- Konu Sahibi desert06rose
-
- #1.461
bilmiyorumm kayınbabam araştırıomuşş..bulurlarsa olucak eylülde bulamazlarsa 30 ekime kalıcaz gibiadam madam işlemio galiba bu tür konularda her yer yeterince dolu..eğer iptal eden olursa öle buluruz galiba.. bi düğün salonuna taktılar kendilerinin sürekli tuttukları salon onu istiolar illede.. boşalırsa eğer alıcaklar bizi öne :26:
ablamla aram normal..dün nişanlımla ablamın çalıştığı yerde yemek yedik..dışarda ii gayet..eskiden beri birbirlerini pek sevmezler ama yinede konuşuolar azda olsa..zaten ablam kendi halinde..kendisi naişanlanacakmışta elbise diktiriomuş..bana sende gel provaya dediyüzüğüme gelince beğenmedi çok kalınmış o inceleri seviomuş bana formaliteden takılan yüzük vardı ince onu beğendi..öle ya işte
boşalır umarım..
hımm demek ablan nişanlanıomuş ee zamanı belli öi bari evde konusu geçiomu
elbisede diktirmiş yaa
sende git provaya kız nolcak nie şaştın
kızlarrrr mrbbb:92::92::92::92::92:
mrb canım...senin pazar günü tanışman vardı demii.?? yanlışmı hatırlıyorum :44:
ayyy unutmazmışdaaaaevet hayatım doğru hatırlıyosunn
bizim tanışma da annelerimiz vardı sadece bi cafede buluştuk.
ii geçti diyebilirim ama çok kötü bi sorunumuz var :26::26:
erkek arkadaşımın anneannesi ölüm döşeğinde..:26:
aaaa hadi yaaAllah acil şifalar versin..tanışmanızın iyi geçmesine sevindim..devamı gelir hayırlısıyla..anneanneyede üzüldüm inşallah sizin mürüvetinizi görür :26:
inş cnm yaa anneannesi 5 aydır bu durumda ama doktora gilan götürmüşşler doktorlar yapıcak bişey kalmadı demişlerallah yardımcısı olsun bizim bu söz işinde bi uğursuzluk var ama anlamadım gitti ya herkese zarar veriyoruz gibi hissetmeye başladım
ayy saçmalama 5 aydır böleymiş..senle ne ilgisi var...Allahın izniyle olur sorunsuz bi şekilde..sen hiç kafanı takma bunlara
SeLam kızLar...
Duygum geçmiş OLsun cnm aLLah aciL şifa versin =( Tanışmanın iyi geçtiğine sevindimm =))
Desert noLdu sizin saLon işi kesinLeştimiii???
Merve nereLerde yahu 2 gündür :S
SeLam kızLar...
Duygum geçmiş OLsun cnm aLLah aciL şifa versin =( Tanışmanın iyi geçtiğine sevindimm =))
Desert noLdu sizin saLon işi kesinLeştimiii???
Merve nereLerde yahu 2 gündür :S
Ramazan ağustosa denk geLio ya 1 ayı kompLe unut :S bide bayramdı fLn yer buLmak zorLaşır iice :S
AnLamadım valla eminönüne gidicem alışveriş için dıodu ama perşembe gıdıcektı bıldıgım kadarıyla alla alla nerde bu kızz
30 ekim bulmuşlar..çok geç yaahu istemiyorum dedim..daha erkene bakıolar bilmiyorumkii öff ne sıkıcı işmiş bunlarhiç düşünmemek daha iyi
AsLında mevsimLer artık oLdugu gibi değiL kaydı resmen..Kasımda güneşte incecik giyindik şimdi mayıs bıttı anca ısınmaya basladık..Ekim de bence öLe kara kış oLmaz merak etme =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?