Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

Slm kızlarrr ne güzel bi topik burası, ya ben heyecandan ölcem sanki, 5 senelik ilişkinin sonunda aileminde isteği ile pazar günü kadınlar tanışmaya gelecek ama bana sanki bi aksilik olucak gibi gelio ya uyuşamazlarsa falan die çok korkuom, bi yandan düşününce bile karnım ağrıyo kızlar bana şans dileyin...hem ben ne giycem ya :44:

Kizlar haftaya benide istemeye gelecekler...Heyacan son noktada ama bi türlü elbise bulamıyorum...Soyle siyah disinda renkli bi elbise olsun istiyorum...Tavsiye edeceginiz magaza var mı ? istanbuldayım...Hersene ipekyolda, network da guzel olur benim sansima yok

günaydıınnn.istenecek kızlar nerdesiniz nen hazırlıklar ne alemde
günaydın canım bende bi hazırlık yok ortalık yatışsında bakarım :26:

slm topiği beenmene sevindim aaa aksilik filan die düşünme hayırlısı neyse o olsun olumsuzlukları getirme aklına canım ben elbise giydim ailecek geldiler o günden beri benimki bida o elbiseyi giyme deyip kafamın etini yedi kısa die sende kendini nası rahat hissediosan öle giyin kadınlar gelecekmiş elbise giymesende olur

canım gözünadın nası bi heyecandır sendeki tahmin edebiliorum :78: Allah yardımcın olsun :97: istanbulda olmadığım için o konuda fikir veremicem :44:

canım korkma sakin ollll relaax herşey yolunda gidicek herşey harika olcak herkes birbirini çok sevicek öyle düşünnnn giyime gelince bence elbise giyme tanışma nede olsa.elbseyi isteme gününe sakla.tanışma günü şık b düz boyunda etek gömlek,veyaz kumaş pantolon gömlek giyebilirsin.altınada düz bi babet tamamdırrr :79:

istanbulun neresindesin bilmiyorum canım.aöa isteme günü için bence koyu renk düz bi elbise giy.bunuda herhangi bi giyim mağazasında bulabilirsin.artık heryer elbise dolu.bi gün gez mağazaları kafanda fikir oluşur eminim

desertcim babalar neden hoşlanmadı birbirinden.

ya ortada pekte bişi yok babam pek suskundu hiç konuşmadı doğrudüzgün benimkinin suratına bile bakmadı...gitselerdi bi modundaydı sanki...onun babasıda otoriter konuşkandı ama bilmem elektrik alamadılar heralde kafaları uyuşmadı :44:

ayyy inşallah en kısa zamanda ön yargılar kalkar ortadan yaa benim babamla benimknin babası gün aşırı telefonlaşıyolar.adam benide arıyo ve babam biliyo bunu.bişey demiyo.herşey rüya gibi.herşey çok güzel.nazar değmesin

maşallahhh inşallah kalkar bakalım..ama ben pek kafalarının uyuşacağını sanmıyorum...benim babam rahatlığı sever rahat bi insandır onun babasının yanında çok kasıldı o yüzden sevmediğine eminim haaa haa haa hii hii hii olsun istedi öle de olmucanı anlayınca uyuşmadı kafalar :44: ama benimkinin ailesi tamm annemin kafasına göre annem çok sevdi onalrda annemi sevmiş..napalım babamlada uyuşmazsa herşey yolunda olsun sorun çıkmasın aksilik yaşatmasınlar başka birşey istemem :26: benim hatrım için babamın hoşgörülü olması lazım onlar gayet ılımlıydı..salı akşamı illede olmaz gelmesinler bida dedi babam ama dün sesi hiç çıkmıodu o konuyuda açmadı inşallah unutur sorun çıkarmaz

inşallah canım. ben de haıyrlısını diliyorum allahtan. ikimiz de birbirimiz çok seviyoruz ama başka şeyler nedeniyle yıpratıyoruz. bu ara inşallah ikimize de iyi gelir, kıymetimizi anlarız.

