Nişan Nişan Masası

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

edlammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
989
853
103
33
Merhabalar.Allah kısmet ederse nisan ayında nişanım olacak.Deneyimi olanlar bana instagramdan nişan masası organizasyonu yapan hesap adı verebilir mi?Kiralayacağım haliyle.
Sizler ne yaptınız?Ne yapacaksınız?Nişanım evde olacağı için süslemede biraz bütçe ayırabilirim diye düşünüyorum.

Nişan masası derken ikramlık şeyleri değil de sadece süslemeleri kastediyorsanız kendiniz yapabilirsiniz diye düşünüyorum.

Zaten klasik olarak tül masa örtüsü, jardinyer takımı ve ayna görünümlü çiftin ismi yazılı pleksi koyuluyor, arkaya altın veya gümüş renk uçan balon (baş harfler).

İnanın vaktim yok.Ben direkt kiralamak istiyorum.Bir de nişan hatırası denilen şey elzem mi?Magnet, ayna, mumluk gibi..

İnanın vaktim yok.Ben direkt kiralamak istiyorum.Bir de nişan hatırası denilen şey elzem mi?Magnet, ayna, mumluk gibi..

Bence nişan hatırası da elzem değil, nişan masası da elzem değil...

Ama illa ikisinden birini yapacaksam hediyelik hatıra kalacağı için daha mantıklı.

Masa sadece fotoğraflarda görünecek, kimse sonradan aaa ne güzel nişan yapmışlardı demeyecek.

İkramlıklarınız özenli, siz güleryüzlü olun yeter...

Masayı kiralayabileceğiniz yer bilmiyorum maalesef.

Benim de bu ay nişanım var kısmetse. Ben masa için kendim aldım bütün süslemeleri . Hatta gümüş & gold süslemeleri sevmediğim ve sonradan da kullanmayı düşünmeyeceğim için daha rustik tarzda , odunlu & halatlı krem kahve tonlarında bir konsept hazırladım.Mumlar & şamdanlar , vazolar & çicekler , pasta ve aparatifleri koyacak ayaklı kek fanusları iş görüyor . Hepsini Eminönü de bir pasaj içerisinde rahatlıkla bulabilirsiniz.20-25 kişi olacağız biz o yüzden kütük mumluk hediyelikler hazırladım. Eğer ev dekorasyonunda kullanacağın şeyler alırsan paran da boşa gitmemiş olur hem de kendi zevkine göre bir nişan masan olur.

Benim nişan masam da bu. Vintage seviyorum biraz. Resim de tam belli değil ama bu tarz bir şey isteyen varsa yardımcı olabilirim.

Eklentiler

• IMG_5109.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 649
elenaymina çok tatlı ve abartısız olmuş bunları nerden aldın?
merhaba çok teşekkür ederim aslında çoğunu kendim yaptım diyebilirim. Kasalar bildiğin domates kasası sadece vernikleyip etrafına o şeritlerden geçirdim. Mumlar da her yerde bulunan led mumlardan. Kütükler de ankarada çıkrıkçılarda satılıyor ama başka şehirde yaşıyorsan illaki bulursun kafesleri paşabahçeden aldım. Tepsiyi ise instagramda bir siteden aldım hediyeliklerle birlikte dilersen özelden ismini paylaşabilirim. Burda reklam mı oluyor bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…