S schade Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Eylül 2011 4 0 36 İstanbul 10 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi schade #1 Merhaba kızlar, sözüm oldu kısmetse yakın zamanda nişan düşünüyorum yakın zamanda nişan yapan varsa yer önerebilir mi?en fazla 100 kişilik ufak bir salon istiyorum yemeksiz yapıcam..Avrupa yakasında bi yer olsun istiyorumm.Teşekkür ederim:)
Merhaba kızlar, sözüm oldu kısmetse yakın zamanda nişan düşünüyorum yakın zamanda nişan yapan varsa yer önerebilir mi?en fazla 100 kişilik ufak bir salon istiyorum yemeksiz yapıcam..Avrupa yakasında bi yer olsun istiyorumm.Teşekkür ederim:)
adaderenim Aşk artık 3 kişilik.. Kayıtlı Üye 27 Mart 2011 2.984 2 106 10 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi schade #2 gültepede CEMSU ve KORAL DÜĞÜN SALONU GÜSEL CANIM KATILDIKLARIM GAYET EGLENCELİYDİ ARKADASIM HAFTA SONU AKSAM 2.200 ANLAŞMIŞTI HERSEY İÇİNDE RESİMLER VİDEO FELAN
gültepede CEMSU ve KORAL DÜĞÜN SALONU GÜSEL CANIM KATILDIKLARIM GAYET EGLENCELİYDİ ARKADASIM HAFTA SONU AKSAM 2.200 ANLAŞMIŞTI HERSEY İÇİNDE RESİMLER VİDEO FELAN