- 22 Şubat 2008
- 331
- 1
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #3.281
1 hafta bekleme süresi verdim kendime.. 2 gün sonra yapıcam.. inşallah iyi haberler veririm size :))
o hayırlı haberini heyecanla bekliyoruz canım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 hafta bekleme süresi verdim kendime.. 2 gün sonra yapıcam.. inşallah iyi haberler veririm size :))
Kizlar Ben Bugün Biraz Rahatsizim çok Uğrayamiycam..bağirsaklarimi Bozmuşum Hiç Dermanim Yok..arada Bakarim Sizlere Byyyy....
kedicik inşallah tutmuştur....allah gönlüne göre versin...
meraba kıslar artık beni listeden silin çift çizgileri gördüm ama adette görüyorum artık adetim bitsinde sonuçlar çfit çizginin sonucu olursa yani hamişsem size yazarım oldumupazar günü biter heralde adetim o zamanda test yapıcam çıkarsa drlarda gezeceğim eğer keseyi falan görürsem içim rahatlar napim artık ultrasona girmeden bu iş kesinleşmicek burda kan tahlilide yapılmıyo bide işin gerip yanı sadece gebelik için yapılmıyo.artık haftaya ultrasonda gözükür heraldebeni bütün listelerden silin dıptısım benim işim adetlede kesinleşmiyo.ne garip bi kadınım ben yaalaelaelaelaelae:roflol:
funda ben şimdi çıkıyorum bi yere gitmem lazım ..ssaat 1 gibi gelirim görüşürüz canım ...bekleyin beni hıııııı