- 16 Ekim 2007
- 4.981
- 9
- 44
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #4.621
geçmiş olsun canım şimdi gördüm.....oğluşunun ateşi niye çıktıkine :sm_confused:
slm kizlar uzun zamandir giremiyordum slm herkese
ben hamile degilim ama eger bir liste varsa eklermisiniz 9 mayis adet tarihim
zeynepcim her ihtimale karşı yatmadan evvel bi ateş düşürücü içir istersen
burcu canım inşallah hamilesindir ..ama perşembe günü falan yapsan da belli olur... niye bekliyosunki .daha önce hiç adetin gecikiyomuyduki ...
yok canım daha önce gecikmiyodu. ben çalışıyorum. hafta içi izin alıp gidemem. o yüzden cumartesi gidicem.
yanlız şöyle bişey oldu bugün. size anlatayım. uzun zamandır görmediğim bir teyzem vardı. bugün bizi ziyarete geldi iş yerine. beni görür görmez dediki sen hamilesin. dedim nerden anladın. gözlerin parlıyo dedi. hamilelerin gözlerinin parlaması başka olurmuş. bilemiyorum tabi. ama hafif hafif baş dönemelerimde var. inşallah hamileyimdir.
kızlar merhaba,
çok sık girip sohbetlerinize katılamıyorum ama fırsat buldukça takip ediyorum.
Tüm hamişlerin bebekleri hayırlı olsun. Olmayanalara da allah tez zamanda hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
benim adet tarihim 6 mayıs. şuan beklemedeyim. hala adet olmadım.
galiba hamileyim. ama test yapmadım. cumartesi ye kadar beklicem. eğer adet olmazsam kan testi yaptırıcam. Eşim evde test yapmamı istemiyo.
herşeyin hakkında hayırlısı diyorum.Burdan size durumu bildiricem.:teytey:
topik neden kapandı anlamadım sonuçta yarışmıyoruz burda eğleniyoruz,sohbet ediyoruz.bu kadar abartmak yanlış bence.rep vermek neden olay oldu anlamdım.kime istersem ona veririm.itirazım var.yarında itiraz edicem