Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

boşalır umarım..
hımm demek ablan nişanlanıomuş ee zamanı belli öi bari evde konusu geçiomu
elbisede diktirmiş yaa
sende git provaya kız nolcak nie şaştın

mrb canım...senin pazar günü tanışman vardı demii.?? yanlışmı hatırlıyorum :44:

ayyy unutmazmışdaaaa evet hayatım doğru hatırlıyosunn

bizim tanışma da annelerimiz vardı sadece bi cafede buluştuk.

ii geçti diyebilirim ama çok kötü bi sorunumuz var :26::26:

erkek arkadaşımın anneannesi ölüm döşeğinde..:26:

aaaa hadi yaa Allah acil şifalar versin..tanışmanızın iyi geçmesine sevindim..devamı gelir hayırlısıyla..anneanneyede üzüldüm inşallah sizin mürüvetinizi görür :26:

aaaa hadi yaa Allah acil şifalar versin..tanışmanızın iyi geçmesine sevindim..devamı gelir hayırlısıyla..anneanneyede üzüldüm inşallah sizin mürüvetinizi görür :26:

inş cnm yaa anneannesi 5 aydır bu durumda ama doktora gilan götürmüşşler doktorlar yapıcak bişey kalmadı demişler allah yardımcısı olsun bizim bu söz işinde bi uğursuzluk var ama anlamadım gitti ya herkese zarar veriyoruz gibi hissetmeye başladım

ayy saçmalama 5 aydır böleymiş..senle ne ilgisi var...Allahın izniyle olur sorunsuz bi şekilde..sen hiç kafanı takma bunlara

SeLam kızLar...

Duygum geçmiş OLsun cnm aLLah aciL şifa versin =( Tanışmanın iyi geçtiğine sevindimm =))

Desert noLdu sizin saLon işi kesinLeştimiii???

Merve nereLerde yahu 2 gündür :S

SeLam kızLar...

Duygum geçmiş OLsun cnm aLLah aciL şifa versin =( Tanışmanın iyi geçtiğine sevindimm =))

saoll cnm ben de sevinmekle üzülmek arasında biyerdeyim

Son düzenleme:
Herşey ALLah'tan canım üzülmekte sevinmekte sen hep iyiye yor iyi düşün...En azından ilK adımı attınız tanışma gibi gerisi de er ya da geç gelir =)

SeLam kızLar...

selam canım yok ya nerdeee daha kesinleşmedi arayış içindeler :26: hakkatten merve nerdeee :44: kaç gündür yoksa nişan erkene alındıda kayıpmı oldu

Ramazan ağustosa denk geLio ya 1 ayı kompLe unut :S bide bayramdı fLn yer buLmak zorLaşır iice :S

AnLamadım valla eminönüne gidicem alışveriş için dıodu ama perşembe gıdıcektı bıldıgım kadarıyla alla alla nerde bu kızz

30 ekim bulmuşlar..çok geç yaahu istemiyorum dedim..daha erkene bakıolar bilmiyorumkii öff ne sıkıcı işmiş bunlar hiç düşünmemek daha iyi

30 ekim bulmuşlar..çok geç yaahu istemiyorum dedim..daha erkene bakıolar bilmiyorumkii öff ne sıkıcı işmiş bunlar hiç düşünmemek daha iyi

AsLında mevsimLer artık oLdugu gibi değiL kaydı resmen..Kasımda güneşte incecik giyindik şimdi mayıs bıttı anca ısınmaya basladık..Ekim de bence öLe kara kış oLmaz merak etme =)

AsLında mevsimLer artık oLdugu gibi değiL kaydı resmen..Kasımda güneşte incecik giyindik şimdi mayıs bıttı anca ısınmaya basladık..Ekim de bence öLe kara kış oLmaz merak etme =)

ya eylülün sıcağıyla ekiminki bir olmazkii...güvenemiyorum yani mevsim kaydı die sıcak olacak die garantiside yok :44: bide ekimin başı olsa neyse sonu yani kasım gelio..aman bilmiyomkii :44: zaten hemen bi hafta sonrada kurban bayramı gelio ya şahsen hiç istemiyorum yinede nasip :26: ekim 2-3 e bulsalardı hemen kabul ederdim olsun derdim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…