- Konu Sahibi desert06rose
-
[FONT="Comic Sans MS]yok canım nerde bi yemek takımı çeyiz setimı aldım içinde herşey var bornoz takımım var battaniyem var tencere setim 1 nevresim takımı 4 yorgan danteller mantaller o kadar :44: senin çeyizin ne alemde[/FONT]
aynı durumdayım...
napıyosun peki aldın mı hiç çeyizlik bişey? ben iki nevresim aldım bi tek..
canım noldu belli oldumu yaaaa
bak sennnnn bizim kavuşamayanlar topiğinden sıyrıldın haa hadi gözün aydın
bu ay evlenecek arkadaşım bi anlattı düğün masrafını moralimi bozdu ay sadece kız tarafı neler neler masraf edilio :26: ayy hallederiz inş Allah yardım ederbende daha hiiiç birşey yapmadm. para olursa herşey halledilir.. para biriktiriyorm kendmce ailemde toptan vericek bi miktar. nişanlılık dönemnde hallederim gibi geliyo:26:
yaa ben de tarihim belli olsa heyecanlanacağım ama daha belli değil maalesef, yaza tanıştırırız diyip duruyoruz,o yaz ne kadar uzun bir zaman düşünen yokbitek ağustosta nişan yapıcaktık, o da ramanzandan dolayı eylüle kalır gibime geliyo.. üff...
işte dediğim gibi para oldumu alması kolay.. 1 haftada bile halledilir sıkşsan.. yeterki para olsun. para biriktiriyorm şuan. ailemde topluca bir miktar vericek o şeklde sözden sonra yavaş yavaş başlarım diye düşünüyorm canm. hatta ev almayı düşünüyor sevglm. evi alablrse o da dedi yavaştan mobilyalarımızı fln almaya başlarız diye.. çeyiz yapmaktan ziyade ortaya para koyrk sevglmle bütçeleri birleştirp beraber alışveriş yapmak daha güzl geliyor bana.
evet haklısın en iyisi para biriktirmek. ev almak çok iyi olur ya maşallah, ne güzel kendi evinize geçiceksiniz hemen.eve göre de mobilya alırsınız yavaş yavaş. bakalım biz ne yapıcaz. benimkisinin yeni fikri araba almak, gerçi bana danıştı ne dersin dedi. ben de çok hevesli gördüm alabilirsin bence iyi olur dedim..ama ev almaya girişsek daha iyi olurdu..işallah o da olur birkaç senede.
valla araba olayı tam bir işkence aslında.. araba alması onun giderlerini karşılamaktan daha kolay hale geldi resmn... eve biranönce birikm yapmaya başlasa keşke.. sen onun kanına girinşallah allh nasip eder arkadşım..
ailesinin de masraflarını karşılıyor, çok bişey demek istemiyorum, yanlış anlamasın die. haklısın ama araba çok para yiyo gerçekten de..
ne kadardır berabersiniz?
4,5 sene. niye sordun canım?
kızlar annemle konuştum bugün temmuz gibi sözlenir eylül gibi nişan yaparız para biriktiriyorz dedi
ay canım hayırlı olsun çok sevindim!!darısı başıma işallah..
sağol canım darısı herkesin başına benimde tarih belli değildi tabi ilkten bahar gelince filan diyoduk bizde zaman cok çabuk geçiyo ama anlatamam ya nişanımada çok az kaldı oda 21 mayısta hersey olup bitivercek yakında cok heycanlı ..
inşallah canım.. daha ne tanışma var ne bişyama böyle planlamalarına bile çok sevndm.. umrm herşey herkes için yolunda gider.
evet haklısın en iyisi para biriktirmek. ev almak çok iyi olur ya maşallah, ne güzel kendi evinize geçiceksiniz hemen.eve göre de mobilya alırsınız yavaş yavaş. bakalım biz ne yapıcaz. benimkisinin yeni fikri araba almak, gerçi bana danıştı ne dersin dedi. ben de çok hevesli gördüm alabilirsin bence iyi olur dedim..ama ev almaya girişsek daha iyi olurdu..işallah o da olur birkaç senede.
ayy ne güzel inşallah dilediğin gibi olur..anam ben hayal kurdukça plan yaptıkça aksisi oluo artık akışına bırakıyorum :26: ben para mara düşünmüom sanki herşeyi halledicekmişiz gibi çok basit sanıyorum heraldekızlar annemle konuştum bugün temmuz gibi sözlenir eylül gibi nişan yaparız para biriktiriyorz dedi
ayy benim bu cuma cumartesi yada pazartesi tanışmaya geliyolar...ben pazartesi gelsinler istiyorum hiçbişeye başlamadım evi dip bucak temizlicem daha :44: ne zmna yapıcaminşallah canım.. daha ne tanışma var ne bişyama böyle planlamalarına bile çok sevndm.. umrm herşey herkes için yolunda gider.
ayy ne güzel bi tarihiniz varNe kadar güzelTarihlerimiz birbirine çok yakın benim nişanım da mayısın 15 inde.Şimdiden mutluluklar dilerim..Darısı herkesin başına inş..
Zaten en önemlisi bunun planını yapabilmekO yüzden en güzel adım sizin tarafınızdan atılmış bile Aslında herşey az çok planlandıktan sonra tanışma oluyor,yani en azından bizde böyle olmuştu :) Her şey belliydi,nişan tarihini ortada daha hiçbişey yokken biz ikimiz belirlemiştik.Ailesi tanışmaya geldiklerinde de bizim belirlediğimiz tarihi söyleyerek nişanımızı yapmak istiyoruz dediler
kızlar bende 6yıldır üniversiteden beri devam eden ilişkim sonucu kasım ayında kurban bayramı ziyaretişeklinde aileleri tanıştrdık.il farkı var il dışındna geldikleri için daha sonra onlar bizi davet ettiama annem istemedi gerek yok sözolmadan dedi. şimdi mayısta gelelim söz olsun diyorlar . mayıs söz olursa eylüldede nişan olur diyorz ama süreç benikorkutuyor sanki uzun olunca bozulacakmış gibi korku sarıyor beni sizce bu süeç uzunmu düğün seneye yaza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?