6 Gün gecikmede yaptım ama hamile değilmişimAlbi ile kaç gün kala yaptınız
Öyle evet hayırlısı olsunüzgünüm her ay bi sınava hazırlanıyor gibiyiz herşey gönlünüzce olsun
Sunsun canım tekrar yaptın mı benim albide gölgeli
Ben de dün regl oldum ve evet haklısın, çok zorlayıcı. Ama ben korunmak yerine eşime dedim ki, gel normal eski ilişkimize dönelim, artık çocuk istemeyen halimize yani. Tek farkı, korunmadan. Çünkü zaten bebek olmuyor, ne anlamı var ki korunmanın diye. Olursa da sürpriz olur, ama beklentim ve umudum yok açıkcası.Regl başlasın yasmine devam edeceğim galiba psikolojisini kaldıramadım bu durumun her ay aynı şeyleri yapıyorum maalesef kendime ne kadar kızsam da değişmiyor. En iyisi korunup şüpheyi ortadan kaldırmak. Demek ki hazır değilmişim daha onu anlıyorum.
Adeten olacagın güne kadar ateşin düşmemesi gerekiyor cnm 16.güne kafar yüksekse büyük ihtimalle gebelik var demekKizlar ates ile hamileligi fln nasil anliyorduk bilenler beni bi aydinlatabilir mi
Canim teşekkür ederimAdeten olacagın güne kadar ateşin düşmemesi gerekiyor cnm 16.güne kafar yüksekse büyük ihtimalle gebelik var demek
Sana katılıyorum canimBen de dün regl oldum ve evet haklısın, çok zorlayıcı. Ama ben korunmak yerine eşime dedim ki, gel normal eski ilişkimize dönelim, artık çocuk istemeyen halimize yani. Tek farkı, korunmadan. Çünkü zaten bebek olmuyor, ne anlamı var ki korunmanın diye. Olursa da sürpriz olur, ama beklentim ve umudum yok açıkcası.
Gerçekten zor bir durum. Her ay diyorum bu sefer takmayacağım, yine bir bakıyorum elimde test flashle çizgi arıyorum. O yüzden takvim takibini bırakıyorum bu aydan, arada bir gönlüm istediğinde ilişkiye gireceğim, o kadar. Madem çocuk olmuyor, bende hayatımı yaşayayım tarzında.
Gördüm ben ama istersen yarın tekrarlaKızlar bata 4 var markası albi ne diyorsunuz bi akıl kan ver diyorEki Görüntüle 3574845
Kan verdim netgatifGördüm ben ama istersen yarın tekrarla
Catlamadan cnm itibaren cnmCanim teşekkür ederim16.gune kadar dedigin catlamadan sonraki 16.güne kadar mı? Reglin basindan itibaren 16mı
Oyy oyy 16 günde cokmus bacım.. zaten 14 gün sonra bebis yoksa regl geliyor. O zaman atesle takipte cok onemli degilmisCatlamadan cnm itibaren cnmprogesteron hormonu ısıyı yükseltiyor catlamadan sonra hamilelik oluşması için bir nevi ortam hazırlıyor dollenmis embriyo yoksa geri düşüyor adet yaklaşınca 2 3 gün sonrada regl başlıyor ama eger bebiş tutunursa ateş yükselmeye devam ediyor
Ben ilişki yaşarken takvime bakmıyorum zaten 1 dolu 1 boş şekilde değerlendiriyoruz her zaman. Regl öncesi ve sonrası da salmıyorum. O konuda problem yok yani ilişki konusunda bebek için strese girmiyorum. Sadece gebelik şüphesi beni bitiriyor regl yaklaşınca test yapmadan duramıyorum halbuki meşguliyetim de var ama kendime engel olamıyorum bir türlüBen de dün regl oldum ve evet haklısın, çok zorlayıcı. Ama ben korunmak yerine eşime dedim ki, gel normal eski ilişkimize dönelim, artık çocuk istemeyen halimize yani. Tek farkı, korunmadan. Çünkü zaten bebek olmuyor, ne anlamı var ki korunmanın diye. Olursa da sürpriz olur, ama beklentim ve umudum yok açıkcası.
Gerçekten zor bir durum. Her ay diyorum bu sefer takmayacağım, yine bir bakıyorum elimde test flashle çizgi arıyorum. O yüzden takvim takibini bırakıyorum bu aydan, arada bir gönlüm istediğinde ilişkiye gireceğim, o kadar. Madem çocuk olmuyor, bende hayatımı yaşayayım tarzında.
Benim bu ay akıntım ve meme hassasiyetim çok daha farklı gerçekten psikolojik değil ama progesterondan büyük ihtimalle zaten hem gebelikte hem regl öncesi artıyor diye biliyorum o yüzden ayırt etmek imkansız. Keşke bende de test fobisi olsa çok isterdim bence şanslısınValla bilmiyorum canim ben günüm gecmeden test pek düşünmüyorum. Test yapma fobisi var bende ne yazik ki. O yüzden son güne kadar bekleyeceğim galiba.
Bende iki aydir inositol kullaniyorum bende senin kullandigin gibi adetle baslayip catlama ile birakiyorum. Döngüyü duzenledigini bende düşünüyorum mesela seviyeleri vs.
Benimde göğüs hassasiyetim bu ay farkli ve yogun cok gsrip ama baya ayni gidiyoruz
Canim valla belki de progesteron dandir. Biz gelin güvey oluyoruz da..
Mesajını ve kan verdiğini yeni gördüm testin de pozitif gözüküyor resmen ve bu markaya güveniyordum kuruma bile çıkarmamıştıSunsun canım tekrar yaptın mı benim albide gölgeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?