Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Kizlar ates ile hamileligi fln nasil anliyorduk bilenler beni bi aydinlatabilir mi

Ben de dün regl oldum ve evet haklısın, çok zorlayıcı. Ama ben korunmak yerine eşime dedim ki, gel normal eski ilişkimize dönelim, artık çocuk istemeyen halimize yani. Tek farkı, korunmadan. Çünkü zaten bebek olmuyor, ne anlamı var ki korunmanın diye. Olursa da sürpriz olur, ama beklentim ve umudum yok açıkcası.
Gerçekten zor bir durum. Her ay diyorum bu sefer takmayacağım, yine bir bakıyorum elimde test flashle çizgi arıyorum. O yüzden takvim takibini bırakıyorum bu aydan, arada bir gönlüm istediğinde ilişkiye gireceğim, o kadar. Madem çocuk olmuyor, bende hayatımı yaşayayım tarzında.

Adeten olacagın güne kadar ateşin düşmemesi gerekiyor cnm 16.güne kafar yüksekse büyük ihtimalle gebelik var demek
Canim teşekkür ederim 16.gune kadar dedigin catlamadan sonraki 16.güne kadar mı? Reglin basindan itibaren 16mı

Sana katılıyorum canim en olmadi bende bu sekilde ilerlemeyi düşünüyorum gercekten. Çünkü dedigin gibi stres arttikca zaten olmuyor..
Sen asilama fln denedin mi ne kadardir deniyorsunuz ?

Canim teşekkür ederim 16.gune kadar dedigin catlamadan sonraki 16.güne kadar mı? Reglin basindan itibaren 16mı
Catlamadan cnm itibaren cnm progesteron hormonu ısıyı yükseltiyor catlamadan sonra hamilelik oluşması için bir nevi ortam hazırlıyor dollenmis embriyo yoksa geri düşüyor adet yaklaşınca 2 3 gün sonrada regl başlıyor ama eger bebiş tutunursa ateş yükselmeye devam ediyor

Oyy oyy 16 günde cokmus bacım.. zaten 14 gün sonra bebis yoksa regl geliyor. O zaman atesle takipte cok onemli degilmis

Ben ilişki yaşarken takvime bakmıyorum zaten 1 dolu 1 boş şekilde değerlendiriyoruz her zaman. Regl öncesi ve sonrası da salmıyorum. O konuda problem yok yani ilişki konusunda bebek için strese girmiyorum. Sadece gebelik şüphesi beni bitiriyor regl yaklaşınca test yapmadan duramıyorum halbuki meşguliyetim de var ama kendime engel olamıyorum bir türlü

Benim bu ay akıntım ve meme hassasiyetim çok daha farklı gerçekten psikolojik değil ama progesterondan büyük ihtimalle zaten hem gebelikte hem regl öncesi artıyor diye biliyorum o yüzden ayırt etmek imkansız. Keşke bende de test fobisi olsa çok isterdim bence şanslısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…