Nişan nişan-mekan sorunsalı

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

chirkin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
14
0
86
39
İstanbul
merhaba arkadaşlar
ben iki ay sonra nişanlanıyorum ancak sözlüm evde aile arasında isterken ailem diğer aile büyüklerimiz olmadan uygu olmayacağını e halanı çağır dayını çağırma durumu da olamayacağından, dolayısıyla her aile büyüğü ile birlikte onun kendi ailesinin de geleceğinden salon tutmak istiyorlar. evde zahmetli olurmuş. (ne cümleydi be:1shok:) bense zaten bazı sorunlar yaşadığımdan hangisini isteyeceğimi bilemiyorum.. sizce ne yapmalıyım? evde nişan yapmak mı yoksa salon tutmak mı daha iyi?:uhm:

canım şu durumda herşey maddiyata bakar açıkcası eğer nişanlının durumu ii değilse ve aile arasında istyosa ailenle konuşmak sana düşer şnkü düğün gbi nişan yapılcağına evde gelebilcek kadar akrabalarınızın gelmesi daha mantıklı salonda nişan küçük düğün gbi bişey oluyo o yüzden evde yapmak daha mantıklı boşa gidiyo onca şey evdede akrabalarınızla 20 30 kişiye yakın bi tören yapailrsiniz

haklısın aslında.. işte evde böyle her kafadan bir ses çıkınca kafam karışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…