Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

madem öyle bence pazar günü nişanı takın gitsin.düğünü bu kadar yakın düşünüyolarsa söz nişan ayrı ayrı çok gereksiz kuzum ya valla boşa masraf.

Canımm benım sakın üzüLme bak önemli olan sizin mutluluğunuz.Tabiki sende herseyın eksiksiz olmasını istiosun sonucta önemli bi gun snn ıcın ama oLmuosa da moralini bozma.Aslında annesi ayıp etmiş kızı erkegı mı var ya kımın durumu neye musaıtse el birliğiyle yapılır hersey saglık olsun yeter ki.Elbise konusunda da takma kafana illa marka,şık abiyeler almak zorunda deılsın hatta kısa elbiseye erkek arkadasın ızın vermıosa cok guzel uzun dökümlü elbiseler var onlara bakabilirsin.Hersey için bi çözüm yolu bulunur.Her şerde bi hayır vardır merak etme..Anneciğin her zaman senın yanındadır eminim sana yardımcı olur üzme kendini.

madem öyle bence pazar günü nişanı takın gitsin.düğünü bu kadar yakın düşünüyolarsa söz nişan ayrı ayrı çok gereksiz kuzum ya valla boşa masraf.

Çok haklısın ya..Bende öLe yapıcam söz nişan bi arada aiLe arasında bızım evde oLucak.İstemıorum öLe cok masraf oLsun gereksiz. Sadece gece dışarı cıkıLcak kuzenLer arkLar fln. Evde yüzük takma sırasında doLabımdan özeL gunLer ıcın aLıp da giymedıgım bı eLbiseyi giyicem gece cıkarken de aslnda almak ıstemıodum ama erkek arkadasım takmıs durumda nişanda elbiseyi erkek tarafı alır giymesende alıcam dıo =)
Yani kısacacı mutLuLuk sağLık anLaşma oLsun dıgerlerı cok önemLi değiL benım ıcın

pazar gününede bianda oldu bittiye gelicek mervem yaaa ne zora sürüklendi işim

dua edin benim için :96: bu hafta içinde neye karar verecemi bilemedim haftalar önceden bilinse kötümü olurdu ne bu şimdi evlenmiom ben vazgeçtim gelmesinler

benimde söz-nişan bi arada olcak canım.aynen hem ek masraf hemde telaş.hiç gerek yok.desertcim bence sizde öyle yapın.nişana yapacagın masrafla çeyiz al.düğün tarihi yakınmış baksna

olsun kuzum olsun üzülme.herşey yetişir merak etme.akşam babanla konuşun en aızndan adamın bilgisi olsun o gün sorun çıkarmasın.nişan çıksın aradan.üzülme herşeyde vardır bi hayır.bak belki söz nişan ayrı olsa baban izin vermezdi eylülde düğüne.nişanı yapalı daha 3 ay oldu ne düğünü derdi.

benimde söz-nişan bi arada olcak canım.aynen hem ek masraf hemde telaş.hiç gerek yok.desertcim bence sizde öyle yapın.nişana yapacagın masrafla çeyiz al.düğün tarihi yakınmış baksna

bilmiyorum ki o da istediğim gibi olmaz şimdi biz benimkiyle çıksak cuma günü yüzük almaya elbise almaya filan bide benim hayalimdi eğer sadece söz olursa pasta yaptırmak istiyodum.. ben sözde pasta istiyorum onuda getirin desem kim bilir ne dicek o da kıza ait derler çıkarlar

inşallah vardır bi hayır ... en mantıklı hangi şekilde daha sorunsuz geçerse bu sürecim onu seçmeye çalışıcam ama ne kdr doğru yolu seçerim bilemiyorum

önce babamla konuşcaz nişanda sazcıydı filan işine girermi olumsuz cevap gelirse büyük bi ihtimal aile arasında bu hafta takıcaz yüzükleri tabi o da istediğim gibi geçerse :44:

önce babamla konuşcaz nişanda sazcıydı filan işine girermi olumsuz cevap gelirse büyük bi ihtimal aile arasında bu hafta takıcaz yüzükleri tabi o da istediğim gibi geçerse :44:

Keşke elimizden geLen bişey oLsada yardım etsek :/ Dua edicem senın için inş herşey gönLüne göre oLur..

canım bence siz aile arasında nişanı yapcakmışsınız gibi geliyo.pastayıda sipariş ver 3 gün önceden.direk kaynanayla irtibata geçme.seninkine de k.pastayı gelirken alın de.bu kadarrrr.ordan zaten ücret istticeklerdir.yada seninkine söyle.ikram erkek tarafına ait de.pastayı gelirken sen getircen de

ikramıda biz yaparız gerek yok o kdr kalabalık olmucak 15 20 en fazla pastayı yaptırsın yeterli beni kaile alan olursa tabi :44: pastaydı çiçeydi çikolatasıydı gelsin başka ne deyim eğer ailemiz arasında olursa öle

daha makulu olamazdı canım.üzülmeeeeeeeee nazar boncugu bunlar
ama kaynanana gıcık oldum salak karı.kıyafeti zaten alcak.e oğul evlendiriyo ikramlılkları mı düşünüyo

daha makulu olamazdı canım.üzülmeeeeeeeee nazar boncugu bunlar
ama kaynanana gıcık oldum salak karı.kıyafeti zaten alcak.e oğul evlendiriyo ikramlılkları mı düşünüyo

ne bileyim mervem ya ikramlık zor geldi heralde onlara aman fazla paraları gider cimriler bizden kat kat durumları ii masraf kısmaya çalışıolar sanki bi de tek oğulları ne var elini taşın altına koysan elinden geleni yapsan

sen benm dediğimi yap.seninkine söyle.gerekirse emrivaki yap.deki pastayı gelirken sizin getirmeniz gerekiyo ben önceden siparişi vertcem zaten sana sadece gelirken almak kalcak de.parasınıda verme.ordan ücreti isteyince kaynanan dumur olsun ilerde altlı üstlü oturcan aman mesafeyi koru..huzurunuzu bozmasın allah korusun

Allah korusun...bi babamla konuşalım sizin fikirlerinizle kafamda birşeyler şekillendi ona göre hareket edicem bakalım hayırlısı teşekkür ederim canlarım iiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…