E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.941
sormayın küsecek diye bi dedini iki etmiom bide bu zamanda alınganlı tuttu...........
:roflol::roflol::roflol:aynı benım dediğim gibi illa bir uyuzluk çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sormayın küsecek diye bi dedini iki etmiom bide bu zamanda alınganlı tuttu...........
ben artık hazirana kaldım kızlar:a015:hay ben bu 50 karakterin
ben artık hazirana kaldım kızlar:a015:hay ben bu 50 karakterin
eee mayısı naptın:1shok: daha önce açıkladın da ben kaçırdıysam özür sırnaşık şey
ay güzelim masus yapıyorlar. biliyorlarki biz zamanı gelince kedi gibi yaklaşıcaz onlara ama yoook. dün tartışırken dedimki "zaten herşey için ben uğraşıyorum. ısrar etmesem test yaptırmayabile gitmeyecektin. bırak artık zahmet etme!! sen bana pet bardağa doldur nasılsa 2 saat yaşıyor ben kendim gerisi hallederim!!" dedim :roflol:
ay güzelim masus yapıyorlar. biliyorlarki biz zamanı gelince kedi gibi yaklaşıcaz onlara yasakkelime ama yoook. dün tartışırken dedimki "zaten herşey için ben uğraşıyorum. ısrar etmesem test yaptırmayabile gitmeyecektin. bırak artık zahmet etme!! sen bana pet bardağa doldur nasılsa 2 saat yaşıyor ben kendim gerisi hallederim!!" dedim :roflol:[/QUO
bencede bikadın bu şekilde yapıp enjektörle işini halletmiş.
bencede bikadın bu şekilde yapıp enjektörle işini halletmiş.
kız bedef ne zaman yaptın bakiim testi 2 saat ayrıldım neler olmuş...çizgimi çıktı anlat bakiim çabuk...
bu haberi duydubnuzmu kadın spermleri ağzına almış sonrada enjektöre çekip oraya sıkmış...adamın da hiç haberi olmamaş. evli değillermiş kadın babalık davası açıp kazanmış çocuk için iyi bi damızlıktı galiba.))))sırnaşık şey
canım düşündüm ki ya varsa da zaten silik milik çıkar dedim zaten o testin kıpkırmızı çıkması için adetimin 10 gün felan geçmesi gerekirdi.çok yeni olduğu için silik çıkıyo sanırım neyse nasipse hafta içi br gün gidecem kan tahlili yaptıracam zaten bakalım inşallah hamişimdir yaaa
inşallah canım o pozitif sonucu görürsün! en kısa zamanda..
adetim bir gün geçti yani dün olmam gerekiyordu netten hesaplayıcı öyle dedi 26sında adet günü diye bende ona göre hesaplamıştım bugünde 2. gün işte eğer bugünüde sayarsak 2 gün geçti canım...