- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
- Konu Sahibi desert06rose
evet yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik diyenler, az kaldı benide isticekler diyenler nerdesiniz?? neler yapıyosunuz??? ![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu yıl olucak benm de istenmem cnm büyk ihtimal. ama henüz heycanlanamıyorum belli bi tarih olsa.. haziran temmuz gibi olcak büyk ihtimal..
eğer tanışmaya geliyorlarsa eminim çok uzatmazlar. 2-3 aya sözlenmiş olursun büyük ihtimal canım. he bide konuşcakları şeyleri az buz tahmin edebiliyorum. oğlum hoşgeldin işin gücün nedir kimlerdensin sen bu kızı seviyormusun vs vs. kız babaları direk ciddiyete döker işi.ah şu belirsizlik..benimde haftaya aile tanışması var belli değil ne zmn olacağı da işte tahmin yürütüyorum kendi çapımda :44:
tanışmada ne konuşacaklar bahsedeceklermi istemeden çok merak ediyorum :26:
hayırlı olsnbenide mayısın sonnda isticekler büyük ihtimal.. :18:
benide mayısın sonnda isticekler büyük ihtimal.. :18:
eğer tanışmaya geliyorlarsa eminim çok uzatmazlar. 2-3 aya sözlenmiş olursun büyük ihtimal canım. he bide konuşcakları şeyleri az buz tahmin edebiliyorum. oğlum hoşgeldin işin gücün nedir kimlerdensin sen bu kızı seviyormusun vs vs. kız babaları direk ciddiyete döker işi.
hayırlı olsngerçekten de ahh şu ihtimaller!
ee kızlar çeyizlere başladınızmı bari![]()
inşallah tatlım tahminlerimiz ihtimallerimiz..o günler gelince paylaşıriz inşallah burda
benim çok az kaldı 9nisan haftaya istemeye geliyorlar heyecan bastı simdiden bnde en çok ortam nasıl olcak onu merak ediyorum inşallah bi aksilik çıkmaz
[FONT="Comic Sans MS]yok canım nerde bi yemek takımı çeyiz setimı aldım içinde herşey var bornoz takımım var battaniyem var tencere setim 1 nevresim takımı 4 yorgan danteller mantaller o kadar :44: senin çeyizin ne alemde[/FONT]
yaa ben de tarihim belli olsa heyecanlanacağım ama daha belli değil maalesef, yaza tanıştırırız diyip duruyoruz,o yaz ne kadar uzun bir zaman düşünen yokbitek ağustosta nişan yapıcaktık, o da ramanzandan dolayı eylüle kalır gibime geliyo.. üff...
ay ne güzel hayırlı olsun canım darısı en kısa zamanda hayırlısıyla bizim başımıza inşallah tabi en yakınımdakiler müsade ederse bide bu çıktı başıma![]()