- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
- Konu Sahibi desert06rose
-
- #1.501
günaydın günaydın günaydın...bu topik durdu heralde artık eskisi gibi canlı değil :44: merveee bende ölücem stresten bu hafta bi geçseydii zaten pazar günü nişnlımı göremicem..p.teside kaynanamın evini yerleştiricez
canım sorun değil de çok arıyo adam:kaynatayla gelinin ne muhabbeti olabilir ki dimi.bende mesafe koymak istiyorum işte :26:
evet çok seviyo kesinlikle art niyeti yok ama abartıyo işte ben daha önce burda sanada söylemiştim hatırlıyo musun sevmem öyle vıcık vıcık samimiyeti.
hert aradıgında açmıyorum a rtık.açmicamda
evet hatırlıorumm..konuşmamışmıki seninki babasıyla bu konuda..aramasın sürekliii...hem daha araması için sebep yok bi isteme olsun adı konulsunn deilmi ama
isteme olsada gelinle kaynata çok resmi olmalı bence.
babası hergün arıyodu bi ara.
bi fırça yedi oğlundan şimdi 2 günde bi arıyo.
biraz daha mesafeli olcam.çok ince düşünüp dikkatli hareket etmeliyim
aynen canım af edersin de adam b... çıkardı gerizekalı.
annesi arasa bu kadar üzülmicem biliyo musun kadın kadına çok şey bulur konuşacak.
neyse zaman artık...
desertcim bu arada benim iş yerinde bugün son günüm.
haftaya yaptırcaz evdeki modemi.evde baglanırım artıkın.bikaç gün yokum yani
Günaydın cnm nasıLsınn?
iim tatlım sen nasılsınnn??? ne var ne yok
İyiyim kuzum noLsun..dün baya bi moraLim bozktu bızımkıLerLe tartıştık nişan erteLencekti fLn ama akşam hersey yoLuna girdi yine aynı tarihLerde oLucak şükürr =)
Biz 2012 geLinLer topiğine takıLdık kaLdık canımm geLsene oraya =))
Sende ne var ne yok bu arada??
ayy Allah korusun ii bari halletmişsiniz canmm..Allah esirgesin aksiliklerden ..bendende nolsun yarın ınavlarım var stres oldum haftasonuu atlatsaydım bi hayırlısıyla...p.teside kayınvalidemin evini yerleştircez :97:
İnşşş sınavLarın güzeL geçer cnm Allah yardımcın oLsun...
Okudum merveyLe konustukLarınızı hadi bakaLımm annene de yakın Olucaksın =) Kendi evinide yerLeştirmeyi nasip eder Allah inşş =)
Bizde bu pazar iadeyi ziyarete gıdıorus benımkıne =)
amanınn ne heyecanlııgüzel oluo ya sevdiğinin evinde olmakkk t.edrrim canım çalışmadım ya ondan çok stresliyim nası güzrel geçecek bilmiyorum..seneye kocam okutacak galiba bu gidişle..aslında bu sene zordu ama kalıcam ben ya galiba
aminn canım bu arada Rabbim cümlemize nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?