- 24 Mart 2008
- 61
- 4
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.901
bende hala tık yok eğilim kalktıkça belim de ağrı var göğüs uçlarım acıo ara ara karnımda kasıklarımda çok belirgin çekilme var nolcak bimiyorum ya...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de geldiiiimmmmm
nasılsınız kızlar?baktım herkes burda akşam ben de üye oldum....
benim günüm bir gün geçti kısalar dıptısım ordamısın daha bir gün geçti ama istersen beklemedekilere al sen bilirsin birkaç şüphem var ama yinede bebişe yormak istemiyorum evdede test var biliyomusun bekliyo öyle hala yapmadım....
ay canım çok şeker çıkmışınız inşallah bundan sonra hep beraber tekrar buluşursunuz:)kızlar bakın bakın :roflol:tıklayın bu linke :teytey: http://www.kadinlarkulubu.com/izmir-yine-yeni-yeniden-bulustu-t178060/index.html
hoşgeldin canım aramızamerhaba kizlar yeni uye oldum.bende hamile kalmak istiyorum.ancak henuz olmadi.
teşekkür ederim canım inşallah öyleyimdir.aslında içim umut dolu ama işte hep allahtan sağlıklısını hayırlısını ve doğru zamanında vermesini diliyorum inşallah bu ay benim için en hayırlısı ve doğru zamandır...
sen barıştınmı kocişinle kııı?????=??????????????????
::cerencim akşam bizde küsüştük aklıma sen geldin valla ..sabah başladım alttan almaya tabii ben. naparsın bana da çok acil kendisi lazım çocuk için canıııııım
dıptısçım sanırım bende silik çizgili hamişlerden olacağım.daha tam göremediğim çizgiyi hamişim gibi gelmiyo ama gördüm şu meşhur silik çizgiyi galibayoldaa
şu bizim ceren de pek yavaş yaffffffffffff..........................