canım baban seni evlendirmek fikrine ısınmamıştır, kız babası sonuçta ondan kasılmıştır. baban da rahat bi insansa sevecen olacaktır zamanla alışırlar birbirlerine merak etme. çocuklar aile oluyo sonuçta, onlar da dünür olacaklar,ısınırlar merak etme.hem annem sevdi diosun, annen de babanı yumuşatır..

inşallah canım. ben de haıyrlısını diliyorum allahtan. ikimiz de birbirimiz çok seviyoruz ama başka şeyler nedeniyle yıpratıyoruz. bu ara inşallah ikimize de iyi gelir, kıymetimizi anlarız.

eminim ii gelicektir..sen bi kafandaki olumsuız düşünceleri sil at biraz nefes al sıkma canını herşey daha güzel olacak üstünüze gitmeyin sonra çok pişman olucanız davranışlarda bulunursunuz daha çok üzülürsünz..

inşallah canım ya inşallah :97: herkesin farklı farklı sıkıntısı var Rabbim hepimizin içindeki sıkıntıları alıp götürsün uzaklara

merak etme zamanla yumuşicaktır canım.aileler neleri kabullenmiyoki evlatları içn.bu ne ki.sıkma canını.dua et.allah gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin tatlım

evet canım katılıyorum.benim babamda adamı çok sevdi mesela sürekli görüşüyolar.ama dün akşam diyok kızım tmm telefondan iyi gibi konuşmaları falan ama içini bilemeyiz zaman göstercek diyo.baba olmak kolay değil.evladını başka bi aileye veriyosun.çok zor bişey.ben anne olsam bizimkiler kadar kolay kabullenemezdim hak vermek lazım ailelere

merak etme zamanla yumuşicaktır canım.aileler neleri kabullenmiyoki evlatları içn.bu ne ki.sıkma canını.dua et.allah gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin tatlım

aminnnnnnnnn ediyorum dua canım etmemmi başka elimden ne gelirki.. bakalım ne göstericek Rabbim :26: daha müsait olunca haber vericekmişiz o kısmınıda anlamadım doyo doya konuşamadımda sevdiğimle çok yoğun çalışıo ailesi ne dio müsait oldumuzda gelmeleri ne için konuşmak içinmi isteme içinmi valla benimkinin dediği kadar var ne zormuş bı işler Allahım hayırlısını versin

yani kesinlikle kolay değil daha ilk çocuğunu vericek mesela babam..anne olsak mecbur kabullenicez çocuğumuza güveniosak mutluluğunu istiosak kabulleniriz yani annem öle dio ben sana güvendim hep sende sevdin sevdiğinede sen güvendin die güvendim seviyorumda onları inşallah herşey güzel olur dio ama gerçekten senin babanla onun babası anlaşmış buda ilkte çok güzel bişi daim olsun Allah yüzünüzü kara çıkartmasın

Son düzenleme:

canım eğer sizinklerde iadeyi ziyaret yapmicaksa onların müsait bi zamanda gelelim demesi istemeye gelelim demek oluyo tatlım bikaç gün bekle.annen babanı yumşatmaya çalışsın.topu annene at.benim herşeyimi annem yaptı.babam beni alıp karşısına taa adamla tanıştıktan sonra falan konuştu.o güne kadar ne babam bildiğini söylemedi bende sevgilim yokmuş gibi davrandım ama herkes biliyo tabisi

biz iadei ziyareet yapıcaz die konuşmadık ölede bişi olmucak galiba..olsa bizede buyrun filan derlerdi yada benimki bizede gelicekmişsiniz derdi :44: öle bişi olmadı..annem babamı yumuşatmak yerine dahada sinirlendirir babam anneme daha çok sinirlenio çünkü ayy ne bileyim ya Allah ıma güveniorum bu hafta konuşulmazda babamla artık pazarmı konuşulur haftayamı konuşulur bilemicem uygun bi zamanı bulmak en önemlisi ters bi zamanına gelmesek Allah verede zaten benimkinede sölemedim babam istemiom filan dedi die onlarda da önyargı oluşmasın iice kötü olur

Cok tesekkurler canım....Allah hepimiz icin hayırlısını versin ve gonlumuze gore olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…