- 24 Mart 2008
- 5.324
- 12
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.001
ayyyyyyy canım ciğerim bitanem hayatım güzelim dünyanın en güzel kadınııııııı inş inşşşşşşşşşŞeniz
inşallah canımmm allah gönlüne göre versinn bu arada listeye beni de eklermisiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyyyyy canım ciğerim bitanem hayatım güzelim dünyanın en güzel kadınııııııı inş inşşşşşşşşşŞeniz
ooooooooooooo funda hanım hoşgeldin.....ben seni duyuyoruuuuuuuuuum
ışılcım naber nasılsın canım????????????????????????????????
sağol hayatım hem iyiyim hem kötü kötüyüm çünkü takımım yenildi,iyiyim çünkü adetim 4 gün gecikti ve hiç bi adet belirtim yok aksine gebelik belirtilerim var sırnaşık şey
inşallah canımmm allah gönlüne göre versinn bu arada listeye beni de eklermisiniz?
alın size bisoru.şu ateş ölçme yöntemi nedir anlamadım.ölçüyorum13gündür.bir arkadaş 12.gün yumurtan çatlamış dedi.nedemek istedi anlamadım:roflol::sm_confused:[/QU
bildiğim kadarıyla yumurta çatlaması döllenmeye hazır demektir yani tembel değil bu ay
sağol canım yani kocişimle falliyet gösterelim ozaman
alın size bisoru.şu ateş ölçme yöntemi nedir anlamadım.ölçüyorum13gündür.bir arkadaş 12.gün yumurtan çatlamış dedi.nedemek istedi anlamadım:roflol::sm_confused:[/QU
bildiğim kadarıyla yumurta çatlaması döllenmeye hazır demektir yani tembel değil bu ay
alın size bisoru.şu ateş ölçme yöntemi nedir anlamadım.ölçüyorum13gündür.bir arkadaş 12.gün yumurtan çatlamış dedi.nedemek istedi anlamadım:roflol::sm_confused:
şimdi ben sana kısaca anlatıyım..adetin ilk günü ölçmeye başlıyosun ateşin yükselmeye başlıyo sonra bir gün yine düşüyo işte o gün yumurtlama günü..sonra yine yükselmeye başlıyo..eğer adet olacaksan adet gününe yakın düşüyo..eğer gebeysen yükseliyo...kapiş
benim ilk gebeliğimde hiç ağrım sızım olmadı.şimdide öylemi olur yosa regli olacakmışım gibi ağrımmı olur bilmiyorum.senin bikaç gün öncedende ağrın falan olmadımı?
buduruma göre nezaman çatlamış sizce
1.gün35,5
2.gün35,6
3.gün35,8
4.gün35,5
5.gün35,9
6.gün36,1
7.gün35,9
8.gün36,0
9.gün36,010.gün36,1
11.gün36,1
12.gün36,5