Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

günaydıınnnnnnnnn

kızlar 18 hazran istemem 25 haziran nişanım olcaktı.benimki isteme günü burda olamicaktı sadece nişandan 2 gün önce gelebilcekti.
ama konuştuk veee bi karara vardık
16 haziran perşembe aksamı istemem,18 haziran cumartesi nşanım olcak
benimkide isteme günü yanımda olmuş olcak tuzlu kahveyi içirebilcem yani

Ooooo süper bi haber canım benimmmm
Çok sevindim canım sevdiğin yanında olcakk

evet pınarcım beni en çok sevindiren bu olcak.belki 2 ayagım 1 pabuça gircek ama değer onun için...
istemeye geldiklerinde çiçeğimi onun ellerinden almak isterim

Son düzenleme:
evet pınarcım beni en çok sevindiren bu olcak.belki 2 ayagım 1 pabuça gircek ama değer onun için...
istemeye geldiklerinde çiçeğimi onun ellerinden almak isterim

Bak Allah gönlüne göre verdi canım benım mutlu olun inşallah hep böyle
İyi tatiller canımm

amanın bak gönlüne göre oluo ve de daha erken gözünaydın canım

ölüyorum kızlarrr sabahtan beri gezmediğim yer bakmadığım dükkan kalmadı sonuç olarak istediğim gibi bi elbise bulamadım eve bomboş geldimmm yaa ben elbise nerden bulucam

Son düzenleme:
Ben hala uyuyamadım yrn sabah erken kalkıp tekrar bi ortalıgı duzenlemem ve ikram edilcek seyleri hazırlamam lazım off icimde böle tuhaf bi his var anlamadım yaa =(((

Ben hala uyuyamadım yrn sabah erken kalkıp tekrar bi ortalıgı duzenlemem ve ikram edilcek seyleri hazırlamam lazım off icimde böle tuhaf bi his var anlamadım yaa =(((

ayyy bugünmü geliolar :18: Allah yardımcın olsun canım heyecandandır o tuhaf bi his... daha ikramlıkları gazırlamadınmı inşallah bi an önce sağsalim yüzünün akıyla atlatırsın bugünü

Atlattım sonundaaa =) Hemde umduğumdan daha güzeL geçti =) Baya sohbet muhabbet ortamı vardı =) En cok korktuğum babam bile gayet neşeliydi =) Allahıma şükür oLsun =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…