- Konu Sahibi desert06rose
-
tmm işte sizin haber vermeniz gerekiyo artık.bdahaki gelmelerinde isteme olur.sözü ayrı yapma bence.ya isteme akşamı yap.yada yakın bi tarihte nişan düşünüyosanız direk nişan olsun söze hiç girmeyin tatlım
tmm işte sizin haber vermeniz gerekiyo artık.bdahaki gelmelerinde isteme olur.sözü ayrı yapma bence.ya isteme akşamı yap.yada yakın bi tarihte nişan düşünüyosanız direk nişan olsun söze hiç girmeyin tatlım
evet canım çağırın ve o seferde hem soz hem kız isteme olsun... bozma tatlım moralini bunlar guzel gunler :)
canım kayın pederin kayın validenin göremice biyerden çaktırmadan izle yada ver bi arkadaşına fotogrAF makinasını.senınkı kahveyi içerken çeksin resmini.anammmm anammmm sen ne diyorsun önden kahveler mi içilecek kız mı istenecek :)))
nerelere kaçsam napsam...verilince beni çağırırlarsa ben orda heyacandan bayılırım :)
Bu arada cidden kizin tam isteme esnasinda salonda olmama nedeni nedir
demekki ben normal şekerli kahve yapıp üstünede tuz ekleyip, sevgilime icirmeyi unutmamalıyım vahh onun yüz ifadesini goremicem
o zaman geldiklerinde isteme olup sonra direk nişan olcak sizin.benimde istemeyle nişan arası max 1 hafta olcakistemede söz olmucakmış isteme olduktan sonra alışveriş yapılıp nişan olurmuş istemeyle nişan arası en fazla 2 hafta sürer tahminim bu :44:
olsun canım oluruna bırak zamana bırak baba bu zamanla düzelcek emin olbabam sorun çıkarmasa bozmucam moralimi keyfini çıkartıcam yıllardır bugünleri bekliyorum ben:98:
o zaman geldiklerinde isteme olup sonra direk nişan olcak sizin.benimde istemeyle nişan arası max 1 hafta olcak
olsun canım oluruna bırak zamana bırak baba bu zamanla düzelcek emin ol
düzelsin yeterki :96: oluruna bırakıyorum bakalım hayırlısı :97:
siz düğün ne zmn düşünüosunuz??
biz sevgilimle seneye haziran diyoruz ama babam 5-6 aydan fazla nişanlılıklara karşı.bilmiyorum yani henüz belli değil.evimin içide yapılcak daha.şu anda işaat halince.nişanıu bekliyolar benm zevkime göre olcak herşey.ev ne zaman biterde eşyalar alınırsa dyelim.geç olsun güç olmasın
canım kayın pederin kayın validenin göremice biyerden çaktırmadan izle yada ver bi arkadaşına fotogrAF makinasını.senınkı kahveyi içerken çeksin resmini.
önce kahveyi yapcan.kahveler içilirken kız istencek.baban hayırlısı olsun dicek seni çağırcaklar el öpcen tep tek
Hadi bakalım hayırlısı diyelim :) Foto makinasıyla çaktırmadan çekebilirsek bomba olur tabi :)
Ya da aman yaww neolacak salonda otursam diyip oturabilirimGerçi bu sefer herkes de şaşırabilir :)
Söz de erkeğe söz mendili mi veriliyor ? Onun hakkında bilgi alsam :)
babam sorun çıkarmasa bozmucam moralimi keyfini çıkartıcam yıllardır bugünleri bekliyorum ben:98:
Hadi bakalım hayırlısı diyelim :) Foto makinasıyla çaktırmadan çekebilirsek bomba olur tabi :)
Ya da aman yaww neolacak salonda otursam diyip oturabilirimGerçi bu sefer herkes de şaşırabilir :)
söz mendili hakkında herkesin geleneği farklı kimisi gelen tüm misafirlere verio kimisi sadece damada...sizde böle bi gelenek olmayıpta değişiklik olsun istiosan ya erkeğe yada herkese verebilirsin söz mendili..ben gereksiz buluyorum vermicembizde de yok zaten öle bi adet
evet canım evlenince oturcamız aşk yuvamızaynen canım geç olsun güç olmasın :97: evinim içi derken evlenince oturcanız evinin içimi :44:
canım kayın pederin kayın validenin göremice biyerden çaktırmadan izle yada ver bi arkadaşına fotogrAF makinasını.senınkı kahveyi içerken çeksin resmini.
önce kahveyi yapcan.kahveler içilirken kız istencek.baban hayırlısı olsun dicek seni çağırcaklar el öpcen tep tek
ben mendil falan vermicem vallaama erkeğe süslü bi mendil veriyolar üstünde baş harfleri falan işlenmiş şekilde.
aynen öyle değişiklik olsun diye belki bi ihtimal yapabilirim...onda da öyle işli nakişli falan değilde bi magazadan mendil alınabilir diye düşünüyorum...Verirsem de tek damada veririm :) o da eminim ne oldugunu anlamaz şaşırır...yani benimde gonlum sende gibi bi ima olmuş oluyor
Senin kız isteme yakın zamanda mi ?
evet canım evlenince oturcamız aşk yuvamız
ben mendil falan vermicem vallaama erkeğe süslü bi mendil veriyolar üstünde baş harfleri falan işlenmiş şekilde.
Valla o kadarını yapamıcam sanırsam :) Guzel bi magazadan alinmişi da olur, modernize edilmis adet olur belki hihihiSiz kaç yıldır beraberdiniz ? Ne zaman kiz isteme ?
kız isteme anlamadımki bize bağlı galiba müsait olunca haber verin dediklerine göre :44: yakın bi zmnda olur heralde :26:
evet canım evlenince oturcamız aşk yuvamız
dert etme bak benim nişan ekime kalıyor((
hımm..tabiki seni bekleyip zevkine göre döşetcekler sonuçta senin evin
özyelde olur canım süslü bişey alıp ver.benim söz olmicak onun için girmiyorum bu ayrıntılara.bizim bohçada yapılmicak karşılıklı aanlaştıkValla o kadarını yapamıcam sanırsam :) Guzel bi magazadan alinmişi da olur, modernize edilmis adet olur belki hihihiSiz kaç yıldır beraberdiniz ? Ne zaman kiz isteme ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?