- 16 Ekim 2007
- 4.981
- 9
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.041
ben hiç kabızlık çekmemiştim tam tersine cırcır oldumsırnaşık şey
ah o cırcır bna hiç uğramıyo niyeyse......Kötü Kazen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hiç kabızlık çekmemiştim tam tersine cırcır oldumsırnaşık şey
kız sende leylamısın nesin..iş gördüğün günleri unutmasana..neyse gün aşırı ilişkiye girdiysen sorun olmaz ...Şeniz
kız zeyno bırak şimdi sabunları yawwwwwwwwwwwwwwwwwww
ülennnnn..sen benimi takip ediyon gızzzz.....ŞAŞIRDIMMMMCADIARZU
evet seni takip ediyorum.sabuna takıldın kaldın nerde bu sayfa iki saatir arıyorum.sence nerden bildim orda olduğunu
inşallah zeynepcim. Arkadaş cırcır yazınca içim gitti ah keşke dediğin gibi banada uğrasa. Geçen düşüğüm hemen hemen bu sıralar olmuştu çok şükür şuan lekelenme kanama falan yok kasıklarım agrıyınca endişelendim birden işte. çok teşekkürler hııı bana tavsiyelerin varsa söyleyebilirsin canım nede olsa anne olmuşsun tecrubelisin.
inşallah zeynepcim. Arkadaş cırcır yazınca içim gitti ah keşke dediğin gibi banada uğrasa. Geçen düşüğüm hemen hemen bu sıralar olmuştu çok şükür şuan lekelenme kanama falan yok kasıklarım agrıyınca endişelendim birden işte. çok teşekkürler hııı bana tavsiyelerin varsa söyleyebilirsin canım nede olsa anne olmuşsun tecrubelisin.
dıptısdıptıs sen ne canayakın ve güzel bir kadınsın tabii diger arkadaslarda ee boşa demeişler izmirin güzeli meşhur diyeyerimseniben
ay canım benim saol sütlaç yapıomda sölemesi ayıp ondan ara ara giriom sayfayasırnaşık şey
kızlar ben kapatıyorum yatıyoruz artık.eeeeeeeee çalışmamız lazım dimi?jeyyar:asigim:
ay canım benim saol sütlaç yapıomda sölemesi ayıp ondan ara ara giriom sayfayasırnaşık şey