- 9 Şubat 2008
- 1.960
- 3
- 42
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.481
imdaaaaat ortalık karışımış..ne olmuş buralara böyle.....kafamçokkarıştı
ewet acayip karışmış hafta sonuna kadar halletmeye çalışacaklarmışkafamçokkarıştıfisfisfis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
imdaaaaat ortalık karışımış..ne olmuş buralara böyle.....kafamçokkarıştı
kızlar bu benim izmirde değiştirdiğim 5. doktor artık bıktım hepsi sövüşleme derdindeler. klava: ya hele bir tanesi sadece muayne için 170 ytl istedi benden :1shok: yok artık dedim çıktım gittim :sm_confused: yani bu kadar kötü deneyimlerden sonra güvenirmiyim bilmiyorum. en son çağre olarak bi tüp bebek merkezi var oraya gidicem. tüp bebek doktorları daha iyi ve anlayışlı diyorlar. gidip birde onlara gözükücem tahlilleri göstericem :uhm:
merhabalar günaydinlar hayirli cumalar
canım geçmiş olsun işallah birdaha ki aya hamiş olursun :) Tabi bende
Bende akşam regl oldum Ama birdenbire geldi hiç belirti yaşamadım ilk defa :uhm: Birazdan doktora gidicem,iğne kullanmaya başlıycam bu ay!!
kesinlikle katılıyorum bende en son tup bebek dr una gittim çok anlıyıslı ve direk bu konuyla ilgili oldukları için daha iyi sonuç alırsın bence
bu arada guley senin tıkanıklık nerede idi tupun hangi bolumunde benim mesala raporda sag kornusta diyor yani r ahmin uçgen gibi kose olan yerinin orda tam o laproskopi ile acılmayacak bir bolge imis ve iki dr bana laproskopi onerdi tup bebek dr u asla dedi acılmaz orası rahime mudahele olur dedi. iyiki bosa olmamısım dedim senin tıkanıklık nerde yazarymısın ?
Dıptısdıptıs canım beni listeden çıkartırsın bu sefer tam adet oldum sabah :roflol::roflol::roflol:
Dıptısdıptıs canım beni listeden çıkartırsın bu sefer tam adet oldum sabah :roflol::roflol::roflol:
bugün hava çok soğuk ..havayla berbaer içimde sıkılıyo valla..keşke güneş açsada umutlarımız yeşerse...