- 16 Ekim 2007
- 4.981
- 9
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.721
ayyyyyy çok sevindim istirityem....bu negüzel bir haber sabah sabah....çok GÜZEL yaaaa
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:teytey:canım ya ilk sen öğrencen çift çizgi çıktı.... yani ben hamişim her halde galiba.... :)
:sm_cool:
:teytey:canım ya ilk sen öğrencen çift çizgi çıktı.... yani ben hamişim her halde galiba.... :)
Canlarimmmm Ay Ne Kadar Heyecanli Teleşli Korku Sevinçç Bütün Duygularim Karişti Birbirine.... önce Anlatayim Naptimi Akşam... 6 Da Işten çiktim Ve Doğru Eczaneye Gittim Yolda Bir Sürü Bebek Hamiş... Uu Sokak Kayniyor.. Garip Bir His Var Içimde Değişik Bi Duygu... 2 Adet Test Aldim .. Eve Gittim Ve Biraz Bekledim Hani 4 Saat Idrari Tutmak Gerekiyor Ya.. Ama Yok Zaman Geçmiyor.. Duramadim Kalktim Yaptim.... Gözlerimi Ayirmadim Kitten.. Birden Belirdi 2 çizgi Birden Inanamadim... Gayet Net 2 çizgi :) Havaya Ziplayamadim Tabi Ama Gülüyorum Deli Gibi.. Kimse Yok Yalnizim.... Birden Ağlamaya Başladim Hem Gülmek Hem Ağlamak.... Müthiş Anlardi Ve çok Güzeldi.. Dilerim Allah Hepiniz Bu Mutluluğu...
Inanin Yaşatacak... Enin De Sonunda... Hepinize çok Dua Ediyorum Sonucu öğrenince Ilk Sizler Geldiniz Aklima.. Hep Dua Ettim Inşallah En Yakin Zamanda Siz Hamiş Olucaksiniz :)
zeyneppp gıznurun zıyaretçi defterinden okudum.Diğer testide akşam yapmış yaa keşke sabah yapsaymış nasıl silik çızgı cıkmışkı
ben adet oldum canlarım listeden silebilirsiniz