• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

desert06rose

Şehzadelerin annesi
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
2.288
18
683
evet yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik diyenler, az kaldı benide isticekler diyenler nerdesiniz?? neler yapıyosunuz??? :9:

Son düzenleme:
bu yıl olucak benm de istenmem cnm büyk ihtimal. ama henüz heycanlanamıyorum belli bi tarih olsa.. haziran temmuz gibi olcak büyk ihtimal..

bu yıl olucak benm de istenmem cnm büyk ihtimal. ama henüz heycanlanamıyorum belli bi tarih olsa.. haziran temmuz gibi olcak büyk ihtimal..

ah şu belirsizlik..:50: benimde haftaya aile tanışması var belli değil ne zmn olacağı da işte tahmin yürütüyorum kendi çapımda :44:
tanışmada ne konuşacaklar bahsedeceklermi istemeden çok merak ediyorum :26:

ah şu belirsizlik..:50: benimde haftaya aile tanışması var belli değil ne zmn olacağı da işte tahmin yürütüyorum kendi çapımda :44:
tanışmada ne konuşacaklar bahsedeceklermi istemeden çok merak ediyorum :26:
eğer tanışmaya geliyorlarsa eminim çok uzatmazlar. 2-3 aya sözlenmiş olursun büyük ihtimal canım. he bide konuşcakları şeyleri az buz tahmin edebiliyorum. oğlum hoşgeldin işin gücün nedir kimlerdensin sen bu kızı seviyormusun vs vs. kız babaları direk ciddiyete döker işi.
benide mayısın sonnda isticekler büyük ihtimal.. :18:
hayırlı olsn :D gerçekten de ahh şu ihtimaller!

Son düzenleme:
eğer tanışmaya geliyorlarsa eminim çok uzatmazlar. 2-3 aya sözlenmiş olursun büyük ihtimal canım. he bide konuşcakları şeyleri az buz tahmin edebiliyorum. oğlum hoşgeldin işin gücün nedir kimlerdensin sen bu kızı seviyormusun vs vs. kız babaları direk ciddiyete döker işi.

hayırlı olsn :D gerçekten de ahh şu ihtimaller!

Ay benim baabam cinstir ciddiyete bindirmeyi birak sacma sacma konusmasin o bana yeter..2 3 aymi canım :44: ?zaten ailesinin deyişine göre ramazandan sonra dugun olacak :s gerçi annesi çok nişanlı kalmıcaksınız demiş..hayirlisi hepimizin hakkında :29:

ee kızlar çeyizlere başladınızmı bari:66:

[FONT="Comic Sans MS]yok canım nerde bi yemek takımı çeyiz setimı aldım içinde herşey var bornoz takımım var battaniyem var tencere setim 1 nevresim takımı 4 yorgan danteller mantaller o kadar :44: senin çeyizin ne alemde[/FONT]

benim çok az kaldı 9nisan haftaya istemeye geliyorlar heyecan bastı simdiden bnde en çok ortam nasıl olcak onu merak ediyorum inşallah bi aksilik çıkmaz

benim çok az kaldı 9nisan haftaya istemeye geliyorlar heyecan bastı simdiden bnde en çok ortam nasıl olcak onu merak ediyorum inşallah bi aksilik çıkmaz

ay ne güzel hayırlı olsun canım darısı en kısa zamanda hayırlısıyla bizim başımıza inşallah tabi en yakınımdakiler müsade ederse bide bu çıktı başıma :(

[FONT="Comic Sans MS]yok canım nerde bi yemek takımı çeyiz setimı aldım içinde herşey var bornoz takımım var battaniyem var tencere setim 1 nevresim takımı 4 yorgan danteller mantaller o kadar :44: senin çeyizin ne alemde[/FONT]

bende daha hiiiç birşey yapmadm. para olursa herşey halledilir.. para biriktiriyorm kendmce ailemde toptan vericek bi miktar. nişanlılık dönemnde hallederim gibi geliyo:26:

yaa ben de tarihim belli olsa heyecanlanacağım ama daha belli değil maalesef, yaza tanıştırırız diyip duruyoruz,o yaz ne kadar uzun bir zaman düşünen yok:53: bitek ağustosta nişan yapıcaktık, o da ramanzandan dolayı eylüle kalır gibime geliyo.. üff...

yaa ben de tarihim belli olsa heyecanlanacağım ama daha belli değil maalesef, yaza tanıştırırız diyip duruyoruz,o yaz ne kadar uzun bir zaman düşünen yok:53: bitek ağustosta nişan yapıcaktık, o da ramanzandan dolayı eylüle kalır gibime geliyo.. üff...

aynı durumdayım...

sağol canım darısı herkesin başına benimde tarih belli değildi tabi ilkten bahar gelince filan diyoduk bizde zaman cok çabuk geçiyo ama anlatamam ya nişanımada çok az kaldı oda 21 mayısta hersey olup bitivercek yakında cok heycanlı ..:9:

canım noldu belli oldumu yaaaa:52:
bak sennnnn bizim kavuşamayanlar topiğinden sıyrıldın haa hadi gözün aydın:69:

Back