum çünkü normal sevgiliyle aynı şey bence diyor.

Nişanı aile içinde yaptılarsa nasıl saklayacak? Nişan ve sevgililik farklı şeyler. Yedi sülaleye haber gidiyor nişanlanınca.

Nişan öncesi aileler tanışıyor, kız istemesi sözü oluyor. Nasıl sakalayacak bu geçmişi? Akrabalardan elbet duyulacak. Böyle şey saklanmaz.

Aslında hayır Antalya’da yaşıyor da işte o da çok üzgün keşke hiç takmasaydık o yüzükleri diyor 20 gün sürdü zaten diyor vs ondan dolayı :KK43:
20 gün veya 1 gün fark etmez. Bir şekilde sülale duymuştur. Biri yumurtlar illa. Hatta ekran resmi alan bile vardır fotoğraf arşivcileri. Şak diye çıkarlar olmadık yerde

X