- 16 Ekim 2007
- 4.981
- 9
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #3.241
dıptıssssss yoruldum ne zor işmiş bu liste işi ..çabuk işnin başına dön bakiiiimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaprak dökümüne az kaldııı]:teytey:
kiz zeynep regl gönümüz ikimizinde ayni.. bide ayni zamanda hamile kaliyormusuz.. beraber büyütürüz meleklerimizi suracikda
canım çok geçmiş olsun inşallah bi dahaki sefere.ne mutlu sana hamile kalabiliyorsun.hiç olmazsa hamile kalabildiğini artık biliyorsun.darısı bizimde başımıza.yerimsenibenmayıs 15 de benim muhtemel adet tarihim beni de eklerseniz sevinirim
4 yıldır evliyim 2 yıldır bebek istiyoruz ama sebebsiz infertiliteyim
bir kez hamile kaldım ilk aşılamayla ama 11 haftada bebeğimi kaybettim şimdi normal yolla hamile kalmaya uğtraşıyorum.
düşükten sonra gecen 3. ay mayıs ayı
yahu kızlar liste nirde yaww bulamıyom sohbet mohbet derken listeyi güncellemeyi unuttnuz heralde :))
dıptıs taşınma telaşında olduğu için listeyi zeynep güncelliyodu... ben de ne zamandır takip etmiyorum .. ama baya geride kaldı liste galiba... sengözlerimebaksanabyahu kızlar liste nirde yaww bulamıyom sohbet mohbet derken listeyi güncellemeyi unuttnuz heralde :))
iyi akşamlar kıslar ben daha beklemedeyim hala hastalanmadım