Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

günaydın günaydın günaydın...bu topik durdu heralde artık eskisi gibi canlı değil :44: merveee bende ölücem stresten bu hafta bi geçseydii zaten pazar günü nişnlımı göremicem ..p.teside kaynanamın evini yerleştiricez

evet canım topik durdu malesef
kaynanan nereye taşındı kızz yani nerde oturuyolardık ev faan mı aldılar

bunların gecekonduları varmış eskiden orası yıkıldı yenisini yaptılar...oraya taşınıyolar bende orda oturucam bizim eve daha yakın bizim burdanda görülüo anneme bakar dururum evlenince karşıdan ...şimdi bize baya uzak yerde oturular gerçi orasıda kendilerinin ama buraya taşınmak istiolar hem daha geniş teras olduğu için hemde marketleri bu binanın altında o yüzden..

bu arada canım okudum 2012 gelinleri topiğinde...noldu bi sorunmu var canım sevdiğinin ailesiyle :44:

evet çok seviyo kesinlikle art niyeti yok ama abartıyo işte ben daha önce burda sanada söylemiştim hatırlıyo musun sevmem öyle vıcık vıcık samimiyeti.
hert aradıgında açmıyorum a rtık.açmicamda

evet hatırlıorumm..konuşmamışmıki seninki babasıyla bu konuda..aramasın sürekliii...hem daha araması için sebep yok bi isteme olsun adı konulsunn deilmi ama

Son düzenleme:
evet hatırlıorumm..konuşmamışmıki seninki babasıyla bu konuda..aramasın sürekliii...hem daha araması için sebep yok bi isteme olsun adı konulsunn deilmi ama

isteme olsada gelinle kaynata çok resmi olmalı bence.
babası hergün arıyodu bi ara.
bi fırça yedi oğlundan şimdi 2 günde bi arıyo.
biraz daha mesafeli olcam.çok ince düşünüp dikkatli hareket etmeliyim

aynen canım af edersin de adam b... çıkardı gerizekalı.
annesi arasa bu kadar üzülmicem biliyo musun kadın kadına çok şey bulur konuşacak.
neyse zaman artık...
desertcim bu arada benim iş yerinde bugün son günüm.
haftaya yaptırcaz evdeki modemi.evde baglanırım artıkın.bikaç gün yokum yani

aa tamam canım..iştenmi ayrılıosun??? görüşürüz canım özletme kendini..takma kafana kaynatan belki kendine gelir

iim tatlım sen nasılsınnn??? ne var ne yok

İyiyim kuzum noLsun..dün baya bi moraLim bozktu bızımkıLerLe tartıştık nişan erteLencekti fLn ama akşam hersey yoLuna girdi yine aynı tarihLerde oLucak şükürr =)
Biz 2012 geLinLer topiğine takıLdık kaLdık canımm geLsene oraya =))
Sende ne var ne yok bu arada??

ayy Allah korusun ii bari halletmişsiniz canmm..Allah esirgesin aksiliklerden ..bendende nolsun yarın ınavlarım var stres oldum haftasonuu atlatsaydım bi hayırlısıyla...p.teside kayınvalidemin evini yerleştircez :97:

ayy Allah korusun ii bari halletmişsiniz canmm..Allah esirgesin aksiliklerden ..bendende nolsun yarın ınavlarım var stres oldum haftasonuu atlatsaydım bi hayırlısıyla...p.teside kayınvalidemin evini yerleştircez :97:

İnşşş sınavLarın güzeL geçer cnm Allah yardımcın oLsun...
Okudum merveyLe konustukLarınızı hadi bakaLımm annene de yakın Olucaksın =) Kendi evinide yerLeştirmeyi nasip eder Allah inşş =)
Bizde bu pazar iadeyi ziyarete gıdıorus benımkıne =)

amanınn ne heyecanlıı güzel oluo ya sevdiğinin evinde olmakkk

t.edrrim canım çalışmadım ya ondan çok stresliyim nası güzrel geçecek bilmiyorum..seneye kocam okutacak galiba bu gidişle..aslında bu sene zordu ama kalıcam ben ya galiba

aminn canım bu arada Rabbim cümlemize nasip eder inşallah

canım nişandan sonra oturmaya gitmiştiniz dimi nişanlın gile..
güzel oluyo demek
bende hep düşünüyom nasıl olur acaba diye
korkuyorum ya bide
bi hata yaparım rezil olurum canımı sıkacak bişe olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…