- 25 Ocak 2008
- 4.515
- 0
- 38
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.761
gel bakayımmmmsenağlama
:roflol::roflol::roflol:
ay cok güldüm, allahda seni güldürsün insallah..
amma akillisin hee.. tikican burnuma mendili, silme derdinden kurtulcan:roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gel bakayımmmmsenağlama
Çerezim dün akşam tv izlerken çekirdek reklamı çıktı.sen geldin aklıma canımda bir istediki anlatamamsırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol:
ay cok güldüm, allahda seni güldürsün insallah..
amma akillisin hee.. tikican burnuma mendili, silme derdinden kurtulcan:roflol:
CANIM benimmm amin cümlemizi rabbim güldürsün :roflol::roflol::roflol:
ayyy cerez ya benım goguslerım hala acıyorrrrr
al balim.. senden kiymetlimi şakkıdı
insallah hayirlisi ile gelir canim..
ama sabirsizligimizla sirf kendimize zarar veriyoruz.. hemde bile bile.. bebisimiz gelmicekse yine gelmiyo.. sabirsizligimiz kendimize verdigimiz zararda cabasi..
ama biliyorum böyle konusmasi kolay.. gönlümüze söz gecmiyor.. nefis dizginlenmiyor..
ama ya olucak ya olucak.. baska yolu yok :dance:
Ben Geldim Kizlar...çerezim Geçmiş Olsun Valla Merak Ettim Seni Kaç Gündür Gözükmüyodun...senin Mesajlaşma Bölümün Kapali Galiba...anneler Gününde Sana Mesaj Aticaktim Ama Kapaliydi Canim...şimdi Burdan Tebrik Ediyim Inşallah Seneye Sende Anne Olursun Canim.anneler Günün Kutlu Olsun....
aynen öyle hayatım.bende artık kendimi kontrol etmeye çalışıyorum.elbet birgün olacak:):)peki sen kaç yaşındasın ? sende benim gibi sorun olmadığı halde gebe kalamayanlardanmısın ? yoksa tedavi gerektirecek bi sorunun mu var?
Ben Geldim Kizlar...çerezim Geçmiş Olsun Valla Merak Ettim Seni Kaç Gündür Gözükmüyodun...senin Mesajlaşma Bölümün Kapali Galiba...anneler Gününde Sana Mesaj Aticaktim Ama Kapaliydi Canim...şimdi Burdan Tebrik Ediyim Inşallah Seneye Sende Anne Olursun Canim.anneler Günün Kutlu Olsun....
naniknanikÇerez ciddimisin kız gebelik testinin saklandığı yer unutulurmu hiç.ben olsam ortalığı karıştırmıştım
yavrucum karistirmadik yer koymadim.. sonunda kocisime sordumacaba o mu bulduda sakladi diye.. bi ton fircada ondan yedim niye aldim diye :mymeka:
ama yok yinede.. yer yarildi yerin dibine girdi sanki :uhm:
hoşgeldin zeynep naber nasılsın ? yaa ben sık giremiyorum diye kimse benimle ilgilenmiyormu ne ? kimsenin ruhu duymuyor bi haftadır girmediğim halde kimse bana beni sormuyorsenağlama
Kızlar ben aşırı derecede üşüyorum 2 gündür.Elim ayağım buz gibi .
üst üste 2 atlet 2 badi giydim banamısın demiyorr.acaba hamıslık belrıtısımıdır:1shok:
Benımde çekmecem de 2 tane var.Haftaya yapıcam onları inşallah çift çzigileri görürüzzz:1no2:
zeynepppp hoşgeldınnn a.s.
seher canım sen nasılsınnn a.s.
:dance::dance: