- 25 Ocak 2008
- 4.515
- 0
- 38
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.521
ruh halimizi değiştirdiğimiz yer nereye gitti??????sıyırıcam şimdi:1shok: kafamçokkarıştı
sitede tadilat var.. idare etcez böyle .. sIk disinikafamçokkarıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ruh halimizi değiştirdiğimiz yer nereye gitti??????sıyırıcam şimdi:1shok: kafamçokkarıştı
sitede tadilat var.. idare etcez böyle .. sIk disinikafamçokkarıştı
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar küstüm size gidiyom ben
duuuuuuuuuuuuuuuuuur, nere yaaaa.. gitme yapayalniz birakma beniiiiiiiiiii
kimse yok ortalarda cerezcim.sen kayboluyosun.zeynep ,dıptıs,giznur,balsurat,esrako,lafael,sudenaz ay daha sayıyımmı kimseler yok.grev varda ikimizinmi haberi yok acep:uhm:
yok canim yok.. dedim ya.. site yavas bugün.. pek tadi tuzuda yok acikcasi..
benimde pek tadim tuzum yok.. ay bilmiyorum
kafam karmakarsik ya.. laelaelaelaelae
cerezcim sen nerde çalışıyosun canım merak ettim:))))))))))))))))))))))))
kendi is yerimde .. kücük kücücük bi sirketimiz var.. orda ..
ne güzel bende kendi iş yerimiz olsun çok istiyorum.umarım olur.allah rızk açıklığı versin sizede
dıptısım nerdesin canım bugün adet günüm buay ve bugün çok heyecan yaptım bekliyorum bedenimde hiçbirsinyal yok :1shok: çok istiyorum artık bebişim gelsin:a015:
dıptısım nerdesin canım bugün adet günüm buay ve bugün çok heyecan yaptım bekliyorum bedenimde hiçbirsinyal yok :1shok: çok istiyorum artık bebişim gelsin:a015:
insallah hamissindir canim.. ama fazla stres yapma... hadi hayirli haberlerini bekliyoruz
dıptıs kayıplarda gene.bişey sorucam senin yeşil kutunun altındaki şahıs nerden çıktı yahufisfisfis
ayy inşallah canım artık hayırlısı olsun hepimiz için.. beklicem bakalım ne gelecek bebişmi salçamıjeyyar benim bazen gecikebiliyor o yüzdende fazla ümitlenemiyorum:1no2: