- 16 Ekim 2007
- 4.981
- 9
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.461
kız kocişi uyandırıyım dur
huuuuuu nurun kocası uyannnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız kocişi uyandırıyım dur
canım büyük ihtimalle çıkar ama acele etme zate varsa o seninle bi yere kaçmazki..:1rolleyes: adetin geçerse yaptırırsın...
kan tahlili hamile kaldıktan 9. günde belli olyo canım yani yaptırabilirsin. .ama hamile isen uzun yolculuğa çıkma bence .
Kocişim msne beraber çekildiğimiz resmi koymuooo bende kızdım koymuo die neymiş iş arkadaşları varmış ayıpmış olmazmış klava:klava: pehpehpeh ama dedim intikam alıcam senden. jeyyar bende paintte bi avatar hazırladım ve msne koydum :roflol: bakın aynen böle şimdi delirio hehehehehe
http://www.padutin.tr.gg/Kisirliginin-tedavisi.htm
zynp cim eşim kullansın dio .çok güzel bi ilaç oduğunu söyledi..yıllardır varmış .fiatı da normalmiş. bu ilaç 3 ay kulanılacakmış . tansiyon düşüklüğü yaptığı için dikkat edin. . tok karnına içilecek ve çinko ve E vitamini ile de kullanabilirmiş.
kız dıptıs bu listeyi birazda yanyana 2 sıra halinde yapsan acaba nasıl olur..böyle bütün sayfayı kapladık..ne kadar çok kişi var burda be anam...
canım başım kazan gibi oldu..hadi öptüm seni iyi geceler...